ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ Ή ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ;

Δύο σοβαρά γεγονότα της περασμένης εβδομάδας θα σημαδέψουν το τέλος της Ελληνικής οικογένειας.

 
Το ένα από αυτά είναι η κατάθεση στη Βουλή του συμφώνου συμβίωσης το οποίο εξισώνει τα ετερόφυλα ζευγάρια με τα ομόφυλα.
Τι συνεπάγεται η ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης; 
Δικαίωμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, σύνταξη χηρείας και ίσως αναγνώριση οικογενειακού επιδόματος.
 
Η παρά φύση ερωτική συνύπαρξη ανάγεται σε καθιερωμένο θεσμό από την ελληνική πολιτεία.
Πριν όμως πάρει απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα η κυβέρνηση έκανε τις αυτονόητες κινήσεις ;
 
Ποιες είναι αυτές ; Να ερευνήσει:
Ποιο είναι το ποσοστό των ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα; Μία έρευνα που δημοσιεύθηκε στα ΝΕΑ το 1998 έλεγε ότι το ποσοστό ήταν στο 1%.
Πόσα είναι τα άτεκνα ελληνικά ζευγάρια που για οικονομικούς λόγους δεν αποφασίζουν να τεκνοποιήσουν;
Ποιο είναι το ποσοστό των άγαμων μητέρων;
Ποιο είναι το πραγματικό ποσοστό των οικογενειών με τρία και τέσσερα παιδιά;
 
Και επειδή οι κοινωνικές ομάδες που προαναφέρθηκαν είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερες σε αριθμό από τα ομόφυλα ζευγάρια, η ελληνική πολιτεία όφειλε να ενισχύσει πρώτιστα αυτές οικονομικά και συγχρόνως να δώσει ισχυρά κίνητρα τεκνοποίησης για τα ελληνικά ζευγάρια.
 
Αντ’ αυτού ολόκληρο το πολιτικό σύστημα μοιάζει να εμφανίζεται σαν εχθρός του ελληνικού έθνους και της ελληνικής οικογένειας.
Με ποια συνείδηση θα ψηφίσουν την επόμενη εβδομάδα ένα τέτοιο νομοσχέδιο;
Αντ’ αυτού θεωρείται φασίστας, ομοφοβικός και παλιομοδίτης όποιος υποστηρίζει το φυσιολογικό, το εθνικό, το παραδοσιακό.
Και ναι βεβαίως, είναι αντίθετη με τη φύση, αυτή η τάση. Αρκεί να σκεφτούμε το εξής απλούστατο: Τα πλάσματα της φύσης, ζώα και πουλιά, τεκνοποιούν με το ετερόφυλο ή το ομόφυλο;
Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτή η τάση θα οδηγήσει σταδιακά στην εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους ;
 
Το δεύτερο εξοργιστικό γεγονός είναι η απόφαση για επίδομα ενοικίου σε 20.000 πρόσφυγες.
Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα στις 11.00 το πρωί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία είναι αρμόδια για  τον Προϋπολογισμό και τους Ανθρώπινους Πόρους, θα υπογράψει κοινή δήλωση με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Συγκεκριμένα ξεκινάει επισήμως το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου, βάσει του οποίου η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες θα επιδοτεί το ενοίκιο για 20.000 πρόσφυγες που βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα, με ευρωπαϊκούς πόρους. 
 
Ενώ λοιπόν οι Έλληνες διαλύονται από το τσουνάμι της φοροκαταιγίδας και των μνημονίων, οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες, οι οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία των ελεύθερων επαγγελματικών, που βάζουν λουκέτο ο ένας μετά τον άλλον, ανέρχονται σε δισεκατομμύρια ευρώ, η ανεργία είναι πάνω από το 27%, περίπου 300.000 μορφωμένοι νέοι έχουν φύγει στο εξωτερικό, χιλιάδες μορφωμένοι νέοι που αποφάσισαν να μείνουν στην Ελλάδα φυτοζωούν με μισθούς πείνας 250-300 ευρώ, ο Έλληνας πρωθυπουργός με την υπουργική κομπανία του παρακολουθούν ψύχραιμα το τσουνάμι των λαθρομεταναστών να κατακλύζουν την Ελλάδα και δέχονται ως μάννα εξ ουρανού τη συγκεκριμένη επιδότηση.
Άνρθωποι χωρίς χαρτιά, χωρίς επιβεβαίωση από ποια χώρα έρχονται πραγματικά, χωρίς να μπορούν να απορροφηθούν από την ελληνική κοινωνία αφού η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο, θα πάρουν επίδομα ενοικίου!!
Και πως θα σιτιστούν, πως θα καλύψουν βασικές ανάγκες επιβίωσης; Δεν είναι φυσικό να στραφούν σε παραβατικές και εγκληματικές πράξεις;
 
Βέβαια όλα αυτά αποτελούν ψιλά γράμματα για τους 300 της Βουλής που για να φαίνονται μοντέρνοι και αρεστοί στα αυτιά των εκπροσώπων της παγκοσμιοποίησης, μιλούν δυνατά και ανοιχτά υπέρ του συμφώνου συμβίωσης και υπέρ του ανοίγματος των συνόρων. 
Όλα αυτά δεν αποτελούν ένδειξη εθνομηδενισμού και εχθρότητας προς τον ελληνικό λαό και την ελληνική οικογένεια;
 
Το σύμφωνο συμβίωσης είναι σίγουρο ότι θα ψηφιστεί.
Το Σύμφωνο Επιβίωσης του Ελληνικού Λαού θα τολμήσουν να το φέρουν ποτέ στην ελληνική Βουλή προς ψήφιση;

2 Comments

 • ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ Reply

  12 Δεκεμβρίου, 2015 at 6:01 μμ

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ;
  ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ. ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ(Ως ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ) ,ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ.

  ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: (Tελευταία Eνημέρωση 07-12-2015, 13:15)
  ΘΑΝΑΤΟΙ: 113.302
  ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ: 86.652
  ΔΙΑΦΟΡΑ: -26650
  ———————————-
  ΓΑΜΟΙ : 51.010
  ΔΙΑΖΥΓΙΑ: 16.533
  ΔΙΑΦΟΡΑ:34477
  ΣΥΜΦ. ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ: 2.354

  ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ.
  ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΕΝ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΘΕ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ.
  ΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΕΥΣΧΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΄΄ΕΧΘΡΟΙ΄΄.

 • ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ Reply

  13 Δεκεμβρίου, 2015 at 1:45 μμ

  «Το θέμα δεν προσφέρεται για μικροκομματική αντιπαράθεση, είναι ζήτημα εθνικής ευθύνης» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή για το προσφυγικό, απαντώντας σε ερώτηση του Βασίλη Λεβέντη.

  ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ ΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ; ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΑΡΘΡΟ 21ΠΑΡ.5 ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
  ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΙΓΟΡΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΠΙ ΣΚΟΠΩ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ. ΕΦΕΤΟΣ ΧΑΘΗΚΑΝ 26000 ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ; ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΘΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ; ΑΝΑΙ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ; ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΟ Ή ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ….

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password