Γ. ΑΔΑΛΗΣ: Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΟΥΤΙΝ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΡΟΧΑΝΙ

Το άγνωστο οικονομικό παιχνίδι μεταξύ Ρωσίας και Δύσης. Την μέχρι σήμερα άγνωστη τράπεζα VEB, βλέπει πίσω από τις κινήσεις Πούτιν, σε Ιράν, Συρία και Τουρκία, με στόχο τους ενεργειακούς πόρους και τους αγωγούς στη περιοχή, ο οικονομολόγος και αρθρογράφος στην Aegean Times, Γιώργος Αδαλής , μιλώντας στον 98.4 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη, αναφερόμενος στη βαθύτερη και αθέατη πλευρά της συνάντησης Ερντογάν με Πούτιν και Ροχανί στην Άγκυρα.

Ποιοί πραγματικά πολεμούν, ποιους και με ποιους στη Συρία, γιατί τελικά τα συμφέροντα Ρωσίας –Ιράν και Τουρκίας στη Συρία είναι αντικρουόμενα, γιατί ο πυρηνικός σταθμός στο Ακουγιού δεν θα πρέπει να θεωρείται δεοδμένος και κυρίως το άγνωστο οικονομικό παιχνίδι στη ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, στη Μέση και Εγγύς Ανατολή, παρουσίασε ο οικονομολόγος Γιώργος Αδαλής, με βάση στοιχεία και δεδομένα οικονομικών αναλύσεων.

Μάλιστα αναφέρθηκε στην μέχρι σήμερα άγνωστη τράπεζα VEB, που βλέπει πίσω από τις κινήσεις Πούτιν, σε Ιράν, Συρία και Τουρκία, με στόχο τους ενεργειακούς πόρους και τους αγωγούς στη περιοχή.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password