ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑΙ» (VIDEO)

Εκπληκτική ήταν η χθεσινή ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα. Η πρόεδρος της Βουλής επεσήμανε πως απόψε είναι μία μαύρη μέρα για τη δημοκρατία για την Ελλάδα και την Ευρώπη και έκανε λόγο για απολυταρχική ενέργεια εκδίκησης.

Η κ. Κωνσταντοπούλου επανέλαβε ότι «το χρέος είναι παράνομο, επαχθές και επονείδιστο και όπως τόνισε «φτιάχνουμε ένα πιο τερατώδες ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο αποκαλούσαμε εκτροφείο σκανδάλων».

Όπως τόνισε, «αν το νομοσχέδιο το έφερνε η προηγούμενη κυβέρνηση θα κατέκρινα μια μια τις διατάξεις. Το φέρνουν όμως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, που πρεσβεύει ότι είναι η λιτότητα είναι λάθος συνταγή».

«Θέλουν να μας βάλουν να λέμε τα αντίθετα από αυτά για τα οποία έχουμε αγωνιστεί» τόνισε και υπογράμμισε ότι «δεν δικαιούνται να εκβιάζουν τον πρωθυπουργό με ολοκαύτωμα που οι ίδιοι έχουν μεθοδεύσει».

«Δεν έχουμε δικαίωμα το “όχι” του λαού να το κάνουμε “ναι” με την ψήφο μας» είπε και εξήγησε ότι το «όχι» του λαού δεν ήταν «όχι» με αστερίσκους και προϋποθέσεις.

Πηγή video: enikos.gr
(Πληροφορίες από ΑΠΕ)

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password