MAΣ ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΡΟΠΟΔΑΡΑ: ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ !

Η Ελλάδα βιώνει στιγμές παρόμοιες με αυτές της ΜικρασιατικήςΚαταστροφής. Οι ξένοι ζήτησαν τα πάντα και οι δικοί μας τούς τα έδωσαν !

Αποτέλεσμα : Φτώχεια, χρέη, δάνεια, λουκέτα, διάλυση, μαρασμός,εγκατάλειψη και τώρα αμέτρητοι μετανάστες…

Και βέβαια ο ανθρωπισμός υπαγορεύει να βοηθήσουμε αυτούς τουςανθρώπους.

Μία χώρα όμως υπό κατάρρευση μπορεί να αντέξει αυτό το βάρος ;

Η Ευρώπη μάς εγκατέλειψε για μία ακόμη φορά. Οι πολιτικοί μας θεωρούν το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα πταίσμα και σφυρίζουν αδιάφορα, βλέποντας την χώρα να απεθνικοποιείται, να αφελληνίζεται.

Οι δυστυχισμένοι αυτοί άνθρωποι δεν θα φύγουν, ήρθαν και θα μείνουν. Καμίαευρωπαϊκή χώρα δεν θα τούς δεχθεί. Έκλεισαν ερμητικά τα σύνορά τους. Καιτά ανοίγουν για να δεχθούν ελάχιστους, με το σταγονόμετρο, αφήνοντας την Ελλάδα να ψυχορραγεί κάτω από το βάρος τους.

Και εμείς οι “συνεπείς” Ευρωεταίροι που υπογράψαμε μνημόνιαεπί μνημονίων για να “σωθούμε” –όπως μας είπαν-, δοξάσαμε τοευρώ και την Μέρκελ, προσκυνήσαμε την ευρωπαϊκή οικογένειακαι κοιμηθήκαμε ήσυχοι στην αγκαλιά της δήθεν ευρωπαϊκήςαλληλεγγύης, τώρα ανοίγουμε τα μάτια μας έντρομοι καιβλέπουμε μπροστά μας με κεφαλαία γράμματα την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ!

Ο Υπουργός της “αριστερής” κυβέρνησης, Νίκος Ξυδάκης, έφτασε στο άκρονάωτον της πρόκλησης. Οι μετανάστες, είπε, θα ωφελήσουνμακροπρόθεσμα την Ελλάδα γιατί το δημογραφικό είναι τεράστιοπρόβλημα. Με τις δηλώσεις του αυτές ο Ν. Ξυδάκης προσέβαλε βαρύτατατις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες που έχουν εγκαταληφθεί τελείως απότο κράτος, προσέβαλε τα νέα ζευγάρια που είναι άνεργα και δεν τολμούν νατεκνοποιήσουν, προσέβαλε τα νέα παιδιά που δεν μπορούν να παντρευτούν καινα κάνουν οικογένεια, λόγω της ανεργίας και της ανασφάλειας που ορθώνεταιμπροστά τους. Και ο Ξυδάκης βρήκε τη λύση: μην ανησυχείτε, είπε, θα πληθύνουμε τους Έλληνες με ισλαμιστές !

Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος κινήθηκε και ο γυναικολόγοςΥπουργός Γ. Μουζάλας ο οποίος δήλωσε με… βαθιά επιστημονικήγνώση ότι “είναι επιστημονική αλήθεια ότι το μεταναστευτικό ρεύμα θα μας σώσει δημογραφικά !!! ”.

Από την άλλη, ένα σοβαρό ερώτημα τίθεται: Αυτοί τα ατελείωτα καραβάνιαγιατί καταφθάνουν ΜΟΝΟ στην Ελλάδα ;

Γιατί οι Μαροκινοί π.χ., οι οποίοι σημειωτέον δεν είναι πρόσφυγες, δενπάνε στην Ισπανία ; Δείτε λοιπόν το δημοσίευμα της Lifo, όπου ηΔήμαρχος της Βαρκελώνης κάνει μία σοκαριστική καταγγελία για τουςπρόσφυγες-μετανάστες. Η πόλη είναι έτοιμη σε τεχνικό επίπεδο, όλες οιυπηρεσίες μας είναι έτοιμες και οι κάτοικοι περιμένουν με ανοιχτέςαγκάλες. Αλλά οι πρόσφυγες δεν φτάνουν”.  http://www.lifo.gr/now/world/91500

Ποια είναι λοιπόν η σκοπιμότητα της Ευρώπης ; Να διαλύσει τελείως τηνΕλλάδα ; Ποια είναι η σκοτεινή συμφωνία Ευρώπης-Τουρκίας ;  Πως είναιδυνατόν να μην μπορούν να τραβήξουν το αυτί της Τουρκίας ώστε νασταματήσει αυτό το άθλιο παιχνίδι με την προώθηση μεταναστών ; Τικάνει γι’ αυτό ο Έλληνας Επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημ. Αβραμόπουλος ; Γιατί ο Τσίπρας, αντί να ανακαλέσει την πρέσβειρά μας στην Αυστρία, δεν ανακαλεί τον πρέσβη μας στην Τουρκία;

 

Πως είναι δυνατόν να μην μπορούν να τραβήξουν το αυτί της Τουρκίας ώστε να σταματήσει αυτό το άθλιο παιχνίδι με την προώθηση μεταναστών ; Τικάνει γι’ αυτό ο Έλληνας Επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημ. Αβραμόπουλος ; Γιατί ο Τσίπρας, αντί να ανακαλέσει την πρέσβειράμας στην Αυστρία, δεν ανακαλεί τον πρέσβη μας στην Τουρκία,δείχνοντας την ενόχλησή του στους Τούρκους ; Τι κάνουν οι πολιτικοίαρχηγοί ; Σας θυμίζω ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης είπε ότι στο θέμα τουμεταναστευτικού θα τηρήσει εθνική γραμμή, άρα θα ακολουθήσει τη γραμμή Τσίπρα. Και η Μέρκελ, στη συνάντηση που είχαν πριν δύοεβδομάδες, τον επαίνεσε λέγοντας του ότι είναι θετικό για τη χώρα που δενασκείται αντιπολίτευση στο ζήτημα αυτό !!

Στη δύσκολη και ύστατη αυτή στιγμή για τη χώρα και το Έθνοςμας, το iThesis θα καταθέσει την πρότασή του.

Αυτή τη στιγμή υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 2 εκατ. μετανάστεςβρίσκονται στη χώρα (σχετικά με τον αριθμό αυτό, δείτε επίσημο έγγραφο τουΥπουργείου Προστασίας σου Πολίτη).

Αυτοί καθημερινά πρέπει να λαμβάνουν τροφή, ιατροφαρμακευτικήπερίθαλψη, ρουχισμό, τέντες, κλινοσκεπάσματα, κλπ. κλπ.

Πρέπει να υπολογίσουμε ότι ο καθένας από αυτούς στοιχίζει στοελληνικό κράτος, το λιγότερο, 30 ευρώ ανά ημέρα, δηλαδή δαπανώνται κατά προσέγγιση 60 εκατ. ευρώ την ημέρα.

Αυτά αντιστοιχούν σε 1 δισ. 800 εκατ. τον μήνα.

Σε αυτά τα ποσά πρέπει να προστεθούν οι ζημιές που έχουμε υποστεί στιςυποδομές μας, η ζημιά στην αγοραστική αξία των περιοχών όπου οι πρόσφυγεςείναι εγκατεστημένοι κατά χιλιάδεςπ.χ. πλατεία Βικτωρίας-, η τεράστια ζημιάπου υφιστάμεθα και θα υποστούμε σύντομα στον τουρισμό, η αστυνόμευση που πρέπει να ενισχυθεί με μερικές χιλιάδες ασυνομικούς για να τηρήσουν την τάξη και να απαοφύγουμε τραγικές συνέπειες παραβατικότητας καιεγκληματικότητας, ο φόβος που κατακλύζει τους Έλληνες για τους ανθρώπουςαυτούς που έχουν διαφορετική πολιτισμική κουλτούρα και εύκολα μπορεί ναεπαναστατήσουν, η καθημερινή σχεδόν κατάληψη σιδηροδρομικών γραμμών,με δυσμενείς συνέπειες στο εμπόριο και την επιχριρηματικότητα, ο σοβαρόςκίνδυνος μεταδοτικών ασθενειών κλπ. κλπ.

Αυτά θα διπλασιάσουν το κόστος, φτάνοντας το στα 4 δισ. ευρώ ανά μήνα.

Αν πραγματικά η Ευρώπη μάς συμπαρίσταται και δεν επιθυμεί ναμάς διαλύσει ολοκληρωτικά και αν οι πολιτικοί μας επιθυμούνπράγματι την σωτηρία της πατρίδας, αυτά τα χρήματα πρέπει νακαταβάλλονται μηνιαίως στην Ελλάδα ώστε να ξεκινήσει η ανασυγκρότηση της χώρας.

Η λύση αυτή αποτελεί ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της Ευρώπης. Αποτελείηθική υποχρέωση προς τον ελληνικό λαό που έδωσε τον εαυτότου, αίμα και θυσίες, και υπερασπίστηκε την ελευθερία τηςΕυρώπης σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Ειδικότερα αποτελείηθική υποχρέωση της Γερμανίας που οφείλει στην Ελλάδα τιςπολεμικές αποζημιώσεις του ΒΠαγκοσμίου Πολέμου

Μόνο έτσι υπάρχει μία αχτίδα σωτηρίας, μόνο έτσι θα μπορέσουμε ναεπιβιώσουμε ως κράτος και ως έθνος.

Διαφορετικά θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και θα μας παρασύρουν όλους, ακόμη κι αυτούς που νομίζουν ότι είναι άτρωτοι… 

12771983_1701709466736733_5911754922889991092_o

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password