Δύο πολύ σημαντικά προβλήματα που πρέπει να λύσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Δύο πολύ σημαντικά θέματα των ημερών μας είναι η εισροή αναρίθμητων μεταναστών στη χώρα και η κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ.

Η κυβέρνηση φαίνεται να έχει πολύ δρόμο ακόμη να κάνει σε σχέση με τη μεταναστευτική πολιτική. Δεν έχει εκπονήσει σχέδιο –κάτι που θα όφειλε να το είχε κάνει πριν ακόμη εκλεγεί από το λαό-  ενώ συγχρόνως έχει τοποθετήσει μία “μεγαλόψυχη” υπουργό, σε αυτό το κρίσιμο πόστο, που δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που εισρέουν στη χώρα δηλώνουν πρόσφυγες. Είναι όμως? Ξέρουμε καλά ότι δεν είναι όλοι πρόσφυγες. Σκίζουν τα χαρτιά τους και δηλώνουν ό,τι θέλουν. Εδώ ακριβώς δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά. Μήπως οι μυστικές μας υπηρεσίες θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν ποιοι από αυτούς έρχονται με διατεταγμένη υπηρεσία, δηλαδή είναι πληρωμένοι πράκτορες και ποιοι είναι πράγματι δυστυχισμένοι και κατατρεγμένοι πρόσφυγες? Μερικοί Άραβες, για παράδειγμα, που μένουν χρόνια στην Ελλάδα θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν εάν η γλώσσα που μιλούν είναι πράγματι αυτή που δηλώνουν.

Αυτό το τεράστιο θέμα θα έπρεπε να μπει σε άμεση προτεραιότητα στις συζητήσεις με τους εταίρους μας.

Το κύριο ερώτημα είναι ποιος δημιούργησε όλη αυτή τη στρατιά των προσφύγων, είμαστε εμείς υπεύθυνοι ως λαός για να υποστούμε αυτά το τεράστιος κόστος, είναι η Ε.Ε., είναι η Ρωσία ή είναι η Αμερική με τους συμμάχους της? Και είναι εύκολο να αποδειχθεί ότι οι μοναδικοί υπεύθυνοι είναι αυτοί που δημιούργησαν τους πολέμους και θα έπρεπε αυτοί να πληρώσουν το τίμημα. 

Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να δημιουργούν ανθρώπινες τραγωδίες και κάποιοι άλλοι…ηλίθιοι να πληρώνουν γι αυτές. 

Δεν θα παραλείψω όμως να αναφερθώ και στην πλευρά της αντιπολίτευσης. Εκεί διαπιστώνω παραλήρημα.

Τώρα ανακάλυψαν το μεταναστευτικό ως σοβαρό πρόβλημα; Τόσα χρόνια τι έκαναν; Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο Σαμαράς δεν ήταν αυτός που άνοιξε τις πόρτες της Ελλάδας σε εκατοντάδες παραβατικά   στοιχεία τα οποία «βαφτίστηκαν»  σε … βορειοηπειρώτες??

Ο Σαμαράς δεν ήταν αυτός που άνοιξε τα περίφημα κέντρα κράτησης, τα οποία μετετράπησαν πολύ γρήγορα σε αποθήκες ανθρώπων που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες, με πολύ σοβαρές μολυσματικές ασθένειες??

Τόσα χρόνια που το κέντρο της Αθήνας πεθαίνει, οι γειτονιές των Πατησίων, παραδείγματος χάριν, έχουν κατακλυσθεί από τους παράνομους μετανάστες, η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα οργιάζουν, οι παράνομοι μετανάστες απλώνουν την πραμάτεια τους μπροστά από τα εμπορικά καταστήματα των νομοταγών Ελλήνων καταστηματαρχών που πληρώνουν τους φόρους του, ο Σαμαράς, ο Καμίνης και τα παλικάρια τους δεν είδαν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια που κυβερνούσαν?

Η χώρα χάνεται… Με τους ρυθμούς εισροής των μεταναστών, αν δεν υπάρξει μία σοβαρή και υπεύθυνη αντιμετώπιση, οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στη χώρα τους. 

Tην ώρα που οι Έλληνες δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν να κάνουν οικογένεια ακόμα και με ένα παιδί, χιλιάδες νεαροί μετανάστες κατακλύζουν την Ελλάδα με δήθεν προορισμό τις άλλες χώρες της Ευρώπης. Όλοι αυτοί ή θα μείνουν μόνιμα εδώ ή κι αν ακόμα φύγουν, θα επιστρέψουν σύντομα, σύμφωνα με το κατάπτυστο και καταστροφικό Δουβλίνο 2 που υπέγραψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις με ελαφρά τη καρδία.

Ο Σύριζα έχει στα χέρια του την πιο “καυτή πατάτα¨ και αν δεν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης και το τι συμβαίνει αλλά και το πως πρέπει να χειριστεί το ζήτημα, θα δει τα ποσοστά του να κατρακυλούν στο βάραθρο σε χρόνο μηδέν. Και είναι κρίμα μια ακόμα ελπιδα να χαθεί.

Στο παρακάτω link θα δείτε πως αντιμετώπισαν το μεταναστευτικό ζήτημα το Ισραήλ και η Αυστραλία.

http://www.rizopoulospost.com/pws-antimetwpizei-h-australia-kai-to-israhl-th-lathrometanasteush/ (δείτε και το video)

Σχετικά με το θέμα της κατάληψης του ΕΚΠΑ… Δεν είναι η πρώτη φορά που παραβατικά στοιχεία κάνουν κατάληψη στην πρυτανεία, στη Νομική ή σε έναν άλλον πανεπιστημιακό χώρο.

Θα σας διηγηθώ μία προσωπική εμπειρία. Πριν δύο χρόνια είχα επισκεφθεί την πρυτανεία, στα προπύλαια. Βγαίνοντας είδα περίεργα πρόσωπα, κατά βάση αφρικανούς, που περιφέρονταν με ύποπτο τρόπο στον προαύλιο χώρο των προπυλαίων. Στάθηκα και τους παρατηρούσα. Σε λίγο τους πλησίασε κάποιος και τότε κατάλαβα ότι γίνονταν διακίνηση ναρκωτικών!!! Ρώτησα τον φύλακα που στεκόταν στην είσοδο του κτιρίου γιατί τους επιτρέπουν να βρίσκονται εκεί και να κάνουν εμπόριο ναρκωτικών και μου είπε… δεν μπορεί να επέμβει η αστυνομία λόγω του ασύλου!!!

Επιτέλους, καταργήστε αυτό το αναθεματισμένο άσυλο!! Επειδή κάποτε ένας τρελός διέταξε την εισβολή στο Πολυτεχνείο, θα πληρώνουμε το τίμημα εσαεί και δεν θα αγγίζουμε το φετίχ του ασύλου φοβούμενοι μήπως θεωρηθούμε «φασίστες»??

Επιτέλους, κύριοι κυβερνώντες ξεπεράστε τα συμπλέγματα των ιδεολογιών σας και δείτε καθαρά. Αποφασίστε την κατάργηση του ασύλου και θα πάρετε με το μέρος σας το σύνολο του λαού.

Τα δε ελληνικά πανεπιστήμια καταβαραθρώνονται σε αξιοπιστία και ποιότητα υπηρεσιών εξαιτίας των λανθασμένων πολιτικών επιλογών. Η πολιτική φαυλοκρατία έχει ειρεύσει παντού, είναι σαν το μικρόβιο που εξαπλώνεται.

Χρειαζόμαστε νέα πρόσωπα και νέα ήθη στην πολιτική. Εμείς, ως πολίτες, ας αποφασίσουμε να μην δρούμε ως οπαδοί –αυτό σίγουρα εξυπηρετεί τους περισσότερους σημερινούς πολιτικούς μας- αλλά ως σκεπτόμενοι πολίτες, που δεν θα νοιάζονται για κόμματα και χρώματα αλλά για τον τόπο μας.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password