Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ”ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ

Μετάφραση του κειμένου από το Global Reserach του συνεργάτη του iThesis Ανδρέα Μουντζουρούλια

“Για άλλη μια φορά, μία χώρα που ”απελευθερώθηκε” από τη Δύση βυθίζεται όλο και βαθύτερα στο χάος.”Αυτό θα μπορούσε να αφορά οποιαδήποτε από τις χώρες που βρίσκονται σε σύγκρουση, όπου η Ουάσιγκτον και τα ανδρείκελά τους σε Δυτική και Μέση Ανατολή σπέρνουν τον πόλεμο, το αιώνιο χάος, τη μιζέρια, το θάνατο – και την υποταγή.

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα: Η στρατηγική της Ουάσινγκτον και του ΝΑΤΟ δεν είναι να ”κερδίσει” ένα πόλεμο ή μία διαμάχη, αλλά να λαμβάνει χώρα συνεχώς ένα ατελείωτο χάος.

Αυτός είναι ένας τρόπος για να ελέγχεις τους ανθρώπους, τα έθνη και τους πόρους τους και να εξασφαλίσει η Δύση μία διαρκή ανάγκη για στρατιωτικό εξοπλισμό.

Σκεφτείτε ότι περισσότερο από το 50% του ΑΕΠ των ΗΠΑ εξαρτάται από τη στρατιωτική βιομηχανία και τις σχετικές υπηρεσίες της και τελικά μία χώρα που βρίσκεται σε σύγχυση και χάος, καταρρέει και χρειάζεται χρήματα, χρήματα με σκληρούς όρους, υπό αυστηρή λιτότητα από το περιβόητο ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα και άλλους φαύλους ”αναπτυξιακούς θεσμούς” και δανειστές χρημάτων, χρήματα που ισοδυναμούν με υποδούλωση, ειδικά με συγκεκριμένους ηγέτες που δεν ενδιαφέρονται για το λαό τους.

Αυτό είναι το παιχνίδι – στην Υεμένη, την Ουκρανία, τη Συρία, το Ιράκ, το Σουδάν, τη Κεντρική Αφρική, τη Λιβύη. Ποιος πολεμά εναντίον ποιου είναι ασήμαντο.

ISIS / ISIL / IS / DAISH / DAESH / Al-Qaeda και ότι άλλα ονόματα θέλετε να προσθέσετε στη λίστα για τους μισθοφορικούς οργανισμούς δολοφόνων – είναι απλά ετικέτες για να μπερδεύουν.

 
Θα μπορούσαμε επίσης να προσθέσουμε την Βlackwater, την Xe, την Academi και όλες τις άλλες διαδοχικές ονομασίες που επέλεξαν για να μην αναγνωρίζονται εύκολα. Είναι πόρνες της Σιωνιστικής-αγγλοσαξωνικής αυτοκρατορίας, πόρνες χαμηλότερου επιπέδου. Στη συνένεια έρχονται οι πόρνες πολυτελείας, όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Μπαχρέιν, και τα άλλα κράτη του Κόλπου, συν το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία φυσικά.Ο Πρόεδρος Ολάντ τις προηγούμενες ημέρες υπέγραψε ένα συμβόλαιο δισεκατομμυρίων ευρώ με το Κατάρ για την πώληση 24 πολεμικών αεροσκαφών τύπου Rafale.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Ριάντ, όπου συνάντησε τον βασιλιά Salman και φυσικά του πρότεινε την πώληση αεροσκαφών Rafale.

Επίσης παρακολούθησε τη σύνοδο κορυφής του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου που έλαβε χώρα στις 5 Μαιου. Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη συνεδρίαση ήταν οι κρίσεις της περιοχής, όπως για παράδειγμα της Υεμένης, κρίσεις φυτεμένες από τη Δύση για λογαριασμό της Ουάσιγκτον, κατηγορώντας τους επαναστάτες που ζητούν μία πιο δίκαιη κυβέρνηση.Η Δύση έχει εφεύρει ένα αρρωστημένο λεξιλόγιο, είναι σαν ένας ιός ριζωμένος στο μυαλό μας – ή ότι έχει απομείνει από αυτό – όπου δεν καταλαβαίνουμε πια τι σημαίνουν οι λέξεις πραγματικά. Επαναλαμβάνουμε τα λόγια τους και τα πιστεύουμε.

Όσοι άνθρωποι πολεμούν για την ελευθερία τους, την επιβίωση εναντίον καταπιεστικών καθεστώτων είναι ”τρομοκράτες”, ”επαναστάτες”. Οι πρόσφυγες από την Αφρική, όπου η Ουάσινγκτον προκάλεσε εμπόλεμες χώρες που επλήγησαν, οι πρόσφυγες από τους οποίους περισσότεροι από 4.000 ήδη έχουν χαθεί αυτό το χρόνο προσπαθώντας να διασχίσουν τη Μεσόγειο για μια ”καλύτερη ζωή”, έχουν βολικά μετονομαστεί ”πρόσφυγες’‘.
Συχνά προστίθεται ο όρος ”παράνομος”. Ετσι, η συνείδηση της Δύσης είναι απαλλαγμένη από ενοχές. Οι μετανάστες είναι ζητιάνοι. Οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να φυλακιστούν.  Δεν κάνουν τίποτα όμως για το χάος και την αναταραχή που έχουν φυτέψει οι Δυτικοί στις χώρες προέλευσης των ”μεταναστών”. – Ντροπή σου, Βρυξέλλες!Επιστροφή στο χάος – Ο κύριος Ολάντ ξέρει πολύ καλά ότι τα Rafale πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για να εξαπλώσουν περισσότερο όλεθρο στην περιοχή, περισσότερο θάνατο, περισσότερη καταστροφή, περισσότερη δυστυχία, περισσότερη σκλαβιά, περισσότερους πρόσφυγες να πνίγονται στη Μεσόγειο, περισσότερο αιώνιο χάος, άνθρωποι στα όρια της επιβίωσης, άνθρωποι που δεν θα μπορούν πλέον να αγωνίζονται για τη χώρα τους, για τους πόρους τους, για την ελευθερία τους, δεδομένου ότι πρέπει να παλεύουν για την ίδια τους τη επιβίωση, για την επιβίωση των παιδιών τους και των οικογενειών τους. Αυτό είναι αυτοκρατορία.

Πείτε μου – κάποιος που πουλά όπλα, μαχητικά και άλλου είδους μηχανές θανάτου σε χώρες, γνωρίζοντας πολύ καλά οτι αυτά τα όπλα θα χρησιμοποιηθούν για να σκοτώσουν ανθρώπους, για να καταστρέψουν χώρες, δεν είναι ένας κατά συρροήν δολοφόνος; Ενας εγκληματίας πολέμου του χειρίστου είδους;

Ο κύριος Ολάντ, εκτός του ότι είναι ένας εγκληματίας πολέμου, είναι τόσο μισαλλόδοξος, που πιστεύει ότι στο τέλος της ημέρας λίγα ψίχουλα από τα λάφυρα θα πέσουν στο πιάτο του και ότι μπορεί να κολυμπήσει με τα αφεντικά του σε μία  ”θάλασαα από γάλα και μέλι”. Δεν τον ενδιαφέρει ότι το 83% των ψηφοφορων του τον περηφρονεί; 

Διάδοση αναταραχής, χάος, δυστυχία, είναι αυτό που η Ουάσινγκτον και οι υποτελείς της κάνουν σε όλο το κόσμο. Δε θέλουν να ”κερδίσουν” πολέμους, θέλουν χάος, δυστυχία, ανθρώπους που μπορούν να υποταχθουν εύκολα και αυτό το ονομαζουν πλήρη υποταγή (full spectrum dominance).

Και δεδομένου ότι ο στρατός των ΗΠΑ και ο μεγάλος αδερφός ή (αδερφή) το ΝΑΤΟ δε μπορεί να είναι παντού, μιας και δε θέλει να είναι παντού, προσλαμβάνουν δολοφόνους.

Η Ουάσιγκτον εφευρίσκει και δημιουργεί και στη συνέχεια χρηματοδοτεί με την ατελείωτη ροή χρημάτων το ISIS, την AlQaeda και το ρεπερτόριο μεγαλώνει όπως ορίζουν τα αφεντικά – να πολεμούν γι’ αυτούς, να σκοτώνουν γι’ αυτούς, να δημιουργούν χάος και false flags (πλησιάζεις το θύμα σου ύπουλα, με ψεύτικη σημαία, προκειμένου να το εξαπατήσεις, να το παραπλανήσεις…να το αιφνιδιάσεις) – έτσι ώστε τελικά ΝΑΤΟ και Πεντάγωνο να μπορούν να εισέλθουν και να σε κάνουν να πιστέψεις οτι ”καταστρέφουν” τους μισθοφόρους που αρχικά δημιούργησαν.  Αλλά τα μεγάλα ΜΜΕ δεν θα σου πουν ποτέ την αλήθεια γι’ αυτά. Θέλουν να σε κάνουν να πιστέψεις, ότι οι Χούτι, μία κοσμική αριστερή ομάδα Σιιτών και οι Σουνίτες, μάχονται ο ένας τον άλλον στην Υεμένη για την εξουσία, οτι οι Σαουδάραβες απελευθερώνουν την Υεμένη από τους ”τρομοκράτες”, ότι οι Χούτις υποστηρίζονται από το Ιράν (μία κυρίαρχη σιιτική χώρα) -πρόσφατα μάλιστα στέλεχος του ΟΗΕ το αρνήθηκε κατηγορηματικά- και έτσι οι Χούτι πρέπει να υποταχθούν.

Εάν οι Χούτι βγουν από το παιχνίδι, θα τοποθετηθεί ένας πρόεδρος μαριονέτα, όπως ο πρώην πρόεδρος Σάλεχ, ή ο διάδοχός του Χαντί και έτσι η Ουάσιγκτον αφενός θα ελέγχει το πληθυσμό της χώρας και θα τον καταπιέζει και αφετέρου θα διατηρήσει την πρόσβασή της στο λιμάνι του Άντεν και γενικότερα την ευρύτερη περιοχή του Κόλπου.

Στην Ουκρανία συμβαίνει ακριβώς το ίδιο: Είναι το ISIS / ISIL / Daesh, Αλ Κάιντα, η όποιο άλλο μπορεί να είναι το ονομά τους, στην Ουκρανία;Μπορείτε να στοιχηματίσετε οτι είναι, υπό την διοίκηση της CIA φυσικά με περίπου 6.000 στρατιώτες των ΗΠΑ να εκπαιδεύουν τις δυνάμεις του Κιέβου. Εκπαιδεύουν τα στρατεύματα του Κιέβου ούτως ώστε να σκοτώσουν τα αδέρφια τους στο Ντονμπάς, τους εκπαιδεύουν για το πως να υπάρχει ένα διαρκές χάος.

Και εάν οι στρατιώτες αρνηθούν να σκοτώσουν τα αδέρφια τους, τότε το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου θα τους εκτελέσει ως προδότες. Τόσο εύκολα. Έτσι ώστε κανείς να μην αντισταθεί. Οι ”σύμβουλοι” του αμερικανικού στρατού με τη βοήθεια των μισθωμένων δολοφόνων, δηλαδή οι ναζί του Κιέβου και του ISIS / Daesh / AlQaeda, προσπαθούν να προκαλέσουν τον Πούτιν να μπει σε πόλεμο, πιθανώς έναν ΓΠΠ’. Ναι, ο τρίτος μέσα σε 100 χρόνια, που μπορεί δυνητικά να είναι καταστροφικός για την Ευρώπη και πιθανόν για όλο τον κόσμο.

 
Μέχρι στιγμής, ο κόσμος έχει γλιτώσει αυτή την καταστροφή, σε μεγάλο βαθμό χάρη στη σοφή στρατηγική Πούτιν στα πλαίσια της μη αντιπαράθεσης. Έτσι – δεν τίθεται θέμα αν η ISIS / Daesh / AlQaeda είναι στην Ουκρανία. Γι αυτό ακριβώς πληρώνονται. Αυτό κάνουν οι πόρνες. Οι ειδικά διαμορφωμένες πόρνες,οι καλοπληρωμένες πόρνες.

Η ιδεολογία μοιάζει με φύλλο συκής, χρησιμοποιείται εύκολα από τα δυτικά ΜΜΕ, έτσι ώστε όλοι να πιστεύουν ότι οι Μουσουλμάνοι είναι κακοί ενώ κάποιοι άλλοι δαιμονικοί.

Η Δύση πρέπει να τους πολεμήσει, επειδή είναι ένας σοβαρός κίνδυνος για την ελευθερία μας, την δημοκρατία μας και τελικά για την νεοφιλελεύθερη αγορά.

Διότι αυτός είναι ο απώτερος στόχος: ο άνθρωπος να είναι κάτι σαν εμπόρευμα, περιττός, να πεθαίνει μαζικά από τα (δηλητηριασμένα) γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα, από μη επανδρωμένα αεροσκάφη, από βόμβες, από τή πείνα, έτσι ώστε στο τέλος οι επιζώντες να είναι δούλοι μίας μικρής ελίτ που θα ελέγχει όλο τον πλανήτη και φυσικά τους πόρους της. Να συντηρήσει έναν τρόπο ζωής των ”εκλεκτών” ανθρώπων και έτσι το ”εκλεκτό” έθνος θα μειωθεί και όσοι απομείνουν θα ζήσουν μεγαλοπρεπώς.

Θυμηθείτε την περιβόητη φράση Henry Kissinger όπου είχε ειπωθεί πριν πενήντα περίπου χρόνια: ”Όποιος ελέγχει την παροχή τροφίμων ελέγχει τους ανθρώπους, όποιος ελέγχει την ενέργεια, μπορεί να ελέγχει ολόκληρες ηπείρους, όποιος ελέγχει τα χρήματα, ελέγχει τους ανθρώπους”.

Αυτές οι λέξεις επαληθεύονται καθημερινά. Όσο το επιτρέπουμε, όσο Εμείς, οι Ανθρωποι, εμείς το 99.999% των κατοίκων της γης, το επιτρέπουμε. 

 
____________

Ο Peter Koenig είναι οικονομολόγος και γεωπολιτικός αναλυτής. Είναι επίσης πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας και εργάστηκε εκτενώς σε όλο το κόσμο στους τομείς του περιβάλλοντος και των υδάτινων πόρων.Γράφει τακτικά για το Global Research, ICH, RT, Sputnik News, ‘Η Φωνή της Ρωσίας”/ Ria Novosti, Telesur,The Vineyard of The Saker Blog και για άλλα websites.

Είναι συγγραφέας του Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed – που σε βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά.

 

 

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password