(ΦΟΒΕΡΟ VIDEO) – ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ;

Όλοι θυμόμαστε το προεκλογικό σποτ της ΝΔ, το οποίο εκφόβιζε το εκλογικό σώμα με τις προφητείες του για εθνική καταστροφή σε περίπτωση εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ. 
Οι τελευταίες εξελίξεις, όπως αυτές διαμορφώνονται τις τελευταίες εβδομάδες, αποτυπώθηκαν πριν λίγους μήνες στο εν λόγω προεκλογικό βίντεο. Η σειρά με την οποία εξελίσσονται τα γεγονότα είναι ανατριχιαστική.   

Το σποτ ξεκινά ως εξής: «25 Ιανουαρίου οι Έλληνες στις κάλπες, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ». «Φεβρουάριος, διαπραγμάτευση από το μηδέν ζητάει η κυβέρνηση» και όπως πολύ καλά θυμόμαστε η κυβέρνηση ζήτησε διαπραγμάτευση από το μηδέν.
Εν συνεχεία στο video αναφέρεται: «Δεν έπιασε η μπλόφα, κρίσιμες ώρες για την χώρα», ενώ συνεχίζει το video με τα εξής: «Χάθηκε η δόση των 7,2 δισ». Στο σημείο αυτό πρέπει να σταθούμε στην αναφορά που γίνεται για κούρεμα καταθέσεων και στις κλειστές τράπεζες. Το κούρεμα καταθέσεων τις τελευταίες ημέρες ήρθε στο προσκήνιο πριν έρθει η συμφωνία του 3ου μνημονίου ενώ όσον αφορά τις κλειστές τράπεζες το σποτ επιβεβαιώθηκε και σε αυτό το σημείο, καθώς με την αναγγελία του δημοψηφίσματος οι τράπεζες παραμένουν κλειστές με το όριο ανάληψης στα ΑΤΜ να είναι στα 60 ευρώ.

Και κάπου εδώ, όπως είναι εύλογο, τίθενται πολλές απορίες και ερωτήματα. Ήξεραν κάτι στη ΝΔ και άφησαν την «καυτή» πατάτα στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ; 

Ή ήταν ένα σχέδιο στα πλαίσια της εφαρμογής του «δόγματος του σοκ» με σκοπό να προετοιμάσουν τους Ελληνες ψυχολογικά για το τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες;

Πολλά τα ερωτήματα. Καθείς εξ ηµών ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας προβληματιστούμε για το αν τελικά κάποιοι παίζουν με την τύχη της Ελλάδας.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password