Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

                        Π Α Ν Ε Λ Λ Α Δ Ι Κ Η   Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Δ Ι Α   Τ Ρ Ι Τ Ε Κ Ν Ω Ν                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18 ΑΥΓ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

επανερχόμεθα στο θέμα, μετά από το Δ.Τ. της 17 Αυγούστου 2015, που δημιούργησε σοβαρότατες ανησυχίες και απογοήτευση στις τρίτεκνες οικογένειες και επίσης αδυνατούμε να αντιληφθούμε τους χαρακτηρισμούς σας για:΄΄.. αμφιλεγόμενες οριζόντιες κατηγοριοποιήσεις ….΄΄ και :΄΄ …..φαινόμενα του παρελθόντος. .. Αυτό είναι και η καλύτερη απάντηση σε όσους, για δικούς τους λόγους, μιλούν για εμπόδια και αποκλεισμούς΄΄.

Με αυτές τις ανυπόστατες κατηγορίες κατά των οικογενειών με πολλά παιδιά, τους αποκλείετε από το πρόγραμμα διανομής οπωροκηπευτικών, που πρόσφατα αποφασίσθηκε. Θέτετε απαράδεκτα και εξωπραγματικά εισοδηματικά κριτήρια. Πως είναι δυνατόν μια 5μελή οικογένεια με εισόδημα 7201 ευρώ να την χαρακτηρίζετε πλούσια και να μην είναι δικαιούχος;
Γιατί δεν λαμβάνεται τους δείκτες της ΕΛΣΤΑΤ περί του ορίου φτώχειας;
Δεν είμασθε αμφιλεγόμενοι κύριε Υπουργέ,
Δεν είμασθε φαινόμενα του παρελθόντος.

Εσείς υιοθετείτε αμφιλεγόμενες πολιτικές και πράξεις. Αδιαφορείτε για την ελληνική οικογένεια. Συνεχίζετε μια απαράδεκτη συμπεριφορά του παρελθόντος και περιθωριοποιείτε την οικογένεια με πολλά παιδιά.

Άμεσα επαναφέρατε τα κριτήρια στις πραγματικές τους διαστάσεις (των προηγούμενων ετών) και επιτέλους να ασχοληθεί η Κυβέρνηση με την οικογένεια με πολλά παιδιά.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ (ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ 2012) ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Σταύρος Πουρτουλίδης                                       Πουλάκης Γεράσιμος

Σταύρος Πουρτουλίδης8 Posts

Πρόεδρος Πανελλαδικής Ένωσης Συλλόγων Πολυτέκνων Οικογενειών με Τρία Τέκνα (ΠΕΣΠΟ3Τ)

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password