ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΥΣΗ Ή ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΡΕΙΓΚΑΝ

«Στην Αμερική οι πολέμιοι της Ολιγαρχίας εξοντώνονται»

Του Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς

[ Το κατωτέρω άρθρο του Δρα Ρόμπερτς, λίγες μέρες προ των κρισιμότατων σήμερα για τον κόσμο αμερικανικών εκλογών, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί αντλεί και από την πείρα του, ως ανθρώπου που βρέθηκε «στην κορυφή της ιεραρχίας της Ουάσιγκτων επί ένα τέταρτο αιώνος και γνώρισε την ισχύ της Ολιγαρχίας». Αλλά ιδού αυτούσια η μαρτυρία του:]

Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού

«Είχα μήνυμα από την Ουάσιγκτων ότι το ΕΦ ΜΠΙ ΑΙ ξανάνοιξε τον φάκελο της παραβίασης των κανονισμών Εθνικής Ασφάλειας από την Χίλλαρυ Κλίντον ως υπουργό των Εξωτερικών όχι λόγω του περιεχομένου της νέας παρτίδας των μηνυμάτων που αποκαλύφτηκαν, αλλά επειδή η υποστήριξη των ψηφοφόρων στον Τραμπ εμφανίζεται συντριπτική, ενώ η Χίλλαρυ ματαίωσε εμφανίσεις της επειδή δεν μπορούσε να συγκεντρώσει κόσμο. Η λαϊκή ψήφος άφηνε το ΕΦ ΜΠΙ ΑΙ έκθετο για την σκανδαλώδη απαλλαγή της Κλίντον. Η υπηρεσία ήταν αναγκασμένη να εξιλεωθεί.

Εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Έχοντας υπάρξει στην κορυφή της ιεραρχίας της Ουάσιγκτων για ένα τέταρτο αιώνος, έχω δει πολλά λάθη κρίσεως. Μιαν εποχή, είχα εξουσίες κλήτευσης πρακτόρων της CIA σε ένορκη κατάθεση και μπόρεσα να ενημερώσω τον Πρόεδρο Ρέιγκαν ότι η CIA τον είχε παραπλανήσει. Το έλαβε υπό σημείωση και προχώρησε στην πολιτική του για τον τερματισμό του Ψυχρού Πολέμου με τους Σοβιετικούς. Σε άλλα θέματα υπέπεσα σε λάθη, επειδή υπέθετα ότι υπήρχε περισσότερη εντιμότητα στην κυβέρνηση από ότι πράγματι υπάρχει.

Ωστόσο ο διευθυντής της ΕΦ ΜΠΙ ΑΙ Τζιμ Κόμυ δεν ήταν υποχρεωμένος να ξανανοίξει τον φάκελο σε βάρος της Χίλλαρυ απλώς λόγω της εμφάνισης κάποιων νέων ενοχοποιητικών e-mails. Έχοντας απορρίψει τα προηγούμενα ενοχοποιητικά στοιχεία, τα καινούργια θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα.

Το πρόβλημα για το ΕΦ ΜΠΙ ΑΙ, που κάποτε ήταν ένας αμερικανικός θεσμός που ενέπνεε εμπιστοσύνη, αλλά δεν είναι πια, είναι πως δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα κερδίσει τη λαϊκή ψήφο για Πρόεδρος των ΗΠΑ. Οι εμφανίσεις του συγκεντρώνουν τόσο μεγάλα πλήθη ώστε χιλιάδες άνθρωποι εμποδίζονται να εισέλθουν, σε εφαρμογή των κανονισμών πυρκαγιάς και ασφάλειας. Η Χίλλαρυ περιόρισε τις εμφανίσεις της επειδή δεν συγκέντρωνε περισσότερους από 30 ή 40 οπαδούς.

Οι Αμερικανοί είναι αηδιασμένοι μέχρι θανάτου με τους διεφθαρμένους Κλίντον και τα διεφθαρμένα αμερικανικά ΜΜΕ. Οι Κλίντον είναι τόσο πουλημένοι και αγορασμένοι από την Ολιγαρχία που ήταν σε θέση να ξεπεράσουν και το Χόλυγουντ σε χλιδή στο γάμο της κόρης τους, ξοδεύοντας τρία εκατομμύρια δολάρια!

Ωστόσο δεν υποτιμώ την ισχύ της Ολιγαρχίας. Ως βοηθός υπουργός Οικονομικών έχω υποστεί τις εξουσίες της Ολιγαρχίας. Αν δεν είχα την υποστήριξη του Προέδρου των ΗΠΑ θα με είχαν συντρίψει.

Και τώρα μάλιστα η Ολιγαρχία εξακολουθεί να επιχειρεί την συντριβή μου.

Μπορεί ο Τραμπ, όπως ισχυρίζονται οι εχθροί του, να είναι απλώς άλλη μια απάτη όπως ο Ομπάμα, που εξαπάτησε το εκλογικό σώμα. Ωστόσο, ο Τραμπ επιτίθεται κατά της Ολιγαρχίας τόσο βίαια που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι ο Τραμπ δεν είναι γνήσιος. Ο Τραμπ προσκαλεί μια σφαίρα, όπως ο Τζων Κέννεντυ, όπως ο Ρόμπερτ Κέννεντυ, όπως ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, όπως ο Τζωρτζ Γουάλλας.

Στην Αμερική οι πολέμιοι εξοντώνονται.

Ο Τραμπ είναι αντιμέτωπος με της μηχανές ψηφοδοσίας, επί των οποίων δεν έχει κανέναν έλεγχο. Εάν δεν υπάρχει ανεξάρτητη εφαρμογή δημοσκοπήσεων εξόδου από το εκλογικό κέντρο (Exit Polls), εύκολα η εκλογή του Τραμπ μπορεί να πέσει θύμα κλοπής, όπως δείχνει το εκλογικό σκάνδαλο της αρχικής ψηφοφορίας στο Τέξας. Εκεί τα ηλεκτρονικά μηχανήματα ψηφοδοσίας καταλόγιζαν στην Χίλλαρυ Κλίντον τις ψήφους για τον Τραμπ. Κανένα ελάττωμα μηχανισμού δεν ώθησε ωστόσο τις ψήφους προς την αντίθετη κατεύθυνση, από την Χίλλαρυ στον Τραμπ.*

Η πρόβλεψή μου είναι ότι, εάν η ψήφος υπέρ του Τραμπ δεν είναι συντριπτικά ογκωδέστερη, το εκλογικό άθροισμα ψήφων θα κλαπεί. Λόγω της πλήρους απουσίας οποιασδήποτε έντιμης δημοσιογραφικής καταγραφής και έρευνας των πραγματικών γεγονότων από την δημοσιογραφία του πεζοδρομίου της αμαρτίας, δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδραση του εκλογικού σώματος στην ενορχηστρωμένη εκλογή της Χίλλαρυ. Μπορεί οι Αμερικανοί να σπάσουν το καλούπι και να βγουν στους δρόμους.

Πιστεύω ότι η Χίλλαρυ στον Λευκό Οίκο θα πείσει τους Ρώσους και τους Κινέζους ότι η εθνική τους επιβίωση απαιτεί μια προληπτική πυρηνική επίθεση στην ξετρελαμένη, παράφρονα κυβέρνηση των ΗΠΑ, το ναρκισσιστικό κράτος που, στη φρασεολογία του Ομπάμα και της Χίλλαρυ, είναι «η εξαιρετική, αναντικατάστατη χώρα», εξουσιοδοτημένη από την Ιστορία να επιβάλλει την θέλησή της στον κόσμο. Αυτό το παρανοϊκό πρόγραμμα δεν είναι κάτι που η Ρωσία και η Κίνα μπορούν να αποδεχθούν.

Εδώ βλέπετε τον Ντόναλντ Τραμπ να μιλά στους Αμερικανούς με λέξεις που οι Αμερικανοί περίμεναν να ακούσουν:

https//www.youtube.com/watch?v=D8prvxjW2wM

Προσέξτε ότι ο Τραμπ μιλά από στήθους, χωρίς teleprompters.

Δεν συμφωνώ με τον Τραμπ σε πολλά ζητήματα, αλλά ο αμερικανικός λαός συμφωνεί μαζί του. Για μένα και για τον κόσμο η σημασία του Τραμπ έγκειται στο ότι αυτός είναι η προοπτική ειρήνης με τη Ρωσία. Ο πυρηνικός πόλεμος καθιστά οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα εκτός κρίσεως.

Εάν η Χίλλαρυ ενθρονιστεί από την Ολιγαρχία –αυτός είναι ο προσδιορισμός που χρησιμοποίησε ο τέως Πρόεδρο Τζίμη Κάρτερ, που δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δεν είναι πια μια λειτουργούσα δημοκρατία, αλλά κυβερνάται από μία ολιγαρχία- ο πόλεμος με τη Ρωσία και την Κίνα θα επιπέσει στις κεφαλές μας.

Ύστερα από 15 χρόνια οι Ταλιμπάν και το Ισλαμικό Κράτος εξακολουθούν να οργιάζουν στη Μέση Ανατολή, παρά τις προσπάθειες της αμερικανικής «υπερδύναμης». Ανίκανη να νικήσουν λίγους, ελαφρά οπλισμένους Ταλιμπάν επί 15 χρόνια, ποιες πιθανότητες έχουν οι εξασθενημένες ΗΠΑ να νικήσουν σ’ ένα πόλεμο με την Ρωσία και την Κίνα; Καμιά απολύτως.

Οι ΗΠΑ έχουν μιαν ολόκληρη γενιά ανθρώπων γεννημένων μέσα σ’ ένα πόλεμο, για τον οποίο ο λόγος μένει ανεξήγητος. Γιατί αυτοί οι πόλεμοι; Γιατί αυτή η ατέλειωτη σφαγή γυναικών και παιδιών και οι ατέλειωτες φάλαγγες προσφύγων, που φέρνουν σε απόγνωση όλη την Ευρώπη, η οποία απελπισμένα αγωνίζεται να γλυτώσει από τους πολέμους της Ουάσιγκτων για την παγκόσμιο ηγεμονία. Γιατί όλοι οι κρετίνοι της Ουάσιγκτων δεν μπορούν ν’ αφουγκραστούν όταν ο Ρώσος Πρόεδρος δηλώνει ότι «η Ρωσία δεν μπορεί πλέον να ανεχθεί την κατάσταση που η Ουάσιγκτων έχει δημιουργήσει στον κόσμο;»

Η αδικαιολόγητη αλαζονεία της Ουάσιγκτων, ενός ξεπλυμένου τριτοκοσμικού κράτους, απειλεί να καταστρέψει τη ζωή στον πλανήτη. Δεν υπάρχει απειλή για την ζωή μεγαλύτερη από την Ουάσιγκτων. Δεν έχουμε παρά να ελπίσουμε ότι ο Τραμπ θα καθαρίσει τους στάβλους του Αυγεία.

Σημ. Μετφρ: Για την κατανόηση της διαδικασίας καλπονοθείας από ηλεκτρονικές ψηφοδόχους χρήσιμο βοήθημα είναι το ακόλουθο video επίδειξης:

Μιχαήλ Στυλιανού284 Posts

Δημοσιογράφος από τό 1953, με τριεθνή επαγγελματική διαδρομή και σε επιτελικές θέσεις. Μεταξύ των οποίων Δ/ντής της ελληνικής εκπομπής της γαλλικής κρατικής ραδιοφωνίας κατά τη διάρκεια της χούντας, Σύμβουλος Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι και Γεν. Δ/ντής του ΑΠΕ.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password