ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΕΜΕΙΣ; (VIDEO)

Ενώ η Ελλάδα δέχεται ασύμμετρη επίθεση από την εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου, η Αυστραλία λαμβάνει τα μέτρα της και με ενα βίντεο που έχει κάνει το γύρο του κόσμου και το iThesis.gr φέρνει σε αποκλειστικότητα για πρώτη φορά στην Ελλάδα υποτιτλιμένο το μήνυμα της αυστραλιανής κυβέρνησης που έχει σαν στόχο να διαφυλάξει την ακεραιότητα της πατρίδας τους, εν αντιθέση με τους λαθρολάγνους κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ.

Το μήνυμα των αυστραλιανών Αρχών καθίσταται σαφές: «Όποιο πλεούμενο εντοπιστεί να προσπαθεί να εισέλθει παράνομα στα χωρικά ύδατα της Αυστραλίας, θα το σταματήσουμε και θα το οδηγήσουμε με ασφάλεια εκτός συνόρων». «Ξανασκεφτείτε το πριν ξοδέψετε τα λεφτά σας. Οι δουλέμποροι λένε ψέματα»

Την ίδια στιγμή που η Αυστραλία λαμβάνει τα μέτρα της, η Ελλάδα δείχνει ανήμπορη να εμποδίσει αυτή την τεράστια μεταναστευτική ροή. Σε προηγούμενό μας άρθρο είχαμε κάνει ειδικό αφιέρωμα στα έργα και τις ημέρες της κ. Τασίας. Περισσότερα εδώ: https://www.ithesis.gr/politikh/alexi-mazepse-tin-tasia/

Πρόσφατα προχώρησε και σε νέες τραγελαφικές δηλώσεις η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός για τη μετανάστευση, η οποία από καθεστωτικό ραδιόφωνο ενημέρωσε περιχαρής τον Ελληνικό Λαό πως «οι μετανάστες εξαφανίζονται»!!!

«Αυτοί οι άνθρωποι έρχονται (στην Ελλάδα). Όσοι επιθυμούν να φιλοξενηθούν, υπάρχει ανοιχτός χώρος φιλοξενίας στον Ελαιώνα. Οι υπόλοιποι τραβάνε τον δρόμο τους. Κι εκεί όταν απάντησα ότι (οι μετανάστες) εξαφανίζονται, γιατί ακριβώς δεν μπορώ να λέω κάποια πράγματα δημόσια, γιατί υπάρχει και η Ευρώπη, το κάνανε κι αυτό ανέκδοτο. Κι όταν είπα λιάζονται, γιατί εκεί κάνανε τις επαφές, κι αυτό έγινε ανέκδοτο. Γιατί, ακριβώς δεν ξέρετε ούτε από υπαινιγμούς ούτε από δημόσιο λόγο. Τώρα, δεν λιάζονται. Εξαφανίζονται!» Τάδε έφη η Τασία Χριστοδουλοπούλου

Επίσης και ο κ. Φλαμπουράρης προέβη σε δηλώσεις οι οποίες προκαλούν το κοινό αίσθημα. «Είναι τραγικό ότι όλα τα κόμματα ζητούν την παραίτηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Είναι η μόνη που δεν πήγε να κάνει ούτε ένα μπάνιο. Πως να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα όταν μπαίνουν κάθε μέρα 5.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα» , αναρωτήθηκε σε συνέντευξή του στο Mega.
Το τραγικό κ. Φλαμπουράρη είναι ότι οι λαθρομετανάστες έχουν πλέον τζάμπα air-condition και φαγητό σε αντίθεση με τους ιθαγενείς, που όχι μόνο δεν έχουν χρήματα για κλιματισμό, αλλά ούτε και να αγοράσουν ένα κομμάτι ψωμί.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password