ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!

Στις 5 του Ιούλη η άμεση δημοκρατία λαμβάνει σάρκα και οστά μετά από πολλές δεκαετίες στη πατρίδα μας. Μετά τους απίστευτους εκβιασμούς των τοκογλύφων δανειστών, ο Α. Τσίπρας έδωσε πλέον το λόγο στο λαό, όπου καλείται να καταψηφίσει όχι μόνο τα επαχθή μέτρα που μας έχουν προτείνει οι ευρωπαίοι «φίλοι» μας, αλλά στην ουσία ο λαός καλείται να αλλάξει τα ευρωπαικα δεδομένα, καθώς το μόνο σίγουρο είναι, πως το «ΟΧΙ» θα αλλάξει τους συσχετισμούς σε όλη την Ευρώπη.

Αυτό φοβούνται στην ουσία οι εταίροι μας, δεν θέλουν με λίγα οι ευρωπαικοί λαοί να αφυπνιστούν στέλνοντας στο καιάδα της πολιτικής τους σημερινούς «αφέντες» της Γηραιάς Ηπείρου.

Ο ελληνικός λαός έχει την μεγάλη ευκαιρία λοιπόν να ανατρέψει τους σχεδιασμούς της σκοτεινής ελίτ της ΕΕ, συμπαρασύροντας σαν τσουνάμι και τους υπόλοιπους λαούς από τα δεσμά της λιτότητας και της μη δημοκρατίας.

Γιατί ψηφίζοντας «ΟΧΙ» θα σημάνει ότι η Ελλάδα είναι μια κυρίαρχη χώρα, οτι λαός της μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον του. Ολες αυτές τις ημέρες, μέχρι την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, πρέπει να έχουμε κατά νου, όλους όσοι έχασαν τις δουλειές τους, οφείλουμε να σεβαστούμε και να αποτίσουμε ένα φόρο τιμής σε αυτούς οι οποίοι έκοψαν το νήμα της ζωής τους, καθώς δεν είχαν τα αγαθά στο να ζήσουν με αξιοπρέπεια αυτοί και τα παιδιά τους.

Πρέπει να πούμε «ΟΧΙ», γιατί οι δανειστές θέλουν να αφοπλίσουν πλήρως τις Ενοπλες Δυνάμεις. Θέλουν να δουν μία ανίσχυρη Ελλάδα στρατιωτικά και να γίνει  χώρα μας έρμαιο στις ορέξεις της Τουρκιας.

Πρέπει σαν Ελληνες να τιμήσουμε την ένδοξη ιστορία μας και να προασπιστούμε τη Δημοκρατία που γεννήθηκε σε αυτό το χώμα που ζούμε και αναπνέουμε. Μία Δημοκρατία όπου η παγκόσμια ελίτ την άγει κα τη φέρει σύμφωνα με τα δικά της μέτρα και σταθμά. 

Η παγκόσμια παρακμιακή κρίση του καπιταλιστικού συστήματος συνολικά, αφού ξόδεψε όλα τα αποθέματα της ψευτοδημοκρατικής ευαισθησίας του, μεταλλάσσει μεθοδικά την αντιπροσωπευτική δημοκρατία σε φασιστική δικτατορία.

Ενα «ΟΧΙ» θα βάλει τέλος στις ορέξεις των δανειστών για νέα μέτρα και νέο «αίμα» από την ελληνική κοινωνία. 

Σην περίοδο της κρίσης, η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο για ν’ ασκηθούν πολιτικές, οι οποίες στην ουσία βάθυναν το πρόβλημα αντί να το επιλύσουν.

Οι κανονισμοί του ενιαίου νομίσματος, όπως λειτούργησαν όλα αυτά τα χρόνια, απέδειξαν περίτρανα ότι δεν είναι αποτελεσματικά. Όχι μόνον καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό των περισσότερο χρεωμένων κρατών, και ιδίως της Ελλάδας, η οποία χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο κατά τη διάρκεια της κρίσης, αλλά αυτά τα μέτρα καταστρέφουν ακόμη και την ίδια την ιδέα μίας αλληλέγγυου Ένωσης, ιδρυμένης μέσω μίας συμφωνίας μεταξύ κρατών που εκχωρούν την κυριαρχία τους και θα απολαμβάνουν όλα κατά τον ίδιο τρόπο τα ωφέλη. 

Αν κάποιοι θέλουν να συνεχιστεί αυτή η πολίτικης λιτότητας, τότε ας ψηφίσουν «ΝΑΙ».

Πρέπει να καταλάβουν όμως πλέον όλοι οι Ελληνες, οτι τώρα είναι η μεγάλη μας ευκαιρία. Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!
 
Τώρα πρέπει να δώσουμε και θα δώσουμε με σύμπνοια και εθνική υπερηφάνεια ένα τέλος σε αυτή την καταστροφή που έχει περιέλθει η πατρίδα μας.

Ο ελληνικός λαός αυτή την ιστορική ώρα δεν πρέπει να υποκύψει!

Πρέπει να δείξει αντοχή , ευθύνη και δύναμη βγαλμένη από την ένδοξη ιστορία του και με αγωνιστικό πνεύμα θα προσπαθήσει να κερδίσει αυτό που του αναλογεί. Την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που του έχουν στερήσει! 

Πρέπει να πορευθούμε υπερήφανοι, με το κεφάλι ψηλά και όχι προς τα κάτω όπως θέλει η εγχώρια πολιτική ελίτ και η λεγόμενη «Πέμπτη φάλαγγα».

Ο ελληνικός καλείται να μη λυγίσει στους εκβιασμούς, ένα ισχυρό «ΟΧΙ» θα είναι «ναι» σε μια ανεξάρτητη και εθνικά υπερήφανη Ελλάδα.

Ο μεγάλος Νίκος Καζαντζάκης είχε γράψει: «Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: “Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;” Πολέμα»!

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password