ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ: «ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ» ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Οι εικόνες που ακολουθούν δεν είναι ούτε από το Ισλαμαμπάντ ούτε από το Καράτσι, ούτε από την Λαχόρη του Πακιστάν, αλλά από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, όπου εκατοντάδες Πακιστανοί φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ», με τις πράσινες σημαίες του Ισλάμ στα χέρια, ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης, για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Μωάμεθ.

Η εικόνα με τους Πακιστανούς σίγουρα αποτελεί μια πρόκληση, διότι ναι μεν αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά τους να προσεύχονται για τον προφήτη τους, όμως η διαδήλωση με τις πράσινες σημαίες αποτελεί μια άκρως επιθετική κίνηση, καθώς το μήνυμα που θέλουν να περάσει είναι σαφές: «Ήρθαμε για να μείνουμε».

Περιττό να πούμε πως η πλειοψηφία αυτών των Πακιστανών είναι παράνομοι μετανάστες, καθώς δεν προέρχονται από εμπόλεμη περιοχή, ίσα-ίσα το Πακιστάν αποτελεί μια περιφερειακή πυρηνική δύναμη και αποτελεί έκπληξη για ποιον λόγο αυτοί οι άνθρωποι επιλέγουν να φύγουν από τη χώρα τους.

Αξιοσημείωτος είναι και ο πανηγυρικός τρόπος με τον οποίο παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, την πορεία – γιορτή των Μουσουλμάνων.

«Οι Πακιστανοί γιόρτασαν με πορεία τη γέννηση του Μωάμεθ.
Μπορεί οι Χριστιανοί να εορτάζουν αυτές τις ημέρες την γέννηση του Θεανθρώπου, οι Μουσουλμάνοι από την πλευρά τους, εορτάζουν τη γέννηση του Προφήτη Μωάμεθ ο οποίος γεννήθηκε στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας το 570 μ.Χ.
Για το λόγο αυτό οι Πακιστανοί που ζουν και εργάζονται στην Κρήτη συγκεντρώθηκαν στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τιμήσουν τον Προφήτη τους.
Η πορεία πραγματοποιήθηκε χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα καθώς είχε την άδεια της αστυνομίας.»

Φυσικά οι διάφορες ΜΚΟ θα έθεταν εμπόδια σε μια ενδεχόμενη πορεία πατριωτικής οργάνωσης καθώς θα την θεωρούσαν ρατσιστική και μισαλλόδοξη, όμως με τους Πακιστανούς όλα και όλοι δείχνουν να είναι ευχαριστημένοι.

Δεν θα ήταν υπερβολή εάν λέγαμε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι εκείνος που προέρχεται από τους λαθρομετανάστες.

Από στατιστικά στοιχεία προκύπτουν εφιαλτικά σενάρια για την υφέρπουσα διείσδυση των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Ο αριθμός των μεταναστών και προσφύγων που έφθασαν δια ξηράς και θαλάσσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση ξεπέρασε φέτος το ένα εκατομμύριο. Σύμφωνα με τον ΔΟΜ, από τις συνολικά 1.005.504 αφίξεις σε έξι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ελλάδα, Βουλγαρία, Ιταλία, Ισπανία, Μάλτα και Κύπρο – έως τις 21 Δεκεμβρίου, η μεγάλη πλειονότητα των ανθρώπων αυτών – 816.752 – έφθασαν δια θαλάσσης στην Ελλάδα.

Η ασύμμετρη επίθεση κατά της Πατρίδας μας έχει από καιρού δρομολογηθεί. Από εικοσαετίας και πλέον, ο τότε πρωθυπουργός της Τουρκίας Οζάλ είχε δηλώσει: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αρκεί να τους στείλουμε κάμποσα εκατομμύρια μετανάστες από εδώ, εκεί. Μετά από είκοσι χρόνια, κάποια μέρα, θα φορέσουμε τα μαγιό μας και θα πάμε να τους καταλάβουμε».

Ας επιστέψουμε όμως στην πορεία των Πακιστανών θέτοντας το εξής ερώτημα. Θα επέτρεπαν την πορεία χριστιανών στο Ισλαμαμπάντ οι τοπικές αρχές και επίσης ποιες είναι οι συνθήκες διαβίωσης ενός χριστιανού στο Πακιστάν;

Ψάξαμε στην google και βρήκαμε σχετικές ειδήσεις. Ιδού κύριες και κυρίοι:

Ενα εξαγριωμένο πλήθος μουσουλμάνων ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ένα ζευγάρι χριστιανών που είχε κατηγορηθεί για «βλασφημία» και κατόπιν έκαψε τα πτώματα στο καμίνι των τούβλων όπου εργάζονταν.

Η άγρια δολοφονία, το τελευταίο επεισόδιο στο κύμα βίας εναντίον των χριστιανών κατοίκων του Πακιστάν, έγινε στο Κοτ Ράντα Κίσαν, μια πόλη που απέχει περίπου 60 χιλιόμετρα από τη Λαχόρη.

Οι τοπικές οργανώσεις για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων υποστηρίζουν ότι η κατηγορία της βλασφημίας συχνά εκτοξεύεται εναντίον μελών θρησκευτικών μειονοτήτων με απώτερο στόχο να ξεκαθαριστούν προσωπικές διαφορές.

Η συνέχεια στο λινκ που σας παραθέτουμε: http://www.tovima.gr/world/article/?aid=647504

Χριστιανοί Πακιστανοί διαδήλώσαν την Κυριακή στους δρόμους της Λαχόρης, διαμαρτυρόμενοι για τα βίαια επεισόδια που εκδηλώθηκαν σε βάρος της κοινότητάς τους στη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Κάποιοι από τους εκατοντάδες διαδηλωτές πέταξαν και πέτρες κατά της Αστυνομίας, καθώς κατηγορούν την κυβέρνηση για αποτυχία στην προστασία του χριστιανικού πληθυσμού της χώρας. Εδώ το λινκ: http://www.pontos-news.gr/article/9692/diadilosan-hristianoi-pakistanoi

Οι χριστιανοί του Πακιστάν ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας με σοβαρές ελλείψεις βασικών αγαθών και υπηρεσιών.
Η κατάσταση στην περιοχή είναι τεταμένη καθώς πραγματοποιούνται καθημερινά διαδηλώσεις εναντίον της χριστιανικής μειονότητας. Οι διώξεις και οι δολοφονίες χριστιανών στο Πακιστάν είναι τα τελευταία χρόνια σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

Οι χριστιανοί, που αποτελούν λιγότερο από το δύο τοις εκατό του πληθυσμού του Πακιστάν, συχνά επίσης κατηγορούνται για παράβαση του «νόμου περί βλασφημίας»..

Κα εδώ προκύπτει ενα άλλο ερώτημα: Πότε θα παρέμβει ο ΟΗΕ και οι διάφορες ΜΚΟ για να προστατεύσουν τους χριστιανούς του Πακιστάν, αλλά και γενικότερα της Μ. Ανατολής;

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password