OΡΓΑΝΩΣΗ «ONE NATION» – IΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;

Ξέφραγο αμπέλι έχει καταντήσει το ελληνικό κράτος ο Α. Τσίπρας και η παρέα του, καθώς πέραν του ότι όποιος λαθρομετανάστης θέλει μπαίνει και βγαίνει ελεύθερα από τα σύνορά μας, διάφορες ύποπτες ΜΚΟ δρουν ανεξέλεγκτα στα νησιά του Αιγαίου χωρίς κανείς να μας έχει γνωστοποιήσει πως, που και από ποιους πήραν άδεια να βρίσκονται στη χώρα μας και να  υποδέχονται με βάρκες λαθρομετανάστες και να τους καθοδηγούν στα αγγλικά πώς και σε ποιο μέρος της ακτής να κατευθυνθούν.

Πριν λίγα 24ωρα το γύρο του διδικτύου έκανε βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση στη Λέσβο, τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, της εδρεύουσας στο Λονδίνο φιλανθρωπικής οργάνωσης ONE NATION.

Έμβλημα της οργάνωσης είναι το έμβλημα των τζιχαντιστών, ο υψωμένος δείκτης του χεριού.
115537-257305

Στο βίντεο, μαζί με άλλα ανάλογα που η οργάνωση ανήρτησε στον ελεύθερο σε πρόσβαση από τον οποιονδήποτε προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, φαίνονται μέλη της οργάνωσης εν πλω, με φουσκωτό σκάφος, στο θαλάσσιο στενό μεταξύ Σκάλας Συκαμνιάς και τουρκικών ακτών. Οι συγκεκριμένοι κύριοι απευθύνουν στους λαθρομετανάστες τρεις φορές στα αραβικά τον ισλαμικό χαιρετισμό Αλλάχ ακ μπαρ (ο Θεός είναι ένας) για να λάβουν ισάριθμες φορές την ανάλογη απάντηση. 

Το βίντεο εδώ: https://www.facebook.com/onenationUK/videos/467340250119960/

Σε άλλα τώρα βίντεο της οργάνωσης στην ίδια σελίδα στο Facebook παρουσιάζονται και πολλά άλλα ενδιαφέροντα από τη λειτουργία της οργάνωσης στη Λέσβο, στο δεκαήμερο που χωρίς την έγκριση του οιουδήποτε επιχειρούσε. 

Για παράδειγμα εντυπωσιάζουν οι σκηνές διανομής νερού σε πρόσφυγες και μετανάστες που ετοιμάζονται να αναχωρήσουν από το λιμάνι -στους οποίους αρνούνται να δώσουν νερό αν δεν το παραλάβουν με το δεξί τους χέρι, απόδειξη του ότι είναι καλοί μουσουλμάνοι. Στη σελίδα της ONE ΝΑΤΙΟΝ έχουν ανέβει επίσης φωτογραφίες μελών της πάντα με την κιτρινοπράσινη μπλούζα τους, ακόμα και φωτογραφίες τους από την υπαίθρια διαθρησκειακή προσευχή για τα θύματα των ναυαγίων που πραγματοποίησε ο Δήμος Λέσβου στη Μυτιλήνη.
one_nation1
 
Σε άλλα βίντεο της οργάνωσης παρουσιάζονται και πολλά άλλα ενδιαφέροντα από τη δράση τους στη Λέσβο, για παράδειγμα εντυπωσιάζουν οι σκηνές διανομής νερού σε πρόσφυγες και μετανάστες που ετοιμάζονται να αναχωρήσουν από το λιμάνι, στους οποίους αρνούνται να δώσουν νερό αν δεν το παραλάβουν με το δεξί τους χέρι, απόδειξη του ότι είναι καλοί μουσουλμάνοι. https://www.youtube.com/user/onenationuk/videos 

Η σελίδα της στο Facebook: https://www.facebook.com/onenationUK/
 
Γιατί το ελληνικό κράτος αφήνει αυτούς τους αγνώστους να δραστηροποιούνται στα ελληνικά νησιά; Όπως γνωρίζουμε όλοι, δεν ξέρουμε βέβαια εάν το γνωρίζουν και τα αρμόδεια υπουργεία, αποστολές διάσωσης στα ελληνικά χωρικά ύδατα μπορούν να κάνουν μόνο οι ελληνικές Αρχές. Είναι πρωτίστως ζήτημα εθνικής κυριαρχίας.

Από πότε ξένες ΜΚΟ ή φιλανθρωπικές οργανώσεις μπορούν να έχουν βάρκες, που πήραν από τους πρόσφυγες, και να παριστάνουν τους διασώστες στη θάλασσα; 
varka

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα περίεργα. Πόσοι γνωρίζουν πως η ρωσική Πολεμική Αεροπορία βομβάρδισε τις αποθήκες της One Nation στο χωριό Αλ Ντάνα στην επαρχία Ιντλίμπ της βορειοδυτικής Συρίας; Για όλους όσοι δεν γνωρίζουν η περιοχή ελέγχεται από την Αλ Κάιντα και τις τουρκόφιλες τζιχαντιστικές συμμορίες. 

Οι τζιχαντιστές ισχυρίζονται ότι βομβαρδίστηκε φούρνος και αποθήκη με τρόφιμα όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Υπήρχαν πληροφορίες ότι οι Τούρκοι στέλνουν όπλα, και πολεμοφόδια με “ανθρωπιστικό” κομβόι υπό τον μανδύα ΜΚΟ!

Η Ρωσία δεν βομβάρδισε τυχαία μια οργάνωση όπως η ONE NATION, όπου πίσω από την βιτρίνα του ανθρωπισμού, κρύβονται άλλα συμφέροντα. 

Εδώ και το σχετικό tweet:


 one_nation2
Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία βομβάρδισε την αποθήκη μιας ανθρωπιστικής οργάνωσης που δρα και στην Ελλάδα μεταξύ των προσφύγων εντελώς ανεξέλεγκτη.

Οι αρμόδιες αρχές γνωρίζουν ή κάνουν τα στραβά μάτια;

Εν έτη 2015 σε μια χώρα που «αιμοραγεί» από τα επαχθή μνημόνια, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα πρόβλημα, αυτό της λαθρομετανάστευσης.

Δεν θα ήταν υπερβολή εάν λέγαμε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι εκείνος που προέρχεται από τους λαθρομετανάστες.

Κύριοι ξυπνήστε!

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password