ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΤΖΙΧΑΝΤ-ΤΖΙΧΑΝΤ» ΣΤΗΝ ΚΩ – (VIDEO)

Ένα Βίντεο σοκ όπου αναρτήθηκε από το ρωσικό κρατικό κανάλι RT κανει τον γύρου του διαδικτύου, στο οποίο ακούγονται ξεκάθαρα οι αλλόφρονες λαθρομετανάστες που έχουν βρεθεί παράνομα στην Κω να φωνάζουν «τζιχάντ-τζιχάντ».

Το σύνθημα τζιχάντ σημαίνει «ιερός πόλεμος του Ισλάμ εναντίον των απίστων». Εν έτη 2015 σε μια χώρα που «αιμοραγεί» από τα επαχθή μνημόνια, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα πρόβλημα, αυτό της λαθρομετανάστευσης.

Δεν θα ήταν υπερβολή εάν λέγαμε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι εκείνος που προέρχεται από τους λαθρομετανάστες.

Από στατιστικά στοιχεία προκύπτουν εφιαλτικά σενάρια για την υφέρπουσα διείσδυση των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.
Δείτε την παρακάτω κάρτα, τα στοιχεία είναι εξωπραγματικά!!

lathrometanasteutikes_roes

Φυσικά ευθύνη φέρουν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, όμως η μέχρι πρότινος κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα η κ. Τασία, έχει σπάσει κάθε κοντέρ ανοησίας και ιδεολογικών αγκυλώσεων που θα μπορούσε να υπάρξει.

Οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου έχουν απηυδήσει, δεν μπορούν να αντέξουν άλλο την κατάσταση. Έτσι οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της Κω, με τις καθημερινές ορδές των παράνομων μεταναστών να φτάνουν και να κατακλύζουν το νησί και χωρίς να υπάρχουν οι στοιχειώδες δομές για να μπορέσουν να τους φιλοξενήσουν, εξέφρασαν την οργή τους στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, που τον υποδέχτηκαν, στο πλαίσιο της περιοδείας του, με αυγά, μπουκάλια και πλούσιο… λεξιλόγιο.  Το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=dpJCxcP6Qug

Μην ξεχνάμε πως το μείζον θέμα της λαθρομεταναστεύσεως ήταν… «κόκκινη γραμμή» για τον κ. Καμμένο. Όμως και η ιθαγένεια πέρασε χωρίς καμία αντίδραση από τον ίδιο και τα νησιά μας έχουν κατακλυστεί από χιλιάδες μουσουλμάνους.

Η ασύμμετρη επίθεση κατά της Πατρίδος έχει από καιρού δρομολογηθεί. Από εικοσαετίας και πλέον, ο τότε πρωθυπουργός της Τουρκίας Οζάλ είχε δηλώσει: « Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αρκεί να τους στείλουμε κάμποσα εκατομμύρια μετανάστες από εδώ, εκεί. Μετά από είκοσι χρόνια, κάποια μέρα, θα φορέσουμε τα μαγιό μας και θα πάμε να τους καταλάβουμε».

Το μείζον εθνικό θέμα της λαθρομεταναστεύσεως πρέπει λυθεί άμεσα. Απαιτείται λοιπόν νέα αντίληψη που να συνδυάζει τον ανθρωπισμό με την δραστική προστασία του εθνικού στοιχείου από την δημογραφική και πολιτισμική κατάρρευση και την υποκατάσταση από αλλογενείς πληθυσμούς.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password