Πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας – Πέρασε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια

Την στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε έναν πραγματικό πόλεμο με τους δανειστές, καθώς θέλουν νέο «αίμα» από την ελληνική κοινωνία, τα εθνικά μας θέματα έχουν περάσει δυστυχώς σε δεύτερη ή και τρίτη μοίρα, καθώς ελάχιστοι έχουν καταλάβει από την ελληνική κοινωνία τη συζήτηση και τελικά την ψήφιση που έλαβε χώρα σχετικά με την απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες.


Πραγματικά δε μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο η σημερινή κυβέρνηση «καίγεται» σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε να περάσει το εν λόγω νομοσχέδιο χωρίς πρώτα να υπάρχει μία είδους διαβούλευσης με τον ελληνικό λαό. Και φυσικά εννούμε την διενέργεια δημοψηφίσματος.

 
Ένα τόσο σημαντικό εθνικό ζήτημα θα έπρεπε πρώτα να έχει την έγκριση του ελληνικού λαού. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έλαβε χώρα. Θα περιμέναμε από ένα κόμμα που ισχυρίζεται συνεχώς ότι πρεσβεύει τις αρχές της Δημοκρατίας και οτι ο λαός έχει πάντα τον πρώτο λόγο, να έπραττε τα δέοντα.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Πέμπτης (25/6/2015), το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε επί της αρχής με την στήριξη του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ και όχι των ΑΝΕΛ. Συνολικά ψήφισαν 267 βουλευτές. Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν 172 βουλευτές από τις ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ. Κατά ψήφισαν 91 από ΝΔ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ, ενώ 4 βουλευτές του ΚΚΕ δήλωσαν «παρών».

Τι προβλέπει το σχέδιο νόμου

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», με τις προωθούμενες διατάξεις επανακαθορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και η διαδικασία για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας, λόγω γέννησης και φοίτησης ή φοίτησης σε σχολείο στην Ελλάδα.

Επιπροσθέτως, προωθούνται σημαντικές μειώσεις στα πρόστιμα για τους εποχικά εργαζόμενους από τρίτες χώρες και τους εργοδότες τους.

Παρέχεται το δικαίωμα σε εργαζόμενους κατόχων ενιαίας άδειας διαμονής και σε εποχικά εργαζόμενους να απεργούν ή να αναλαμβάνουν συνδικαλιστική δράση.

Μεταξύ άλλων ορίζεται ότι, την ελληνική ιθαγένεια αποκτούν:
 

-Τέκνα αλλοδαπών που γεννιούνται στην Ελλάδα υπο την προϋπόθεση εγγραφής και φοίτησης σε σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και νόμιμης συνεχούς παραμονής ενός εκ των γονέων τους για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
 
-Ανήλικοι αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν ολοκληρώσει τη φοίτηση είτε εννέα τάξεων είτε έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 
-Αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα και είναι απόφοιτοι ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ εφόσον διαθέτουν απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα
 
Τι είναι ιθαγένεια
 
Οι βουλευτές και υπουργοί που υπεψήφισαν αυτό το νομοσχέδιο, υπέπεσαν σε ένα νομικό ατόπημα. Ειδικά οι δικηγόροι θα έπρεπε να γνωρίζουν με βασει τις σπουδές τους τι ακριβώς ψηφίζουν.

Ιθαγένεια είναι ο νομικός, πολιτικός,  πολιτιστικός, πολιτισμικός  και συναισθηματικός δεσμός που συνδέει το άτομο με την κοινότητα από την οποία κατάγεται, η οποία κοινότητα αποτελείται συνήθως από τα μέλη μιας φυλής και χαρακτηρίζεται από κοινή γλώσσα, χρήση κοινού εδάφους, κοινά ήθη, έθιμα, παραδόσεις και πολιτισμός. Όσο για την απόκτηση, η ιθαγένεια μεταδίδεται από γονιό σε τέκνο.

Συνεπώς η όποια ιθαγένεια είναι μια ιδιότητα την οποία απλά έχεις ή δεν έχεις. Δεν χορηγείται και δεν αφαιρείται. Και επειδή μόνο μια ιθαγένεια μπορεί να έχει κάποιος, η εκ των υστέρων αναγνώρισή της γίνεται βάσει του δίκαιου της καταγωγής (ius sanguinis) εφόσον υπάρχουν τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά που συνδέουν το άτομο με την εν λόγω ομάδα. 

ΣτΕ 1644/2010 (Δ ́Τμήμα)

Για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας από ομογενή απαιτείται, πέραν της ελληνικής καταγωγής και η ύπαρξη ελληνικής εθνικής συνείδησης, συναγομένης από την εν γένει συμπεριφορά του και τα λοιπά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ενδιαφερόμενου (στοιχεία προσδιορισμού της ελληνικής εθνικής συνείδησης, η γνώση της ελληνικής γλώσσας ή της ποντιακής διαλέκτου, η επαφή του ενδιαφερομένου με τα ελληνικά ήθη, έθιμα και τις παραδόσεις, όπως διαμορφώθηκαν στους τόπους διαμονής των Ελλήνων, αλλά και κάθε άλλο πρόσφορο στοιχείο)

(Δημοσιευμένη στην Επετηρίδα Δικαίου Προσφύγων και Αλλοδαπών 2010, εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλα).

Κάποιοι λοιπόν δεν καταλαβαίνουν ότι με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του Έθνους. Η αρμόδια Υπουργός, ισχυρίστηκε οτι τα παιδιά έχουν πλέον δεσμούς με την Ελλάδα. Θα πρέπει να τις υπενθυμίσουμε την προκλητική φωτογραφία που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο, με αλβανόφωνους φαντάρους που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό, να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον δικέφαλο αετό της Αλβανίας. Αυτός είναι λοιπόν ο σεβασμός τους στη χώρα που τους ανέθρεψε.  Οι δεσμοί δεν είναι γνήσιοι, αλλά ευκαιριακοί.
 
Παιδιά 3ης γενιάς στις λεγόμενες προηγμένες χώρες, που έχουν υπηκοότητα και όχι ιθαγένεια, δεν έχουν ενσωματωθεί στις κοινωνίες και δημιουργούν συνεχώς προβλήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Τούρκοι της Γρμανίας, οι άραβες στη Γαλλία και οι μουσουλμάνοι στην Ολλανδία. Οι διαπληκτισμοί, τα αιματηρά επεισόδια, είναι ένα συχνό φαινόμενο σε αυτές τις χώρες.

Η ιθαγένεια δεν είναι κάποιο μετάλλιο, ή κάποιος έπαινος που πρέπει να δίνετε έτσι απλά. Την ιθαγένεια στη δίνει ο Θεός, η Μητέρα Φύση. Δεν έχει λάβει χώρα σε κανένα άλλο κράτος μια τέτοια είδους απόδοση ιθαγένειας στην Ευρώπη και γενικότερα στον κόσμο.

Αυτό το νομοσχέδιο έχει ως στόχο να πολτοποιήσει και να μαζοποιήσει ένα ολόκληρο Έθνος. Η Ελλάδα είναι από τα λίγα κράτη που οι πολίτες της έχουν εθνική συνείδηση. Ο πληθυσμός είναι ακόμη συμπαγής, χωρίς να λαμβάνουν χώρα αποσχιστικές τάσεις. Φανταστείτε λοιπόν πόσα προβλήματα θα δημιουργηθούν στο άμεσο μέλλον με τις διάφορες μειονότηες που θα συγκεντρωθούν σε διαφορετικά μέρη στην Ελλάδα.

Με αυτό το νομοσχέδιο προχωρά ακάθεκτα και η ισλαμοποίηση της χώρας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από αυτή την απόφαση, χιλιάδες μεταναστών θα κατακλύσουν τη χώρα μας για να λάβουν όλες αυτές τις ανέσεις. Φυσικά αρκετοί από αυτούς τους ανθρώπους έρχονται από εμπόλεμες περιοχές, όμως από τη στιγμή που δημογραφικά η χώρα «σβήνει», με τους ρυθμούς γονιμότητας πλέον να έχουν φθάσει στο ναδίρ, το μόνο σίγουρο είναι οτι η Ελλάδα δεν θα υπάρχει όπως σήμερα την γνωρίζουμε τις επόμενες δεκαετίες.

Αυτοί που θα «τρίβουν» τα χέρια τους μετά από αυτή την απόφαση θα είναι και οι λεγόμενοι ολιγάρχες της χώρας. Τα φθηνά εργατικά χέρια, το παραεμπόριο και η «μαύρη» εργασία θα αυξηθούν κατακόρυφα, με τον Έλληνα να πλέον να έρχεται σε τρομερά δυσχερή θέση.

Ο μεγάλος πυγμάχος Μοχάμεντ Άλι είχε πει σε δηλώσεις του στο BBC το 1971: 

(Ο κάτωθι διάλογος έχει μεταφραστεί από το μπλογκ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ)

Μοχάμεντ Αλι: Είμαι σίγουρος ότι κανένας έξυπνος λευκός που παρακολουθεί αυτή την εκπομπή ή κανένας έξυπνος λευκός που σκέφτεται σωστά, θέλει μαύρα αγόρια και μαύρα κορίτσια να παντρευτούν τους λευκούς γιους και τις λευκές κόρες του και έτσι τα εγγόνια του να είναι κατά το ήμισυ καφέ, σγουρομάλλικα μαύρα παιδιά.

Δημοσιογράφος : Εγώ δεν θα είχα αντίρρηση σε αυτό …

Mοχάμεντε Αλι : Ξέρω ότι δεν θα είχες, αλλά πολλοί από εσάς θα είχαν… αλλά είσαι στην εκπομπή και πρέπει να το πεις αυτό ..

Δημοσιογράφος : Όχι, όχι αυτό δεν είναι αλήθεια.

Μοχάμεντ Αλι : Γιατί θα το ήθελες αυτό ;

Δημοσιογράφος : Επειδή δεν νομίζω ότι είμαι κάτι διαφορετικό από εσάς …

Μοχάμεντ Αλι : Κι όμως είμαστε πολύ διαφορετικοί.

Δημοσιογράφος : Νομίζω ότι η κοινωνία μας έκανε διαφορετικούς.

Mοχάμεντ Αλι : Ξέρεις, είμαστε διαφορετικοί και είμαστε όλοι μαζί εδώ.

Δημοσιογράφος : Αλλά νομίζω πως η κοινωνία μας έχει κάνει διαφορετικούς.

Μοχάμεντ Αλι : Όχι, όχι η κοινωνία, ο Θεός μας έκανε διαφορετικούς.

Δημοσιογράφος : Όχι, όχι, είμαστε απλά ανθρώπινα όντα όλοι μας.

Mοχάμεντ Αλι : Άκουσε, τα μπλε πουλιά πετάνε με μπλε πουλιά, τα κόκκινα πουλιά θέλουν να είναι με κόκκινα πουλιά, άκουσε, άκουσε, πες μου αν κάνω λάθος .. Τα περιστέρια θέλουν να είναι με περιστέρια, πες μου αν κάνω λάθος.

Mοχάμεντ Αλι: Θέλω το παιδί μου να μοιάζει με μένα, κάθε νοήμων άνθρωπος θέλει το παιδί του να του μοιάζει, είναι λυπηρό επειδή δεν θέλω να εξαλειφθεί η φυλή μου και να χάσω την ταυτότητά μου ; Οι Κινέζοι αγαπούν Κινέζες, αγαπούν τα μικρά σχιστομάτικα μωρά. Οι Πακιστανοί αγαπάνε την κουλτούρα τους, οι Εβραίοι αγαπούν την κουλτούρα τους, πολλοί Καθολικοί θέλουν να είναι με τους Καθολικούς και θέλουν η θρησκεία να παραμείνει η ίδια … ποιος θα ήθελες να σε ανακατέψει και να σκοτώσει τη φυλή σου; Είσαι κάποιος που μισεί το λαό σου, αν δεν θέλεις να μείνεις αυτός που είσαι. Μήπως ντρέπεσαι για αυτό που ο Θεός σε έκανε; Νομίζεις ότι έκανε λάθος όταν σε έφτιαξε;

Ολοι λοιπόν είμαστε διαφορετικοί και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαταράξει τις ισσοροπίες της Φύσης.

Δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να καταλήξει ‒ ειδικά τώρα που για οικονομικούς λόγους φεύγουν για το εξωτερικό τα καλύτερα μυαλά της πατρίδας μας από πολίτες με διαφορετική κουλτούρα από εκείνη των Ελλήνων, οι οποίοι πολίτες ζουν κατ’ ανάγκη στη χώρα μας και όχι επειδή αισθάνονται ότι είναι η δική τους πατρίδα.
 
Ο Πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος θεωρούμε πως είναι πατριώτης και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην καταστραφεί οικονομικά η χώρα μας, καλείται να αποτρέψει
μία άλλη καταστροφή, την φυλετική.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password