Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ

Η Ελλάδα δεν είναι κόμμα και η ΑΟΖ δεν έχει χρώμα. Κάθε κίνηση, που γίνεται πράξη για την πατρίδα μας, δυναμώνει το Έθνος. Κι όσοι προσπαθούν να πάρουν τα εύσημα ενός αγώνα που δεν έδωσαν, καλά κάνουν, γιατί δεν έχει καμία σημασία.

Η ουσία είναι μία και αυτή είναι απλή. Αν η πράξη παράγει εξέλιξη στην πραγματικότητα της Ελλάδας, ας την διεκδικήσουν ακόμα και οι άχρηστοι λόγω κοινωνίας. Διότι σε κάθε περίπτωση, η ιστορία θα καταγράψει την αλήθεια και θα τους γράψει δίχως κανέναν ενδοιασμό.

Έτσι ακόμα κι όσοι βρίζουν όλες τις προσπάθειες που γίνονται για ν’ αποκτήσει η Ελλάδα επιτέλους ΑΟΖ μέσω της θέσπισης και των οριοθετήσεων, τώρα που βρίσκονται στα πρόθυρα συμφωνιών προσπαθούν να παρουσιαστούν μ’ ένα διαφορετικό τρόπο, καλά κάνουν, γιατί αλλιώς θα ξεφτιλιστούν μπροστά στους ίδιους τους ψηφοφόρους τους. Το λέμε αυτό γιατί σε μερικά χρόνια όλοι θα έχουν ξεχάσει τις δυσκολίες και τα εμπόδια που προκάλεσαν τόσο καιρό. Και θα λέμε επίσημα ότι όλοι οι Έλληνες πάντα ήθελαν την ΑΟΖ, διότι ανήκει στα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Έτσι, προετοιμαζόμαστε και σε πρακτικό επίπεδο για αυτήν την πραγματικότητα που δημιουργήσαμε, ενώ ήταν αδιανόητη για τους περισσότερους πριν μερικούς μήνες ακόμα.

Διότι η Ελλάδα του μέλλοντος είναι αυτή που έχει ΑΟΖ, όσο απίστευτο και να φαίνεται. Επίσης, πρέπει ν’ αντιληφθούν όλοι οι δικοί μας ότι ακόμα και με καθυστέρηση, το μέλλον έχει ήδη αρχίσει και προκαλεί τεράστιες αλλαγές στην ελληνική νοόσφαιρα. Ο Χρόνος είναι μαζί μας, αλλά με την ΑΟΖ αποδεικνύουμε ότι είμαστε μαζί του.

Υπογραφές υπέρ της θέσπισης της Ελληνικής ΑΟΖ
http://www.ipetitions.com/petition/elliniki_aoz/

Nίκος Λυγερός67 Posts

Στρατηγικός Σύμβουλος, Καθηγητής Γεωστρατηγικής και Τοποστρατηγικής

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password