Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ VIDEO!

 

Η ΝΔ έχει απαξιώσει τα τελευταία χρόνια κάθε τι εθνικό κλείνοντας ταυτόχρονα το μάτι αλλά… και το γόνυ στην διεφθαρμένη ευρωπαική ελίτ. Απομακρύνθηκε ουσιαστικά από την μεσαία τάξη μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να εφαρμόσει τις επιταγές της τρόικας.

Απαξίωσε το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον στο βωμό της λεγόμενης ευρωπαϊκής και οικονομικής ολοκλήρωσης, ισοπεδώνοντας στο μέγιστο τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας.

Το πρόγραμμα της τρόικας που ακολούθησε και ακολουθεί πιστά η ΝΔ οδήγησε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, με τον πλούτο ταυτόχρονα να συγκεντώνεται στα χέρια λίγων.

Η ΝΔ με την μνημονιακή της πολιτική δέσμευσε τη χώρα, συνυπέγραψε την ερήμωση της αγοράς και την καθίζηση της οικονομίας, οδήγησε σε αδιέξοδο τη μεσαία τάξη πολλαπλασιάζοντας το χρέος και σαν μην έφθανε αυτό, μονιμοποίησε το χαράτσι επί της ακίνητης περιουσίας με τη νομοθέτηση του ΕΝΦΙΑ, την οποία παρεπιμπτόντως δεν ακύρωσε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ όπως είχε δεσμευθεί.

Η ΝΔ συγκάλυψε το σκάνδαλο της SIEMENS, η οποία δωροδοκούσε κρατικούς λειτουργούς για να επικρατήσει σε δημόσιους διαγωνισμούς.

Επίσης με σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις η ΝΔ κατάφερε να σώσει τους Βενιζέλο και ΓΑΠ από τις ποινικές ευθύνες τους σε σχέση με την «Λίστα Λαγκάρντ», όπου μέσα στην εν λόγω λίστα «παρελαύνουν» εργολάβοι, δημοσιογράφοι και αρκετοί πολιτικοί, ενώ ανερυθρίαστα συγκάλυψε τις ποινικές ευθύνες για την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, μέσω της απόρριψης της εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο.

Αυτή είναι η ΝΔ με πολλά και άλλα ενδιαφέροντα σκάνδαλα, τα οποία θα τα αναλύσουμε εκτενέστερα σε επόμενό μας άρθρο.

Διεκδικούν την ψήφο σου άτομα τα οποία έχουν αλλάξει κόμματα σαν τα πουκάμισα και γόνοι πολιτικών τζακιών. Έλληνα μην τους δώσεις άλλη ευκαιρία, ρίξτους στον καιάδα της πολιτικής μια για πάντα.

1 Comment

 • ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ Reply

  8 Σεπτεμβρίου, 2015 at 10:04 μμ

  Στις ερωτήσεις μας για το ΔΗΜΓΟΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στον κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟ:Πόσο ωραίο και χρήσιμο θα ήταν να βλέπαμε, από έναν τρίτεκνο πολιτικό, να κατέθεται ολοκληρωμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της πατρίδος μας; Να συμπλήρωνε τις δειλές και αποσπασματικές πρωτοβουλίες της ΝΔ του 1990 και 2006; Μέσα στον ορυμαγδό των αλλοπρόσαλλων θέσεων και κραυγών να ακούγαμε μια νηφάλια και υλοποιήσιμη θέση/πρόταση για το σοβαρότατο εθνικό ζωτικό πρόβλημα της χώρας.Γιατί η ΝΔ δεν λαμβάνει θέση, δεν προτείνει;
  ΑΠΑΝΤΗΣΕ:΄΄Προσωπικά είμαι υπέρ μιας δίκαιης κοινωνικής πολιτικής. Υπάρχουν τρίτεκνοι, όπως εγώ, που δεν πιστεύω ότι πρέπει να τύχουν ιδιαίτερης μεταχείρισης από το κράτος. Αντιθέτως υπάρχουν τρίτεκνοι τους οποίους το κράτος πρέπει να υπερασπίζεται πολύ.
  Πάντα απέφευγα τα μεγάλα λόγια και τις γενικεύσεις, όσο πολιτεύομαι όμως θα προσπαθώ να βεβαιώνω ότι η αρωγή του κράτους θα είναι εύστοχη και σε αυτούς που τη χρειάζονται.΄΄
  ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ.Ή δεν έχει αντιληφθεί που ευρίσκεται η Ελλάδα με την υπογεννητικότηα ή εντάχθηκε σε άλλη ιδεολογική στάση.
  Έτσι απλά πέταξε τον αγώνα των τρίτεκνων οικογενειών στα σκουπίδια.

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password