ΟΤΑΝ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ DAESH ΑΦΑΙΡΕΙ ΟΡΓΑΝΑ

Αν υπάρχουν ακόμα αθώοι που δεν μπορούν να δουν πόσο ακραία είναι η τρομοκρατική οργάνωση Daesh, μπορεί να τους αγγίξει η νέα απόφασή της για τη συγκομιδή ανθρωπίνων οργάνων με βάση τη γνωμάτευση σε θρησκευτικό επίπεδο.

Διότι αυτό της επιτρέπει να έχει απολαβές από το λαθρεμπόριο οργάνων που μάλιστα αφαιρούν από τους λεγόμενους αποστάτες, δηλαδή τους εχθρούς της που ουσιαστικά είναι Χριστιανοί, οι Σιίτες αλλά ακόμα και οι Σουνίτες που δεν ακολουθούν τις δικές της απάνθρωπες πρακτικές.

Διότι όταν διαβάζουμε στην αναφορά ότι η ζωή και τα όργανα του αποστάτη δεν απαιτείται να τυγχάνουν σεβασμού και μπορούν να αφαιρούνται ατιμώρητα, καταλαβαίνουμε απολύτως τι δυνατότητες δίνονται στην τρομοκρατική οργάνωση, όχι μόνο για να εκτελεί αυθαίρετα τους εχθρούς της, αλλά και για να εκμεταλλεύεται ασύστολα και τα ανθρώπινα όργανά τους.

Αφού γράφουν με ξεκάθαρο τρόπο ότι η αφαίρεση οργάνων που τερματίζουν τη ζωή των αιχμαλώτων δεν απαγορεύεται. Με άλλα λόγια υπάρχει θρησκευτική έγκριση αυτής της βαρβαρότητας και δεν αποτελεί πια πρόβλημα.

Έτσι το λαθρεμπόριο αυτών των ανθρώπινων οργάνων μπορεί να ενισχύσει και οικονομικά την ίδια την οργάνωση. Βέβαια αυτά ποιος τα βλέπει σε όσους προωθούν την απλοϊκή εικόνα ότι όλοι οι πρόσφυγες είναι θύματα ενός συστήματος, ενώ ξέρουμε ήδη ότι οι τρομοκράτες εκμεταλλεύονται τις ίδιες διαδρομές, για να έρθουν στην Ευρώπη και ποιος από τα κράτη που κρατούν μια απαράδεκτη ουδέτερη στάση απέναντι σε αυτές τις βαρβαρότητες, μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν βοηθά με έμμεσο τρόπο αυτήν την τρομοκρατική οργάνωση. Μάλλον θα χρειαστεί να αποδειχθεί ότι υπάρχει λαθρεμπόριο ανθρωπίνων οργάνων για να έχουν τις αναγκαίες ενοχές.

Πηγή: lygeros.org

Nίκος Λυγερός67 Posts

Στρατηγικός Σύμβουλος, Καθηγητής Γεωστρατηγικής και Τοποστρατηγικής

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password