ΝΕΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΑΛΜΑ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΦΡΟΥΖΗΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΕ ΜΙΖΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ (AUDIO)

“Μπορεί να τα έβαλε στη τσέπη του ο Φρουζής, που να το ξέρω εγώ αυτό. Ξέρω εγώ τι μπορεί να συζητούσε ο καθένας εκεί πέρα; Μπορεί να έλεγε “φέρτα να τα πάω στον Πικραμμένο” και να τα έβαζε στη τσέπη του”, είπε ο πρώην υπουργός, Μάριος Σαλμάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος κατονομάζεται στη δικογραφία για την υπόθεση της Novartis, είπε: “Ο Σαλμάς εισέφερε στην έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και είναι αυτός ο οποίος ενημέρωσε την πατρίδα ότι υπάρχει Novartis”.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο απόσπασμα της δικογραφίας, στο οποίο κατονομάζεται. “Για μένα γράφει αυτό που θα σας αναγνώσω: Τελικά ο κ.Φρουζής (πρώην αντιπρόεδρος Novartis) έλαβε το ποσό των 120.000 ευρώ και ισχυρίσθηκε στους υπεύθυνους της εταιρίας ότι το παρέδωσε στον Σαλμά. Πλην, όμως, η Novartis Hellas δεν ήταν ικανοποιημένη από τις μετέπειτα υπηρεσιακές ενέργειες του συγκεκριμένου υπουργού, όσον αφορά τις τιμές των φαρμάκων και για αυτό τον λόγο ο κ. Φρουζής προσπάθησε να έρθει σε συνεννόηση με άλλους κ.λπ. Άρα ο ίδιος ο ψευδομάρτυρας με απαλλάσσει γιατί λέει ότι δεν προσέφερα καμία υπηρεσία στη Novartis”, είπε χαρακτηριστικά.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password