“ΒΟΜΒΕΣ” ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (VIDEO)

Ενδεικτικά του τρόπου που διαχειριζόταν το δημόσιο χρήμα και της έλλειψης ελέγχου είναι τα όσα αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην νομάρχης, Κώστας Ευμοιρίδης.

Ονομαστικές επιταγές για αποζημιώσεις παραγωγών, αγορά μετοχών από το δημόσιο στο διπλάσιο της χρηματιστηριακής τους αξίας και χρέη ύψους ενός δισ. χωρίς καμία διαδικασία είναι κάποιες από τις πρακτικές που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια όπως αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Νομάρχης Δράμας Κώστας Ευμοιρίδης, μιλώντας την Δευτέρα 14 Αυγούστου στην εκπομπή «Παρεμβάσεις», του ΣΤΑΡ Δράμας.

Εάν τα όσα ισχυρίζεται ο κύριος Ευμοιρίδης είναι αλήθεια τότε δίνονται οι απαντήσεις για την κρίση που σήμερα βιώνει η Ελλάδα αφού η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος χωρίς καμία διαδικασία και μόνο με την πρόσβαση του κάθε πολιτικού ή στελέχους στα κεντρικά των κομμάτων ή σε υπουργούς ήταν ικανά να ανοίξουν τις κάνουλες χωρίς ποτέ να ελεγχθεί η αναγκαιότητα της δαπάνης όπως στην περίπτωση της ΕΑΣ με τη διαγραφή των χρεών και την αγορά των μετοχών στο διπλάσιο της χρηματιστηριακής τους αξίας ή όπως στην περίπτωση επιταγών για αποζημιώσεις που κόβονταν ονομαστικά σε στελέχη. Οι αποκαλύψεις του κυρίου Ευμοιρίδη δημιουργούν σοβαρό πολιτικό ζήτημα και στα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία τα οποία οφείλουν να πάρουν θέση για το αν όσα ακούστηκαν.

Πηγή: altsantiri.gr

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password