ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΑΘΕΙΣ Ή ΗΛΙΘΙΟΙ;

Για άλλη μια φορά στα έδρανα της βουλής παίχτηκε μία πράξη θεάτρου που θα τη ζήλευε ο ίδιος ο Αριστοφάνης.
Μαζευτήκαν 300 προνομιούχοι να συζητήσουν τι ; Τσίπρας και αντιπολίτευση τι ακριβώς ήθελαν να πουν στους Έλληνες ;
Ο ένας ρίχνει τα βάρη στον άλλον και οι πολίτες συνεχίζουν να πληρώνουν το μάρμαρο.
Η χώρα διάγει τη μεγαλύτερη παρακμή των τελευταίων 50 ετών…

Και το σκηνικό του παραλογισμού συμπληρώθηκε πριν λίγες ημέρες με την επίσκεψη του Πάπα στη Λέσβο. Ο Ποντίφικας της παγκόσμιας επιρροής της Δύσης μάς επισκέφθηκε μαζί με τον Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο, παρουσία του Πρωθυπουργού. Σκοπός να ανάγει τη μετανάστευση σε παγκόσμιο θέμα και θέαμα. Αντί αυτού, κατά τη γνώμη μας, ο Ποντίφικας θα έπρεπε να βρίσκεται στο ευρωκοινοβούλιο και να πιέζει για το άνοιγμα των συνόρων και για την παύση των εχθροπραξιών στη Συρία και επομένως για τη μαζική επιστροφή των προσφύγων στην πατρίδα τους. Ο Ποντίφικας όμως ήρθε για λίγες λαμπερές φωτογραφίες και για δημιουργία ψευδών εντυπώσεων.

Στην ενδοχώρα έχουμε μπει σε τελικό στάδιο, τώρα αρχίζουν τα πραγματικά προβλήματα, οι πρόσφυγες έχουν αρχίσει να απελπίζονται, δεν βρίσκουν τρόπο να φτάσουν στη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη, τους έχουν κοροϊδέψει, άρχισαν να εξεγείρονται, οι πρώτες ασθένειες άρχισαν να εμφανίζονται και θα αυξηθούν ραγδαία με βάση τις προβλέψεις των ειδικών που προειδοποιούν. Τα χειρότερα έρχονται όμως με τους βιασμούς και τους ξυλοδαρμούς, τη στιγμή που απειλείται και η εθνική ασφάλεια αλλά και οι εμπορικές συναλλαγές μας καθώς έχουν αποκλειστεί τα σύνορα μας και το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει ότι δεν έχει στην αυζέντα του τα εθνικά συμφέροντα και την προστασία των συνόρων μας και αυτό πια εχει γίνει κατανοητό στους γείτονες μας. Οι αδύναμοι προπαγανδιστές σκοπιανοί έφτασαν να εισβάλουν στα σύνορα μας ενώ παράλληλα αυξάνεται, σχεδόν καθημερινά, η κινητικότητα και οι εισβολές των τουρκικών μαχητικών στο Αιγαίο. Αυτή τη φορά οι τούρκοι επιδιώκουν το θερμό επεισόδιο και μια μοιρασιά του Αιγαίου με τη βοήθεια της πονηρής Δύσης και των παγκόσμων κέντρων αποφάσεων. Οι τούρκοι εκβιάζουν να πετύχουν θετική γι’ αυτούς λύση στο Αιγαίο, που θα ικανοποιεί δήθεν και τους δύο, αλλά θα τους ευνοεί απόλυτα, με την ανοχή και την παθητική στάση της κυβερνησης στα εθνικά ζητήματα.

Στη τελευταία πράξη του πρώτου τετραμήνου στη χώρα μας, μετά τις παραδοχές εκατέρωθεν των σκανδάλων στη Βουλή και την συναποδοχή ενός διεφθαρμένου(;) συστήματος δικαιοσύνης, λίγο πριν την αξιολόγηση της Τρόικας, τι βλέπουμε ; Νέα σκληρά μέτρα σκληρά εν όψει, νέα αύξηση του ΦΠΑ, ασφαλιστικό φέρετρο για όλους τους Έλληνες εργαζόμενους, συνταξιοδοτικό που στέλνει στα συσσίτια τους ταλαιπωρημένους συνταξιούχους.

Και από την άλλη, δεν αγγίζουν ούτε τρίχα από τους μισθούς και τις συντάξεις των βουλευτών και των υπουργών, προκλητικά και απροκάλυπτα, γιατί αυτοί είναι που παλεύουν 6 χρόνια για να αποφύγουμε την κρίση που εμείς οι πολίτες φέραμε!!! Ντροπή ! Μόνο Ντροπή !
Και ενώ η αντιπολίτευση έχει συνεχώς την ευκαιρία να σκοτώσει την επικίνδυνη κυβέρνηση, επιδεικτικά δεν το πράττει.

Δεν γνωρίζω τι άλλο περιμένει ο λαός, που βλέπει να χρωστά το κάθε του ευρώ πριν ακόμα πληρωθεί, δε ξέρω τι άλλο περιμένουν οι άνεργοι και φτωχοί Έλληνες, δεν γνωρίζω τι σκέφτονται οι νέοι που ικανοποιούνται με ενα 5ευρω στη τσέπη για ενα καφέ και κανένα μέλλον. Δε γνωρίζω σε τι πιστεύουν οι κομματικοί στρατοί και στηρίζουν ακόμα τους αφέντες τους.

Είναι άραγε ηλίθιοι οι Έλληνες και δεν ανοίγουν μάχη με το κακό; Μήπως έχασαν το θάρρος που διακατείχε αυτό το λαό ιστορικά, ο φόβος έχει πια ριζώσει τόσο καλά ή μήπως αξίζουμε τελικά όλα όσα μάς συμβαίνουν ;

Οι Γερμανοί όταν ισοπεδώθηκαν από τον Στάλιν δούλεψαν συλλογικά για την ανοικοδόμηση της πατρίδας τους και τα κατάφεραν. Εμείς τι περιμένουμε ;

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password