ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;

Εκατόμβη νεκρών στο Παρίσι και τώρα όλοι περιμένουν την σπίθα στον παγκόσμιο χάρτη ώστε να γίνει η ανάφλεξη της γενικευμένης έντασης που επικρατεί.
Ποιος όμως προκαλεί και πως, όλες αυτές τις αντιδράσεις;

Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή λοιπόν. Την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 τη θυμόμαστε όλοι μας. Και τότε, όπως και τώρα, περιμέναμε ένα μεγάλο πόλεμο, και τότε πιστέψαμε ότι θα κηρυχθεί τζιχάντ από τους ισλαμιστές και αναμέναμε να συμβεί κάτι τρομακτικό. Νιώσαμε θλίψη, οργή και τελικά μέσα απ’ αυτό προέκυψε μία γενικευμένη αντιπαράθεση κατά των ισλαμιστών που ως αποτέλεσμα είχε επιθέσεις εναντίον Σύριων πρόσφατα, Ιρακινών, Αφγανών παλαιότερα, με αποτελέσματα γνωστά σε όλους μας.
Ξοδεύτηκαν τεράστιοι προϋπολογισμοί για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, για την τελική επικράτηση με επιθέσεις σε περιοχές οικονομικών συμφερόντων αλλά και εμφύτευση τρομολαγνείας στο εσωτερικό Αμερικής, στο όνομα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας και του φόβου νέων επιθέσεων. Έκτοτε δεν είδαμε ούτε τον Μπιν Λάντεν στις ΗΠΑ, ούτε κάποιον άλλον να δρα με τρομοκρατικό χτύπημα, πλην των αμερικανών στρατιωτών στις αντίπαλες περιοχές με εκατόμβες νεκρών. Τότε όλοι λέγαμε je suis American !

Φτάνοντας στο σήμερα, βρίσκουμε τις ΗΠΑ, την άλλοτε κραταιά αυτοκρατορία σε όλους τους τομείς να έχει απώλεια δύναμης εξαιτίας της μεγάλης οικονομικής κρίσης, να μην μπορεί να ελέγξει τον παγκόσμιο γεωπολιτικό χάρτη και να εμφανίζει απώλειες δύναμης και επιρροής. Από την άλλη, τα σχέδια της νέας τάξης παραμένουν ως έχουν, με πρώτιστα τη συρρίκνωση του πληθυσμού της γης, την αύξηση της οικονομικής επιρροής μέχρι τον απόλυτο έλεγχο και κυριαρχία και την εξόντωση των βασικών απειλών. Αστάθμητος παράγοντας αυτών ο λαός, η λαϊκή βούληση και οι μαζικές εξεγέρσεις, και αντίδοτο αυτών για την αντιμετώπιση και την καταστολή από τις κυβερνήσεις, ο έλεγχος διαμέσου της τεχνολογίας, αλλά κυρίως το μεγάλο όπλο, ο φόβος της τρομοκρατικής επίθεσης.

Πρόσφατα κατέρριψαν ένα ρωσικό αεροσκάφος με περισσότερους -σε σχέση με το Παρίσι- αθώους νεκρούς αλλά δεν πέτυχαν το στόχο τους, την τρομοκράτηση των ανθρώπων. Βλέπετε οι Ρώσοι ειναι το αντίπαλον δέος της νέας τάξης και ενώ χάθηκαν περισσότερες ζωές, το ζήτημα καλύφθηκε με μεγάλη μαεστρία. Το θέμα είχε συνέχεια, οι τρομοκράτες αποφάσισαν να μας αποπροσανατολίσουν, να μας κάνουν “υποχείριά” τους με νέα τρομοκρατικά χτυπήματα όπως αυτό στη Γαλλία. Αρκεί να δούμε τι λένε τα ισλαμικά ΜΜΕ γι’ αυτούς τους τζιχαντιστές και θα καταλάβουμε ότι είναι εχθροί και του ίδιου του Ισλάμ αλλά και ότι δεν μπορούν αυτοί, μόνοι τους, να “θρέψουν” τόσο μεγάλα χτυπήματα και τρομοκρατικές ενέργειες, να αρχίσουν ένα τόσο μεγάλο πόλεμο εναντίον της Δύσης. Όπως αμφισβητήθηκε η προέλευση του χτυπήματος της 11ης Σεπτεμβρίου από όλο τον πλανήτη και κατηγορήθηκαν μυστικές υπηρεσίες και συμφέροντα ελίτ για την εμπλοκή τους, αναλόγως και σήμερα θα πρέπει να σκεφτούμε ότι ο Isis δεν είναι μόνος του. Και φυσικά όλη αυτή η ιστορία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το προσφυγικό πρόβλημα στην Ευρώπη.

Ας αναρωτηθούμε όμως ποιος τροφοδότησε και συνεχίζει να τροφοδοτεί με όπλα αυτή την οργάνωση των τζιχαντιστών ;
Ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν την επικράτηση του Άσαντ ;
Τι κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά ; Πιο πολύ φαντάζει με ένα παιχνίδι σκάκι, όπου οι αντίπαλοι έμειναν από κινήσεις και δημιουργούν νέες συνθήκες και δεδομένα για να ανατροφοδοτήσουν τα σχέδιά τους.
Αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα έχει σίγουρα επιτελέσει το στόχο του. Τον έλεγχο των λαών μέσω της “καραμέλας” της προστασίας από την τρομοκρατία.

Οι παριζιάνοι θα είναι αυτή τη φορα τα θύματα στο βωμό της παγκόσμιας εξουσίας και οι λαοί θα συνδράμουν με τη θλίψη και τη συμπαράσταση διαμέσου των κοινωνικών δικτύων ενώ οι εστίες φωτιάς θα παραμείνουν ανά τον κόσμο και το σχέδιο θα συνεχιστεί.
Τα ανδρείκελα που κυβερνούν σήμερα την Ευρώπη και οι δικοί μας ανήμποροι πολιτικοί, εκτελεστές αποφάσεων από έξω, θα συνεχίσουν να κάνουν απλώς δηλώσεις κατά της τρομοκρατίας αλλά θα είναι οι ίδιοι που την μπολιάζουν. Θύματα πάντα οι αθώοι πολίτες.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password