Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, όπως φαίνεται, έχει βαλθεί να προκαλεί συνεχώς με τις τοποθετήσεις του, τόσο από το βήμα της Βουλής, όσο και με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κρατικοδίαιτος κατά το παρελθόν δημοσιογράφος, που επέλεξε να κατέβει στον στίβο της πολιτικής και όπως φαίνεται, δεν θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην κούρσα, διότι το κόμμα του ”χωλαίνει”, αφού επιτέλους ο κόσμος συνειδητοποιεί πλέον το ρόλο του ”θολού” Ποταμιού, με ανάρτησή του πριν λίγες μέρες, ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει πως τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν πλήρως.

Δείτε την χαρακτηριστική ανάρτηση:

theodorakis -fb
”Και όλα αυτά για «να μην περάσουν τα καταστροφικά σχέδια» και «παραδοθούν οι συγκοινωνίες στα αδηφάγα ιδιωτικά, κερδοσκοπικά συμφέροντα».”

Ας μείνουμε σε αυτές τις γραμμές. Η αλήθεια είναι πως τα ΜΜΜ έχουν προβλήματα. Οι συγκοινωνίες στην Αθήνα, στην εποχή του μνημονίου, είναι προβληματικές. Επίσης αλήθεια είναι πως ορισμένοι από τους κυβερνώντες, το ορισμένοι το τονίζουμε και το υπογραμμίζουμε, στις συγκοινωνίες σπατάλησαν χιλιάδες ευρώ.

Η πλειοψηφία όμως των εργαζομένων δίνουν τον αγώνα τους πάρα τις αντίξοοες συνθήκες. Οι σπατάλες και το φαγοπότι των προηγούμενων ετών έγινε από το πολιτικό-κομματικό σύστημα, που κάποτε αυτός υπηρετούσε, καθώς στην ΕΡΤ, μην ξεχνάτε κύριε Θεοδωράκη σας πλήρωνε ο ελληνικός λαός.

Με λίγα λόγια τι μας λέτε; Πως τα ΜΜΜ πρέπει να παραδοθούν πλήρως στα ιδιωτικά συμφέροντα, ίσως και στα γερμανικά (;). Αυτό θα είνα το χαριστικό χτύπημα για τη τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου, καθώς οι τιμές θα διπλασιαστούν ή και θα τριπλασιαστούν.

Επιπλέον σημαντικά έσοδα για το ελληνικό κράτος θα χαθούν διαπαντός αφού τα ΜΜΕ θα αποτελούν περιουσία κάποιου ξένου ιδιώτη, κάποιου ξένου fund.

Πως μπορεί ένα κράτος να σχεδιάσει εθνική πολιτική όταν τα αεροδρόμια και τις σιδηροδρομικές γραμμές της χώρας τις κατέχουν οι ξένοι;

Τι θα συμβεί σε περίπτωση εχθρικής εισβολής; Θα ζητήσουμε άδεια από τον ιδιώτη που θα κατέχει τα αεροδρόμια, τα τρένα, τα λεωφορεία κλπ. για να τα επιστρατεύσουμε ως χώρα αμυνόμενοι της εισβολής;

Υπάρχει άγνοια ή ηθελημένα εκστομίζονται αυτές οι φράσεις;

Το κόμμα σας, κύριε Θεοδωράκη, δεν έχει φέρει, δυστυχώς, τίποτα το καινούργιο στη πολιτική ζωή, καθώς αντέγραψε φιλελεύθερες και νεοφιλελεύθερες ιδέες με ολίγον τι από αριστερά και δημιούργησε μία ιδεολογική Βαβέλ.

Ο κόσμος όμως, παρά την συστημική σας προώθηση, αν και άργησε, κατάλαβε τελικά τι πρεσβεύετε. Καθημερινά σας βλέπαμε σε τηλεοπτικά πάνελ, πριν ακόμη εκλεγείτε!!, τα συστημικά ΜΜΕ σας προωθούσαν χωρίς να σας αναλογεί αυτός ο χρόνος με βάση την βουλευτική σας θέση, ενώ οι δημοσκοπήσεις σας εμφάνιζαν μέχρι και στην τρίτη θέση.

Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν. Ο κόσμος σας γυρίζει την πλάτη. Είτε για τις προκλητικές δηλώσεις τόσο δικές σας όσο και ορισμένων στελεχών σας, για τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Θρησκεία, την Θράκη, αλλά και για την προκλητική σας τοποθέτηση για τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Το Ποτάμι ήταν το μόνο κόμμα που δεν συμμετείχε στην Επιτροπή για τις πολεμικές αποζημιώσεις και η δικαιολογία της μη συμμετοχής ήταν η παρουσία της πρώην ΠτΒ. Απλώς αστειότητες…

Αποφασίστε κύριε Θεοδωράκη πως θα πορευτείτε στο μέλλον, γιατί το κόμμα σας μετράει μέρες, θα πάτε στην ΝΔ του νεοφιλελεύθερου Κυριάκου ή θα πάτε στο ΠΑΣΟΚ ή θα σας στείλει ο λαός στο σπίτι σας;

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password