«ΜΗ ΜΙΛΑΣ, ΜΗ ΓΕΛΑΣ, ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΣ»

” Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες!”. Σε λιγότερο από μία μέρα οι κάλπες θα έχουν κλείσει, οι Έλληνες πολίτες θα έχουν ψηφίσει (όσοι βέβαια θα προσέλθουν στα εκλογικά κέντρα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα) και οι πολιτικές δυνάμεις αυτού του τόπου θα στέκονται επί ποδός, σχεδιάζοντας τις επόμενες πολιτικές τους κινήσεις, κινήσεις που θα καθοριστούν από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Συμμαχίες και συνεργασίες πολιτικών κομμάτων που μέχρι χθες ήσαν ορκισμένοι εχθροί, αλλαγές τακτικών και πλάνων (θα μιλούσαμε για προεκλογικά προγράμματα αλλά αδυνατούμε καθώς αυτά εκλείπουν) και μετατόπιση στον αντίποδα όσων μέχρι στιγμής αποτελούν πάγιες θέσεις και “κόκκινες γραμμές”. Όλα χάριν του εθνικού συμφέροντος και τη σωτηρία της πατρίδος! Είναι γελοίο να χρησιμοποιούνται λέξεις εθνικού ρίγους και να ΑΜΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ιδεώδη από αυτούς που τα πεπραγμένα τους έχουν αποδείξει με τον πιο προδοτικό τρόπο τη λυσσαλέα τους ανάγκη για πλουτισμό και δόξα, θέτοντας σε καθεστώς ομηρίας ένα ολόκληρο έθνος!

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιες πολιτικές προσωπικότητες που το όνομά τους έχει εμπλακεί σε διεθνείς χρηματισμούς εκατομμυρίων ευρώ, φοροδιαφυγή, υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος και προσλήψεις Δημοσίου με συνοπτικές-κομματικές διαδικασίες. Πολιτικά πρόσωπα που σε κάθε ευκαιρία υφαρπαγής της ψήφου μεταμορφώνονται σε αξιόπιστες και άφθαρτες παρουσίες που πασχίζουν να αποτινάξουν το ΕΝΟΧΙΚΟ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ παρελθόν που τους καταδιώκει. Ως δια μαγείας το παρελθόν αυτό χάνεται στη λήθη, για να παρουσιαστεί αργότερα, όταν πια θα είναι αργά για μετάνοιες και το σχέδιο θα έχει ολοκληρωθεί, ο σχηματισμός κυβέρνησης-ΦΑΝΤΑΣΜΑ. Μιας οποιασδήποτε κυβέρνησης που θα μοιράζει αφειδώς και άκριτα υπογραφές βαρύνουσας εθνικής σημασίας προς τέρψη των Ευρωπαίων δανειστών. Μιας κυβέρνησης-ΠΙΟΝΙ που θα εκτελεί ακόμη πιστά και ευλαβικά οποιαδήποτε απαίτηση, έστω και αν αυτή κριθεί παράνομη, παράλογη και αντισυνταγματική!

Η λαϊκή εντολή είναι πλέον όρος που έχει χάσει κάθε αξία αφού έχει υποστεί κάθε αδόκιμη ερμηνεία-επεξεργασία από ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ , πολλοί εκ των οποίων εκμεταλλεύονται την ιδιότητα τους και δηλώνουν τάχα αυθεντίες του είδους (Δημοσιογράφοι, Ακαδημαϊκοί κ.α). Όλα λοιπόν προσυμφωνημένα, όλα προσχεδιασμένα λεπτομερώς, αποκλείοντας όποια πιθανότητα, έστω και μηδαμινή, η οποία θα θέσει σε κίνδυνο κρατικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες ισορροπίες. Όμως ο αστάθμητος παράγοντας της ελεύθερης βούλησης ενός λαού που ενδέχεται να παρεκκλίνει από την προδιαγεγραμμένη πορεία ενός παγκόσμιου πληθυσμού-ΜΙΑΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΜΑΖΑΣ, ήταν, είναι και θα είναι η μεγαλύτερη απειλή των “ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ” αυτής της γης!

Εδώ Έλληνα αναλαμβάνεις εσύ ρόλο. Είναι η σειρά σου να αναστρέψεις την κατάσταση, μία κατάσταση που σε θέλει θεατή και όχι πρωταγωνιστή, φοβισμένο και όχι διεκδικητή. Μία κατάσταση που απαιτεί, όμως, έστω και “τυπικά”, τη συγκατάθεση και τη “σύμφωνη” γνώμη σου, μα όχι για το καλό σου αλλά για την καταστροφή σου. Μία ακόμη παροχή ψήφου θα αποτελέσει το έναυσμα για τους ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ αυτού του σχεδίου να προβούν στην εκτέλεσή του, μία εκτέλεση που προϋποθέτει τη δική σου φυσική εκτέλεση! Μία ακόμη ευκαιρία και ο αντιδημοκρατικός κλοιός που σε περιτριγυρίζει θα αρχίσει να σφίγγει ασφυκτικά, ασφαλίζοντας τα δεσμά που σου στερούν ΑΝΕΓΓΙΧΤΑ δικαιώματα όπως ελευθερία, αξιοπρέπεια, ευημερία. Με μια σου ψήφο μπορείς να επικυρώσεις συνθήκες μακροχρόνιας ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ και ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ή με μιας να τις ακυρώσεις και να καταρρεύσουν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Τίποτε δεν μπορεί να αντιταχθεί στην πλειοψηφούσα και οργανωμένη, δια της ψήφου, απόφαση ενός λαού. Τίποτε!

Όσο εκείνοι θα εμμένουν σε αδιαπραγμάτευτους όρους και ψηφισμένες δεσμεύσεις, τόσο θα παρατείνεται ο καθημερινός αγώνας των πολλών, σε μία προσπάθεια εξασφάλισης των αναγκαίων αγαθών (σήμερα ακόμη και αυτά εκλείπουν). Αυτή η ευκαιρία είναι δική σου, Έλληνα, δεν είναι για εκείνους. Για εσένα που με μόχθο πάλεψες μία ζωή ολόκληρη και τώρα τα αποκτήματα σου γίνονται ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΝΕΧΥΡΑ. Για εσένα που ξόδεψες ατέλειωτο χρόνο και χρήμα για να σπουδάσεις ή να ειδικευτείς σε κάποιον επαγγελματικό κλάδο και σήμερα λαμβάνεις μισθό-ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ. Για εσένα που πέρασες δεκαετίες στη ξενιτιά και όταν αποφάσισες να επαναπατριστείς για να ζήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους στη γενέτειρα σου, σου είπαν πως αυτός ο τόπος δε χωρά τα παιδιά σου και τα διώχνει βίαια και άδικα για να στηρίξουν και να στελεχώσουν με τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους ξένες Οικονομίες. Για εσένα λοιπόν, για τον κάθε Έλληνα και την καθεμία Ελληνίδα ξεχωριστά που κρατούν το μέλλον αυτού του τόπου στα χέρια του, ήρθε η στιγμή της απόφασης, μιας απόφασης που θα έχει αντίκτυπο και συνέπειες στη ζωή όλων.

Το δίλημμα που προβάλλεται αδιάκοπα από όλο, σχεδόν, το πολιτικό προσωπικό αυτής της χώρας είναι η μάχη του παλαιού και του νέου πολιτικού πεδίου, ένα δίλημμα ψευδές και παραπλανητικό. Παλαιό και νέο έχουν γίνει έννοιες ταυτόσημες, εκεί που η πολιτκή παράνοια έχει εκτοπίσει τη σύνεση και την κοινή λογική και το ρεαλιστικό έχει καταντήσει όνειρο θερινής νυκτός (περί του εθνικού μας χρέους). Το μόνο δίλημμα, αν μπορεί να αποτελέσει δίλημμα, είναι η επιλογή της συνέχισης τέτοιου είδους πολιτικών ή η άπαξ δια παντός αποπομπή τους.

Σ’ ένα παραλήρημα προεκλογικής ομιλίας, ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Αλ.Τσίπρας, απευθυνόμενος προς τη Ν.Δ είπε επί λέξη: “Τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν!” .Ας θυμίσουμε στον τέως πρωθυπουργό πως αυτό το προνόμιο, αν και ακραία τοποθετημένο, το έχει μόνο η βάση της Δημοκρατίας, ο ίδιος ο λαός. Εκείνος έχει το δικαίωμα να αφήσει να δρουν ανενόχλητοι όσοι αρέσκονται σε πολιτικές εξαθλίωσης ή να τους παύσει από τα καθήκοντά τους ,”εν μία ψήφο”, να τους τελειώσει!

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password