ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΟ

Αμφισβήτησε το κενό που βλέπεις σε κάθε ακέφαλη υπηρεσία ή επιτροπή. Μην περιμένεις την καταστροφή για να αποδεχτείς ότι ήταν ανίκανες να πάρουν μια σωστή απόφαση. Μην δέχεσαι να καθορίζουν τη ζωή σου κομματόσκυλα που δεν έχουν ιδέα για το τι πρέπει να κάνουν εκεί όπου χώθηκαν με το μέσο τους.

Δεν υπάρχει λόγος να μην τους ξεμπροστιάσεις. Διότι εκμεταλλεύονται την αδράνεια των ατόμων που θεωρούν ότι δεν αξίζει να τους βγάλουν από τη θέση τους, επειδή ακολουθούν τη γραμμή του κόμματος. Διότι το συγκεκριμένο εκτός από σταλινικά αντανακλαστικά, δεν έχει καμιά γραμμή κι αν αυτή υπήρχε θα ήταν στην καλύτερη περίπτωση ένας φαύλος κύκλος.

Μην ντρέπεσαι να κατηγορήσεις όλους όσους εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να παραμείνουν στις θέσεις τους, αλλάζοντας όχι μόνο κόμμα, αλλά υποστηρίζοντας και αρχές που αντικρούουν κάθε αξία που είχαν, διότι και αυτή θα είχε ενοχή. Να θυμάσαι μόνο ότι ο Χρόνος και η Ανθρωπότητα δεν ξεχνούν και στο τέλος πάντα καταδικάζουν, ακόμα και μετά από χρόνια ή δεκαετίες.

Η δική μας συνείδηση είναι καθαρή, διότι αντισταθήκαμε και στο σχέδιο και στη διαμόρφωση δίχως να μας επηρεάσει η κομματική προπαγάνδα που τώρα έχει την ουρά της κάτω από τα σκέλια, αφού δεν έχει τίποτα άλλο.

πηγή: lygeros.org

Nίκος Λυγερός67 Posts

Στρατηγικός Σύμβουλος, Καθηγητής Γεωστρατηγικής και Τοποστρατηγικής

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password