ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Ο καθένας από εμάς θα έχει ανάλογα με την κοινωνικότητα του φίλους, πολλούς η λιγότερους στον περίγυρό του, οι οποίοι θα τυγχάνουν να είναι ομοφυλόφιλοι. Στις μέρες μας δεν είναι πια ταμπού αυτό το γεγονός. Οι ομοφυλόφιλοι είναι απόλυτα ενταγμένοι στον κοινωνικό ιστό και δραστηριοποιούνται κανονικότατα, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα η ιδιατερότητά τους. Στην εποχή μας εάν βρεθεί κάποιος ομοφυλόφιλος, τυχαία, σε μία παρέα, στις περισσότερες των περιπτώσεων, δεν θα σχολιαστεί.

Πιστεύουμε ότι η κοινωνία μας ξεπέρασε τα “κολλήματα”, το συντηρητισμό της και δέχθηκε με μεγαλύτερη ζεστασιά αυτούς τους ανθρώπους, γεγονός που αποτελεί σίγουρα ένα μεγάλο βήμα. Θα αναρωτηθεί κανείς όμως γιατί τότε αποτελεί πρόβλημα το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων ;

Θα ξεκινήσω λοιπόν την απάντηση αντίστροφα και θα αναφέρω πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια εμμονή εκ μέρους των ομοφυλοφίλων για το πως τους βλέπει ο κόσμος. Ενώ λοιπόν η κοινωνία στο σύνολό της τούς έχει αποδεχθεί πλήρως, οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι προκαλούν, θα λέγαμε, με τις ετήσιες παρελάσεις τους, δημιουργώντας με δική τους υπαιτιότητα σχόλια και συζητήσεις, όπως είναι φυσικό, για την διαφορετικότητά τους, ενώ αντιθέτως δεν παρατηρούμε τις γυναίκες και τους άνδρες, τα ετερόφυλα ζευγάρια, να προβαίνουν σε αντίστοιχες παρελάσεις.

Βλέπουμε για παράδειγμα ότι έχουν αυξηθεί τα γκέι μπαρ ενώ οι ίδιοι δεν αποκλείστηκαν ποτέ από τα υπόλοιπα μπαρ, επομένως δοκιμάζουν να απομονωθούν από μόνοι τους, τη στιγμή μάλιστα που ο στρατός, οι δημόσιοι φορείς, η κοινωνία ξεπέρασαν τα ταμπού παλαιότερων ετών. Αυτοί συνεχίζουν να επιμένουν φωνάζοντας πως είναι ξεχωριστοί! Μα γιατί τόσος ντόρος ; Γιατί να μην αδράξουν την ευκαιρία για μία φυσιολογική, ήρεμη ζωή ;
Εξάλλου η σεξουαλικότητα έχει να κάνει καθαρά με προσωπικές επιλογές που διατηρούνται κλειστές, εντός της οικίας καί της προσωπικής ζωής του καθενός μας. Γιατί θα πρέπει να χαρακτηριστούν ομοφυλόφιλοι άνθρωποι πολιτικοί ή καλλιτέχνες που δεν το έχουν δηλώσει, γιατί να θεωρούνται ομοφυλόφιλοι οι μοναχοί του Άγιου Όρους από κάποιους που προσπαθούν να χλευάσουν τον μεγάλο αγώνα της μοναχικότητας, γιατί να τολμήσουν μερικοί να μειώσουν την Αρχαία Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς την
“ Άντρο” ομοφυλοφιλίας; Θα λέγαμε λοιπόν πως κάποιοι τεντώνουν το σχοινί για να δημιουργηθεί ενας νέος πόλος διαμάχης και όχι μία φυσιολογική κατάσταση ηρεμίας και ελευθερίας.

Στις μέρες μας αλήθεια ποιος ομοφυλόφιλος δεν συζεί από μία ηλικία και μετά με τη σχέση του και ποιος νόμος το απαγόρευσε αυτό ; Επίσης είδατε εσείς κάποιον να τον έδιωξαν από το σπίτι του ή να τον πετροβόλησαν εξαιτίας της διαφορετικότητάς του ; Μάλιστα οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ζουν όπως όλοι οι άνθρωποι την καθημερινότητά τους και ορθώς πράττουν διότι αυτό είναι το φυσιολογικό και το υγιές.

Ποιος ο λόγος λοιπόν γι’ αυτή τη μεγάλη φασαρία και ποιος το προκαλεί όλο αυτό ; Ποιος τους βάζει αντιμέτωπους με την κοινωνία ; Τους βάζουν λοιπόν οι ξεπεσμένοι πολιτικοί που έχουν χάσει την αξιοπιστία τους στο λαό και ψάχνουν τεχνάσματα για να βρουν νέους οπαδούς, δημιουργούν “παρθένες” μάχες για μαχόμενους που δεν θα ασχολούνταν διαφορετικά με τα πολιτικά αλλα τώρα τους αφορούν. Είναι εμφανές ότι δίνουν αίμα στο λαό !

Δεν είναι λοιπόν το θέμα ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι πάρα φύσιν, είναι ότι πρέπει να απολαύσουν τη ζωή τους, την ιδιαιτερότητα τους και ταυτόχρονα να αφήσουν τη φύση απρόσκοπτα και χωρίς παρεμβάσεις να συνεχίσει τους ρυθμούς, χωρίς να τη διαταράξουν. Η μάνα με το μητρικό ένστικτο, προερχόμενο από ορμόνες και τη διαφορετική φύση πρέπει να συνεχίσει να αναπαράγει και να έχει αυτό ως ορίζοντα, ο γιος επίσης πρέπει να αναπαραχθεί, όπως και ο ομοφυλόφιλος θα ψάξει να βρει το ταίρι του και να κλείσει οικογενειακά τον αναπαραγωγικό του κύκλο.

Η ελληνική οικογένεια, από την άλλη, θα πρέπει να συνεχίσει να αναπαράγεται διότι σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει Ελλάδα. Εάν απαλείψουμε από την κοινωνία μας τους θεσμούς και τις αρχές, εάν διώξουμε τη θρησκεία μας μακρυά μας, αν εγκαταλείψουμε και διαστρεβλώσουμε την ιστορία μας, η Ελλάδα θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, θα μετατραπεί σε μια αντιπαραγωγική χωρα που θα σβήνει, σταυροδρόμι παραοικονομίας και εγκληματικότητας. Όλα αυτά πρέπει να τα προλάβουμε ως κοινωνία πριν να είναι πολύ αργά.

Η ελληνική κοινωνία είναι πια πολύ ώριμη και έχει αφομοιώσει τους ομοφυλόφιλους άψογα, κάποιοι τυχοδιώκτες όμως προσπαθουν να ταράξουν τα νερά προς ίδιον όφελος. Είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να δέιξουμε όλοι πατριωτισμό γιατί την ηθική και τις αρχές δεν τις καθορίζει το φύλο αλλά η ψυχή.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password