ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ! ΑΦΜ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

Αίσχος, οργή, θυμός, αυτές οι τρεις λέξεις μπορούν να περιγράψουν ανάγλυφα την διάταξη του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία, τα παιδιά που θα γεννηθούν από την 1η Ιανουαρίου του 2016, με την εγγραφή τους στο ληξιαρχείο θα λαμβάνουν και Αριθμό Φορολογικού Μητρώου! Από τον Ιανουάριο του 2016 θα ανοίξει τις πύλες τους και το περιουσιολόγιο και οι φορολογούμενοι με τους κωδικούς που έχουν για το TAXISnet θα μπαίνουν στη νέα εφαρμογή για να επιβεβαιώνουν τα στοιχεία τους.

Σε περίπτωση που δεν συμφωνούν με αυτά που θα έχουν πει στο περιουσιολόγιο, θα πρέπει με τα απαραίτητα παραστατικά να πηγαίνουν στην εφορία τους για να κάνουν τις διορθώσεις. Σε πρώτη φάση το περιουσιολόγιο θα περιλαμβάνει τις τραπεζικές καταθέσεις, τα ακίνητα και δαπάνες που γίνονται για αγορές αυτοκινήτων ή δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία, και σε δεύτερη φάση, πιθανόν από το 2017, θα ενταχθούν έργα τέχνης και κοσμήματα, αφού προηγουμένως αυτά εκτιμηθούν. Για όσους… ξεχάσουν να δηλώσουν εισοδήματα, οι ποινές μπορεί να φτάσουν ακόμη και σε έμμεση κατάσχεση εισοδημάτων.

Το ΑΦΜ στα νεογέννητα βρέφη είναι ένα ένα μέτρο που σίγουρα προκαλεί οργή, καθώς αφορά στην απόκτηση ΑΦΜ με το καλημέρα στη ζωή! Βέβαια η.. «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», μας κάνει συνέχεια «δωράκια», αφού προηγήθηκαν διάφορες διατάξεις, όπου τους επόμενους πέντε μήνες αναμένεται φοροκόλαση με δεκάδες χαράτσια (νέα αλλά και αναδρομικά)!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει γη και ύδωρ στους τοκογλύφους δανειστές και χωρίς ίχνος αιδούς, με τον κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται να έχει ως βασική υποχρέωση να καταχωρηθεί στην εφορία και να λάβει ΑΦΜ.

Ο στόχος ένας και μοναδικός. Να καταχωρηθεί σε κάθε ελληνόπουλο το μέρος που του αναλογεί από το παράνομο, επονείδιστο και απεχθές μνημονιακό χρέος, για να ξέρει από… την κοιλιά της μητέρας του τι χρωστάει στους τοκογλύφους δανειστές!
Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε και την προ μηνών δήλωση της κας Κωνσταντοπούλου, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενά της «κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα χρωστάει 32,500 ευρώ». Ναι, πολύ σωστά διαβάζετε, 32,500 ευρώ.

Η κυβέρνηση ισοπεδώνει την ελληνική κοινωνία με αντεθνικά μέτρα κάνοντας το μέλλον των Ελλήνων αβέβαιο. Θα τους επιτρέψεις να συνεχίσουν;

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password