ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Θα είχα καλέσει όλους τους περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες της χώρας στην Αθήνα !
Θα τους ζητούσα άμεσα χαρτογράφηση των ακαλλιέργητων χωραφιών και θα απηύθυνα πρόσκληση στους παραγωγούς. Θα ζητούσα πρόβλεψη παραγωγής καθε περιοχής εντός μιας εβδομάδος, συνολική πρόβλεψη για την παραγωγή και πώληση εντός και εκτός χώρας σε είδη όπως λάδι, κρασί, σιτηρά, φρούτα !

Θα έδινα στους παραγωγούς φθηνό καύσιμο και ΦΠΑ 12%.
Το ίδιο θα έκανα και με τους κτηνοτρόφους.
Θα καλούσα όλους τους διευθυντές των νοσοκομείων και θα τους ζητούσα να κάνουν άμεσα πλήρη απογραφή των υλικών.

Συγχρόνως θα διόριζα επιτροπή καταγραφής και κατανομής τους, ανάλογα με τις ανάγκες. Θα δυνάμωνα με προσωπικό τα επείγοντα περιστατικά ώστε να εξυπηρετούν περισσότερο κόσμο Θα ζητούσα πρόβλεψη αναγκών για ενα έτος και θα αγόραζα πριν βγω απο τις αγορές καθε υλικό.

Στην περίπτωση των καυσίμων θα μείωνα όλους τους φόρους για να μπορέσει να κινηθεί το κράτος και θα έκλεινα άμεσα συμφωνία εισαγωγής πετρελαίου για ενα χρόνο με συγκεκριμένη χωρα και με συγκεκριμένη τιμή και μόνο απ’ αυτή. (Σημειωτέον αυτό ειναι εφικτό διότι το λίτρο καυσίμου είναι πολύ φθηνό, περίπου 0,40 λεπτά αγορά).

Επειδή ο πληθωρισμός θα ανεβεί αναποφευκτα θα έβαζα απευθείας ενδεικτική υποχρεωτική τιμη σε όλα τα προϊόντα για να μην ξεφύγει η κατάσταση και αυτό θα ίσχυε για ένα χρόνο τουλάχιστον.

Θα έπαιρνα δάνειο από τους BRICS με όσο το δυνατόν καλύτερους όρους και αποπληρωμή σε 5 χρόνια για να λειτουργήσω.

Θα έκανα άμεσες μετατάξεις στο στρατό για την αστυνομια με σκοπό την τήρηση της τάξης στους δρόμους για αποφυγή αναταραχών.

Θα συνεργαζόμουν με την εκκλησία για καθημερινά συσσίτια στις εκκλησίες με μαγειρικά σκεύη του στρατού.

Θα έδινα σταθερο μισθό 600 € σε όλους μα όλους σε αντιστοιχία αναλόγως του πτωχευμένου ευρώ ή της δραχμής, για 2 χρόνια μέχρι την ανάκαμψη, ενώ θα έδινα κουπόνια χορήγησης 100€ καυσίμων και 150€ τροφίμων ανά μήνα στους ανέργους και 50 € σε ρευστό !

Θα αύξανα την κοπή ξυλείας σε μέγιστο βαθμό ώστε να υπάρχει φθηνό καύσιμο όλο το χρόνο με πλαφόν.

Θα μάζευα όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες και θα τους υποχρέωνα σε μειωμένες τιμές έναντι του ευρώ για 2 χρονια με απαλλαγή απο το φόρο 5% και εισφορά στο τέλος τους έτους ανάλογα με τα έσοδα, με σκοπό να γιγαντωθεί ο τουρισμός και να εισρεύσει στην οικονομία πολύ συνάλλαγμα !

Θα υποχρέωνα τις τράπεζες σε καθεστώς επιτήρησης και θα υποχρέωνα σε διαγραφή 50% του κεφαλαίου δανείων κ διαγραφή τόκων με δυνατότητα εξόφλησης μετά από δυο χρόνια και υπό προϋποθέσεις.

Θα γιγάντωνα την Τράπεζα της Ελλάδος θωρακίζοντας την με κάθε τρόπο, καθιστώντας την πυλώνα ανάπτυξης και εγγύησης.

Τέλος θα είχα αλλάξει εντελώς το πολιτικό σύστημα. Θα έβαζα σε ένα ψηφοδέλτιο συνολικά όλους τους υποψήφιους πρωθυπουργούς και σε ενα αλλο ολους τους υποψήφιους
Βουλευτές, αναλογα με τον καθε νόμο. Αυτοι θα ήταν μόνο 200, με μισθό 2500 ευρω σε περίοδο ευημερίας και υπό άμεση φυλάκιση σε περίπτωση σκανδάλου .

Και φυσικά θα συνέχιζα τη διαπραγμάτευση μου ακόμα πιο δυνατά μέχρι τέλους, για το καλό της χώρας μου και των πολιτών μου.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password