ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Η αναμενόμενη ψηφοφορία έγινε και το αποτέλεσμα είναι το πρέπον. Υπέρ του ψηφίσματος για το πάγωμα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, ψήφισαν 479 Ευρωβουλευτές, 37 κατά και έχουμε 107 αποχές.

Έτσι όλοι αυτοί οι ραγιάδες που μας εξηγούν ότι δεν είναι ανάγκη να έχουμε ξεκάθαρες θέσεις με την Τουρκία όσον αφορά στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλιώς θα υποστούμε κόστος εκ μέρους των Ευρωπαίων, πρέπει τώρα να καταπιούν την γλώσσα τους, διότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν χωρά αμφισβήτηση και αφορά 28 χώρες.

Δεν πρόκειται λοιπόν για κάτι το τοπικό. Έτσι το Ευρωκοινοβούλιο είπε ότι το θέμα της επαναφοράς της θανατικής ποινής στην Τουρκία είναι απλώς απαράδεκτο και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Έτσι όσο και να χτυπιούνται οι εκπρόσωποι της Τουρκίας που λένε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να προσέχει πώς απευθύνεται στον Πρόεδρο, η δικτατορία του έγινε κατανοητή από όλα τα ευρωπαϊκά κόμματα και δεν γίνεται να κρυφτεί η βαρβαρότητα ακόμα κι όταν χρησιμοποιεί συστηματικά την αιώνια της προπαγάνδα.

Η Τουρκία δεν έχει καταλάβει τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση κι έχει συνηθίσει να απευθύνεται μόνο σε τσιράκια, ραγιάδες και σκλάβους, δεν ξέρει πώς ν’ ανταποκριθεί σε ελεύθερους πολίτες που έχουν ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Nίκος Λυγερός67 Posts

Στρατηγικός Σύμβουλος, Καθηγητής Γεωστρατηγικής και Τοποστρατηγικής

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password