ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΑΡΓΕΙΤΕ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!

Αυτή η επιστολή μου κύριε Πρωθυπουργέ δεν έχει να κάνει με κόμματα, δεν έχει να κάνει με προκαταλήψεις, στείρες παλιές αντιλήψεις που δεν αρμόζουν έτσι κι αλλιώς σε έναν νέο που έζησε τα σκάνδαλα του 21ου αιώνα, παρακολουθώντας αμέτοχος αλλά και με δέος τις εξελίξεις και την κατάντια της πατρίδας του μέχρι σήμερα.
 
Κύριε Πρωθυπουργέ ΑΡΓΕΙΤΕ, το 60% του δημοψηφίσματος αύριο θα γίνει 40%, μετά 20%. Ξεκινήστε να αλλάζετε την Ελλάδα τώρα, δεν υπάρχει άλλος χρόνος, χτυπήστε ανοικτά τα κατεστημένα, πιάστε τους στον ύπνο.
Πόσες μέρες θέλετε να φτιάξετε από την αρχή ένα κράτος; 150; 200 ημέρες; Γιατί δεν αρχίζετε τώρα;
Συνεχίζετε να υπολογίζετε τόσο σοβαρά το εσωτερικό κατεστημένο;
 
Γιατί δεν καλείτε αύριο το πρωί δέκα εμπειρογνώμονες για κάθε υπουργείο, δέκα πραγματικά ειδικούς, όχι κομματόσκυλα, ώστε να κάνουν προτάσεις επί της ουσίας, εφαρμόσιμες. Καλέστε και δυο-τρεις ειδικούς από το εξωτερικό σε κάθε τομέα από τα ανεπτυγμένα κράτη.
Δείτε άμεσα τις παραλείψεις, τις αδικίες, τις αργοπορίες, την ισοπεδωτική γραφειοκρατία, αλλάξτε τα όλα.. Νομοθετείστε! 
Μην φοβάστε κυριε Πρωθυπουργέ, έχετε μαζί σας τον ελληνικό λαό, σας προτρέπει να μείνετε στην Ιστορία.
 
 – Νομοθετείστε την πραγματική αξιολόγηση στο δημόσιο και διώξτε όσους πραγματικά δεν θέλουν να εργαστούν και βρείτε αυτούς που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα.
– Nομοθετείστε στην υγεία και δώστε ανάσα σε αυτό το σάπιο σύστημα, αξιολογείστε τις φαρμακευτικές, αξιολογείστε τους γιατρούς, και νομοθετείστε από την αρχή.
– Αλλάξτε τώρα την παιδεία, κάντε την να είναι βασισμένη στην αρχαία ελληνική φιλοσοφία, στο δίκαιο και στη γεωμετρία σε θεωρητικό επίπεδο. 
Η χώρα πρέπει να βγάζει έτοιμους και έντιμους, εργατικούς πολίτες, που παλεύουν για την προκοπή τους, όχι για την έτοιμη λύση.
– Νομοθετείστε στην Γεωργία και στην Κτηνοτροφία και δώστε κίνητρα να πάει πραγματικά μπροστά. Έχουμε τη δυνατότητα ως χώρα, λόγω εξαιρετικού κλίματος και εδάφους, να προμηθεύουμε με αγροτικά προϊόντα ολόκληρο τον κόσμο.
– Νομοθετείστε για τις ευθύνες των υπουργών, των γενικών και ειδικών γραμματέων, των γενικών διευθυντών των υπουργείων. Ελέγξτε τώρα όλη την πυραμίδα.
– Νομοθετείστε για την κοινωνική πρόνοια και το συνταξιοδοτικό. Φτιάξτε ενα νέο ασφαλιστικό σύστημα ενιαίο, δίκαιο, με βίαιη προσαρμογή να τελειώνουμε. Νομοθετείστε κύριε Πρωθυπουργέ !
– Ο τουρισμός, η ναυτιλία, οι μεταφορές, η αεροπλοΐα, τα ναυπηγεία. Νομοθετείστε.
– Η νεολαία, τα κίνητρα που θα της δώσετε, οι συμβάσεις με τους εργαζομένους. Νομοθετείστε.
– Βάλτε μηχανοργάνωση παντού. Να μην μπορεί κανείς πια να προσπεράσει κάποιον άλλον επειδή έχει καλό βύσμα.
 
Τι φοβάστε κύριε Πρωθυπουργέ, πόσες μέρες χρειάζεστε για να αντικαταστήσετε το σάπιο;  Τοποθετείστε την παλιά Ελλάδα στο χρονοντούλαπο να τελειώνουμε.
Τι περιμένετε κύριε Πρωθυπουργέ; Δεν έχουμε χρόνο. Τα συμφέροντα; Τους βουλευτές σας; 
Μην περιμένετε κανέναν. Δεν πρέπει να χάσουμε την τελευταία μας ευκαιρία.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password