Η ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τρομοκρατία εναντίον των Κούρδων Γεζιντί στη Νέα Καβάλα

Στο χθεσινό άρθρο μας αναφερθήκαμε στη θρησκεία των Γεζιντί και στις απηνείς διώξεις που υφίστανται από τους μουσουλμάνους, οι οποίοι γίνονται θανατηφόρα εργαλεία αρρωστημένων εγκεφάλων της θρησκευτικής ηγεσίας τους εναντίον οποιουδήποτε δεν είναι σαν κι αυτούς.

Μάλιστα, ειδικά για τους Γεζιντί υπάρχει τεράστιο μίσος, γιατί η θρησκευτική ηγεσία των μουσουλμάνων τούς θεωρεί λάτρεις της «θρησκείας του διαβόλου», ρυπαρά όντα που θα πρέπει να πάψουν να υπάρχουν επί της Γης.

Ενώ η 3η Αυγούστου θεωρείται μαύρη επέτειος της γενοκτονίας των Κούρδων Γεζιντί, μια γενοκτονία της οποίας ιθύνων νους είναι ο ίδιος ο Ερντογάν και οι τζιχαντιστές του Ι.Κ. εκείνοι που την υλοποίησαν, την ίδια ημέρα είδαμε να εξελίσσεται στην Ελλάδα του Αλέξη Τσίπρα και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου μια πτυχή της γενοκτονίας των Γεζιντί, ευτυχώς με πιο ήπια μέσα.

Να εξηγήσουμε το πώς και το γιατί: ενώ μια δράκα πολιτικά και ιστορικά αμόρφωτων πολιτικών και «ακτιβιστών» του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τα σύνορα της πατρίδας μας, δημιουργώντας μείζον πρόβλημα στην ίδια μας τη χώρα και την Ε.Ε. -ένα πρόβλημα που ισχυροποίησε πολιτικά και γεωπολιτικά την Τουρκία και κατέστησε την Ελλάδα στην κυριολεξία αιχμάλωτη και όμηρο των ορέξεων και των σχεδιασμών της Αγκυρας-, τώρα φυτρώνουν στην πατρίδα μας τα «άνθη του κακού».

Στον καταυλισμό προσφύγων της Νέας Καβάλας, στον νομό Κιλκίς, όπου κάνουν κουμάντο αμαρτωλές και ύποπτες από κάθε άποψη ΜΚΟ, οι μουσουλμάνοι υποχρέωσαν τους Κούρδους Γεζιντί του καταυλισμού -γύρω στα 400 άτομα-, ύστερα από καταπιέσεις και απειλές μηνών, να εγκαταλείψουν τον καταυλισμό για να γλιτώσουν τη ζωή τους.

Υστερα από αυτό, χθες, την ημέρα της δεύτερης μαύρης επετείου της γενοκτονίας των Γεζιντί του Σενκάλ και της Νινευί, οι άνθρωποι αυτοί, εντελώς απροστάτευτοι από το ελληνικό κράτος και από τη δράκα των επικίνδυνων πολιτικών και «ακτιβιστών» που τους έφεραν στην Ελλάδα με την πολιτική τους, βγήκαν στον δρόμο, μόνοι και κατατρεγμένοι, σε μια χώρα ανίκανη να προστατέψει όχι μόνο αυτούς, αλλά και την ίδια την αξιοπρέπειά της, ως μια χώρα με μεγάλη Ιστορία. Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο που η Ευρώπη γίνεται πεδίο ενός θρησκευτικού πολέμου, ενός πολέμου που κήρυξαν το Ι.Κ. αλλά και η Αλ Κάιντα εναντίον των χριστιανικών χωρών της Ευρώπης.

Το έχουμε ξαναγράψει και θα το επαναλάβουμε: η Ελλάδα είναι «στον αέρα», αφύλακτη και απροστάτευτη από κάθε απειλή, με την πιο ανίκανη και επικίνδυνη πολιτική ηγεσία μετά τον Τσολάκογλου, και θα είχε προ πολλού διαλυθεί αν η ύπαρξή της δεν εξυπηρετούσε συγκεκριμένους γεωπολιτικούς στόχους και σχεδιασμούς.

Και ευλόγως αναρωτιέται κάθε Ελληνας πολίτης: τόσους μήνες, που οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες του καταυλισμού της Νέας Καβάλας βρήκαν το απύθμενο θράσος να δείξουν τη βαρβαρότητά τους εναντίον των Κούρδων Γεζιντί, πού ήταν όλοι αυτοί οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των προσφύγων να εντοπίσουν το πρόβλημα και τις απειλές που δέχονταν οι άνθρωποι αυτοί και να τους προστατέψουν; Τι έκαναν όλους αυτούς τους μήνες το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής;

Αν επί τόσους μήνες αφήνεται μια ομάδα μουσουλμάνων προσφύγων να τρομοκρατεί με βαρβαρότητα μια ομάδα απροστάτευτων ανθρώπων οι οποίοι ήδη έχουν υποστεί γενοκτονία από ομοδόξους τους, ποιος μας διασφαλίζει ότι μια άλλη ομάδα μουσουλμάνων προσφύγων, στο πλαίσιο του πολέμου που έχει κηρύξει το Ισλάμ στην Ε.Ε., δεν θα επιχειρήσει, για παράδειγμα, μια τρομοκρατική ενέργεια, και ποιος μας διασφαλίζει ότι αυτή θα γίνει προληπτικά γνωστή από τις αρμόδιες Αρχές;

Μη βιάζεστε: όχι, δεν είναι κάθε μουσουλμάνος δυνάμει απειλή για την Ελλάδα. Οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ομως, αυτοί, εκτός από τη μουσουλμανική πίστη, έχουν επηρεαστεί κοινωνιολογικά από τον ελληνικό τρόπο ζωής και έχουν άλλη κοινωνική συμπεριφορά.

Τουναντίον, όσοι εισβάλλουν στην κυριολεξία στην Ελλάδα και την Ευρώπη έχουν άλλη νοοτροπία, γεύση της οποίας πήραν οι Γάλλοι, οι Βέλγοι και εσχάτως οι Γερμανοί, όπως και οι Κούρδοι Γεζιντί, που εμπιστεύθηκαν την τύχη τους στην Ελλάδα του Τσίπρα, του Μουζάλα και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Σάββας Καλεντερίδης

Πηγή:  dimokratianews.gr

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password