Γ. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ: ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ «ΒΡΙΘΕΙ» ΚΑΘΑΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ «ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ»

 

 

“Ο συνοδοιπόρος του Τσίπρα στην χειραγώγηση της νεολαίας, ευγνώμων έναντι του ευεργέτη του, έντρομος μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσει το ψωμί του και να επανέλθει στην αφάνεια, διαπιστώνει σε άψογα ελληνικά ότι “..ένα ολόκληρο σύστημα βρίθει εναντίον του (Τσίπρα)”, το οποίο αποτελείται από αυτούς που προηγουμένως ποιούσαν την ήσσα, απέναντι σε πολιτικές δυνάμεις που κατέστρεψαν τη χώρα”.

(Όταν η γλώσσα γίνεται μαστίγιο για να ραπίζει τον κριτή της ανομίας και εργαλείο χειραγώγησης, αντί να χρησιμεύει ως όχημα γνώσης και αισθητικής αποτύπωσης του λόγου. Όταν ομολογεί την αυθάδεια της αμορφωσιάς και της αλαζονικής ιδιοποίησης, την ποιότητα του πολιτικού προσωπικού που διαχειρίζεται τις τύχες ενός ολόκληρου λαού, ο οποίος όταν διαμαρτύρεται τον αποκαλούν οι Αριστεροί όχλο).

Στο λεξικό των φερεφώνων της τσιπραίας ολιγαρχικής κομματοκρατίας:

Νεοφιλελεύθερος: είναι εκείνος που αποκαλύπτει ότι η Αριστερά κατέλαβε τη θέση της δεξιάς και έφερε στη χώρας ένα επαχθές νεοφιλελεύθερο μνημόνιο, αντί να εφαρμόσει ένα μνημόνιο εναντίον της ολιγαρχικής κομματοκρατίας και του κράτους, για να αποφευχθεί η περαιτέρω καταβύθιση της χώρας στην αφάνεια.

Βουλευτής είναι ο προσωπικός “βαστάζος” του ηγέτη/κομματάρχη, που ασκεί δύο λειτουργήματα: (α) του χειροκροτητή, του φωνασκούντος και του αντ’αυτού “βουλοκερίστα” της προσωπικής βούλησης του ηγεμόνα στη Βουλή. και (β) του περιφερόμενου φωνακλά στα ΜΜΕ, στις ρύμες και στις οδούς των πόλεων και των χωριών με σκοπό την διακίνηση (αλαζονικώ τω τρόπω) του λόγου του ηγεμόνα, με μέτρο το ψεύδος, και πολλές άλλες συναφείς αποκρουστικές πρακτικές, με σκοπό την εξαπάτηση και την καταδολίευση του πολίτη, προκειμένου να του υφαρπάξει την ψήφο. Η ανταμοιβή του: μια προνομιακή θέση στη διαπλοκή, η ασυλία του σε ότι κάνει, η ανάδειξή του σε “προσωπικότητα” εξουσίας και ένας λογαριασμός, για το θύμα του, την κοινωνία, που ανέρχεται σε ένα ποσόν μεταξύ 550 και 600.000 ευρώ το χρόνο.

Και ορισμένοι ορισμοί από τα ανυποψίαστα λεξικά:

Απατεώνας: πρόσωπο που συστηματικά εξαπατά τους άλλους προς όφελός
του. Συναφείς όροι: κατεργάρης, μασκαράς, αγύρτης…

Ανεύθυνος: ο ενεργών χωρίς συναίσθηση ευθύνης, αναξιόπιστος, ασυνείδητος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεών του για την κοινωνία

Ψεύτης: το πρόσωπο που λέει ψέματα. που παραποιεί ή αποκρύπτει την αλήθεια

Θρασύς: αυτός που χαρακτηρίζεται από θράσος, που επιδεικνύει αναίδεια, αυθάδεια και αδιαντροπιά

Απρεπής: το πρόσωπο που διακρίνεται για την έλλειψη καλών τρόπων, ο αγενής, ο ανάγωγος

Πηγή: http://contogeorgis.blogspot.gr/2015/12/blog-post.html

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password