ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Αν υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν ότι το θέμα του προσφυγικού είναι αθώο, είναι σίγουρο ότι έχουν νοητική υστέρηση είτε λόγω δογματισμού, είτε λόγω άγνοιας. Τα τρομοκρατικά χτυπήματα έχουν ξυπνήσει τους πάντες σ’ όλη την Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη.

Οι μεγάλες πρωτεύουσες της τελευταίας είναι σε ετοιμότητα πριν από το Πάσχα. Όλοι έχουν δει τον χάρτη της τρομοκρατικής οργάνωσης Daesh που μαυρίζουν μέρη όλης της Μεσογείου, κι όλοι έχουν δει τα φωτομοντάζ που προσπαθούν να δείξουν ότι θα δημιουργηθεί χαλιφάτο στη Ρώμη και ειδικά στο Βατικανό. Με άλλα λόγια πρόκειται για μια εκστρατεία που δεν έχει καμία, μα καμία σχέση με ανθρώπινα δικαιώματα κι όσοι το προωθούν το όλο θέμα μ’ αυτόν τον τρόπο είναι συνεργοί των εγκλημάτων που γίνονται λόγω έλλειψης ενημέρωσης.

Διότι όλο το Ευρωπαϊκό σύστημα, η Interpol και το FBI είναι ενημερωμένοι και έχουν προετοιμασμένους όλους τους συναγερμούς τους, ενώ άλλοι δίνουν την εντύπωση ότι δεν γίνεται απολύτως τίποτα σε επίπεδο τρομοκρατίας. Η αλήθεια είναι ότι το προσφυγικό κίνημα, που έχει ελάχιστους γνήσιους πρόσφυγες που έχουν πραγματική ανάγκη από πολιτικό άσυλο επειδή η ζωή τους κινδυνεύει, επιτρέπει μια διευκόλυνση της τρομοκρατικής δράσης.

Πρέπει, λοιπόν, οι αρμόδιες υπηρεσίες να είναι σε επιφυλακή για να μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν εγκαίρως τα προβλήματα κι όχι να τρέχουν από πίσω τους. Βλέπουμε ότι η συμφωνία για το προσφυγικό δεν έχει κανένα νόημα. Και ταυτόχρονα αντιλαμβανόμαστε ότι οι απόπειρες είναι όλο και περισσότερες σε διάφορα μέρη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό σημαίνει ότι είναι όλο και πιο επείγον να συνειδητοποιήσουμε ότι οι απαραίτητες κινήσεις, που πρέπει να γίνουν πράξεις, αφορούν την ίδια την αντιμετώπιση της τρομοκρατικής οργάνωσης και όχι μόνο τις επιπτώσεις των απαράδεκτων δράσεών της, διότι αποτελούν εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και δεν είναι με λόγια που πρόκειται να σταματήσουμε αυτό το τρομοκρατικό, προσφυγικό χτύπημα που θα υποστούμε.

πηγή: lygeros.org

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password