Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ

Ολόκληρη η ευρωπαϊκή κοινωνία έγινε μάρτυρας μιας απίστευτης θεατρικής παράστασης, δήθεν αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, όταν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και τον Επίτροπο Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλο, έστειλαν έξι οικογένειες από τη Συρία και το Ιράκ στο Λουξεμβούργο !

Την ώρα που το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων κυριολεκτικά πεινάει και κινδυνεύει να του πάρουν το σπίτι του και να μην έχει που να κοιμηθεί, αυτοί καλούν τα κανάλια για να μας πουν ότι 30 πρόσφυγες θα πάνε στο Λουξεμβούργο. Πως επελέγησαν άραγε αυτές οι έξι οικογένειες ; Φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν κάποια στιγμή αποδειχθεί ότι ήταν από αυτές τις λίγες πλούσιες οικογενειες που είχαν καταθέσεις στις Λουξεμβουργιανές τράπεζες ;

Όταν όμως βρίσκεται σε εξέλιξη μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες της εποχής μας, με την προοπτική η όλη αυτή ιστορία της εισροής του ισλαμικού πληθυσμού στην καρδια της Ευρώπης να καταλήξει σε μια από τις μεγαλύτερες συγκρούσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας, με απέραντα τραγικές συνέπειες, τότε η παρουσίαση της οπερέτας «Λουξεμβούργο», για την δήθεν αρχή διευθέτησης του προσφυγικού προβλήματος, καθίσταται μια απέραντη γελοιότητα. Μια κοροϊδία για να στραφούν τα βλέμματα μακριά από το πραγματικό πρόβλημα.

Ποιο είναι το πρόβλημα ;

Το πρόβλημα είναι ότι για κάποιο ανεξήγητο λόγο η Αμερική αποφάσισε πριν απο μερικά χρόνια την απομάκρυνση δια της βίας των ηγετών κάποιων κρατών της Ασίας και της Βόρειας Αφρικής, όπως άλλωστε είχε δήλωσε ο Αμερικανός στρατηγός Κλαρκ σε συνέντευξή του (δείτε το video https://www.youtube.com/watch?v=aL_KxtYZCRw ) και αντ’ αυτών να εγκαταστήσει δικά της ανδρείκελα που θα είναι πειθήνια όργανά της.

Όλη αυτή η ανθρώπινη τραγωδία των μετακινήσεων πληθυσμών των τελευταίων 10-12 ετών, όπου οι κάτοικοι των κρατών αυτών αναγκάζονται για να σώσουν τη ζωή τους από τους πολέμους -που ξεκίνησαν οι ΗΠΑ με δικαιολογία την τρομοκρατία- να έρχονται στην Ευρώπη ακόμα και με την σοβαρή πιθανότητα να πνιγούν στην διαδρομή είναι μοναδικό, είναι τραγικό και είναι από τα πιο απάνθρωπα φαινόμενα του πλανήτη μας. Ποιος είναι ο ηθικός αλλά και ο πραγματικός αυτουργός αυτής της τραγωδίας ; Bεβαίως η Αμερική και οι σύμμαχοί της.

Ποιοι είναι οι αποδέκτες των συνεπειών σήμερα ; Οι Ευρωπαίοι βέβαια αλλά κατεξοχήν η Ελλάδα. Στην Ελλάδα θα καταλήξει τελικά ένας πληθυσμός ξένων που θα υπερβαίνει το 50% του συνολικού πληθυσμού της. Να είστε βεβαιοι ότι στο τέλος οι ευρωπαϊκές χώρες θα επιβάλουν για τους εαυτούς τους την ποσόστωση, από 3-5%.

Πόσοι Έλληνες θα χάσουν τις εργασίες τους, τα σπίτια τους, θα αναγκαστούν να ξενιτευτούν ;

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ίσως 30%.

Η Ελλάδα σε πολύ λίγα χρονια δεν θα αναγνωρίζεται, ούτε ως έθνος πια ούτε ως κράτος, θα έχει θάψει τα πραγματικά της παιδιά για πάντα. Και είναι πολλά αυτά. Άλλα φεύγουν είτε στην ξενιτιά και άλλα για το αιώνιο ταξίδι της λησμονιάς.

Αυτή την ευρωπαϊκή τραγωδία την παρουσίασαν σε μια φιέστα ο πρωθυπουργός της κατακρεουργημένης Ελλάδας μαζί με τον πρόεδρο του κοινοβουλίου της κατατρομαγμενης Ευρώπης. Διατράνωσαν ότι το Λουξεμβούργο δέχθηκε τριάντα πρόσφυγες ! Δοξάστε τους !

Πρωτόφαντο γλέντι με όλες τις κάμερες και τα φώτα μιας μεγαλειώδους θεατρικής πράξης. Είδα την αμηχανία στα μάτια του νεαρού μας πρωθυπουργού και τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Άντε παιδί μου, είπα μέσα μου, πήγαινε στο καλό, άσε μας στη δυστυχία μας, δεν είσαι εσύ για τέτοια.
Τι θα έπρεπε να κάνει η Ευρώπη ;

Να ζητήσει και να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Αμερική για τις καταστροφές που μας προκάλεσε. Όπως πλήρωσε η Γερμανία το ολοκαύτωμα των Εβραίων, έτσι και τώρα η Αμερική πρέπει να πληρώσει για ένα νέο ολοκαύτωμα που προκαλεί, όχι μόνο σε ένα λαό, αλλά σε μια πληθώρα λαών που τους εξοντώνει, όχι μόνο οκονομικά αλλά και βιολογικά.

Αυτό θα έπρεπε να υποστηρίζουν από το πρωί έως το βράδυ όλοι οι πολιτικοί και όλοι οι δημοσιογράφοι σε όλα τα κανάλια ώστε να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κατακραυγή για τους υπευθύνους.

Οι ευρωπαίοι ηγέτες άραγε κοιμούνται και δεν καταλαβαίνουν τα μακροπρόθεσμα πλάνα των παρανοϊκών της δυτικής υπερδύναμης ; Εάν η Ευρώπη δεν αφυπνισθεί και δεν ενωθεί με την Ρωσία ώστε να φτιάξουν τον τρίτο πόλο έναντι της δυτικής υπερδύναμης (της ΗΠΑ) από την μια και της ανατολικής υπερδύναμης (της Κίνας) από την άλλη, με έναν, σταθεροποιητικό πόλο-υπερδύναμη, όπως θα είναι μια ενωμένη Ευρώπη με Ρωσία- ολόκληρη η ανθρωπότητα θα αιματοκυλισθεί άγρια και με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Τα μέτρα που πρέπει άμεσα να παρθούν

Να υποχρεώσουν την Αμερική με δικά της έξοδα να δεχθεί τουλάχιστον το 90% των προσφυγικών πληθυσμών της Ασίας και της Αφρικής. Όλα τα μεγάλα υπερωκεάνια να επιταχθούν και να μεταφέρουν καθημερινά μετανάστες. Η φτωχή Ελλάδα έχει βάλει όλα της τα φτωχοκάραβα ακόμα και όλα της τα ψαροκάικα για να μαζεύουν μισοπνιγμένες δύστυχες ψυχές, την ώρα που οι Τούρκοι προσπαθούν να βυθίσουν όσα ξεχαρβαλωμένα μικροκάραβα γεμάτα ανθρώπινες απελπισμένες ψυχές προσπαθούν να επιστρέψουν στην Τουρκία λόγω των καιρικών φαινομένων που συνάντησαν, όπως δείχνει το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=Ere6PX-zkDo

Στα παράλια της Τουρκίας πρέπει να παραταχθεί ο Γαλλικός, ο Ιταλικός και ο Ελληνικός στόλος ώστε να σταματήσει η εισροή από την Τουρκία, έως ότου πάνε τα υπερωκεάνια της Αμερικής να τους πάρουν με ανθρώπινο τρόπο από τα παράλια της Τουρκίας.

Η Αμερική πρέπει να πληρώσει και να πληρώσει τώρα. Αυτή και μόνο δημιούργησε το πρόβλημα αυτή και μόνο πρέπει να πληρώσει.

Αυτή είναι η υποχρέωσή σας κύριοι ηγέτες, εάν έχετε…., αυτό πρέπει να πετύχετε κι όχι να κάνετε ανόητες φιέστες με τριάντα δύστυχους, μέσα σε μία κατεξοχήν δημοκρατική Ευρώπη απ’ τη μια, με μια φασιστική ισλαμική Ασία από την άλλη, που θα έχει εισβάλει και θα διεκδικεί όχι απλά κάποια δικαιώματα αλλά την ίδια την εξουσία…

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password