ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

του Νίκου Λυγερού

Όταν βάζεις Δημοψήφισμα Κυριακή του Πάσχα σε μια χώρα η οποία είναι επίσημα κοσμική, θέλεις να δείξεις ότι θα καταπατήσεις όλα τα σύμβολα των Χριστιανών ακόμα και τα πιο θεμελιακά.

Έχεις μέσα σου μια προγραμματισμένη βαρβαρότητα που απειλεί κάθε άνθρωπο που θέλει να είναι πιστός και να είναι ελεύθερος. Όταν η συμπεριφορά σου είναι δικτατορική γιατί κατά βάθος θέλεις να είσαι ένας νέος σουλτάνος σε μια χώρα που δεν έχει καν χαλιφάτο.

Αλλά βέβαια ήδη συνεργάζεσαι με τρομοκρατικές οργανώσεις για να κατασπαράξεις τους ανθρώπους του βιβλίου και για να αποκαλέσεις αιρετικούς όσους διαβάζουν για την ελευθερία. Δεν σου φτάνουν οι μουσουλμάνοι που είναι φιλικοί, θέλουν μόνο τους ακραίους ισλαμιστές για να υπηρετήσουν τη βαρβαρότητα του με κλειστά τα μάτια δίχως ερωτήσεις.

Αυτό που δεν έχεις προβλέψει είναι ότι το σκοτάδι δεν κερδίζει ποτέ στο τέλος γιατί το φως πάντα νικά κι αν καθυστερεί είναι μόνο επειδή οι άνθρωποι δεν το πιστεύουν από την αρχή γιατί δυσκολεύονται. Όμως μετά έρχονται πάντα οι Δίκαιοι για να δείξουν την πορεία για τη συνέχεια. Από εκείνη τη στιγμή να προσέχεις γιατί τότε αρχίζει το τέλος της εξουσίας της βαρβαρότητας επειδή η ίδια η Ανθρωπότητα δεν θέλει άλλους αθώους κι αρχίζει την αντεπίθεση.

Αυτή υπάρχει πάντα μετά. Είναι η Ανάσταση!

Nίκος Λυγερός67 Posts

Στρατηγικός Σύμβουλος, Καθηγητής Γεωστρατηγικής και Τοποστρατηγικής

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password