Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ”ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ” ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Τελικά υπάρχει ελπίδα. Παρά την λαίλαπα των μνημονίων και την καθημερινή προπαγάνδα της κυβέρνησης, των συστημικών ΜΜΕ αλλά και των ΜΚΟ, που όλοι πλέον γνωρίζουμε πως στις περισσότερες εξ αυτών κρύβεται ο διαβόητος Σόρος, υπάρχει ένα οχυρό που αντιστέκεται στην ισλαμοποίηση της πατρίδας και που ορθώνει ανάστημα εναντίον όλων όσοι θέλουν να παίξουν με την υγεία των παιδιών μας και κυρίως εναντίον όλων όσοι θέλουν να καταντήσουν την Ελλάδα ένα ξέφραγο αμπέλι και να την αποδομήσουν.

Δημοτικά σχολεία στο Ωραιόκαστρο δείχνουν τον δρόμο και αντιστέκονται στην απόφαση του Ν. Φίλη να φοιτήσουν τα ”προσφυγόπουλα” στα δημοτικά σχολεία.

Οι γονείς που έχουν κάθε δικαίωμα σε αυτή την απόφαση ανησυχούν για μία ενδεχόμενη υγειονομική βόμβα, η οποία πρόκειτα να σκάσει και επιπλέον θέλουν να υπερασπιστούν τον εθνικό χαρακτήρα της παιδείας μας και να διαφυλάξουν τα ήθη και έθιμα της πατρίδας μας.

Το κράτος όμως και η ”προοδευτική” νομενκλατούρα προσπαθεί να στιγματίσει Ελληνες πολίτες, βάζοντας τους διάφορες ταμπέλες και αποκαλώντας τους ρατσιστές και φασίστες!

Μάλιστα το ελλαδικό κράτος, που όπως όλα δείχνουν ενδιαφέρεται περισσότερο για τους ”πρόσφυγες”, παρά για τους Ελληνες, με μια άκρως προκλητική απόφαση ενεργοποιεί τον λεγόμενο ”αντιρατσιστικό” νόμο εναντίον των γονιών του Ωραιοκάστρου.

Συγκεκριμένα εξεδόθη ανακοίνωση στην οποία υπενθυμίζονται οι διατάξεις του εν λόγω εκτρωματικού νόμου, ενώ παράλληλα – «συμπτωματικώς» προφανώς – διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί, εάν στοιχειοθετούνται αδικήματα που εμπίπτουν στο νόμο περί ρατσιστικής βίας.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως και η παραμικρή αντίρρηση σε φαινόμενα που έχουν να κάνουν με την άρνηση της λαθρομετανάστευσης θα εξουδετερώνεται, όχι με διάλογο και επιχειρήματα, αλλά με την λαιμητόμο της ποινικής δίωξης. Άξιοι απόγονοι του Στάλιν…

Την ίδια στιγμή που διώκονται ή θα διωχθούν Ελληνες πολίτες, σύσσωμο το αυτοαποκαλούμενο ”αντιρατσιστικό” τόξο, καλλιτέχνες, ομάδες, και πολλοί άλλοι (ποιος ξέρει ποια συμφέροντα υπηρετούν…) καταφέρονται με τα χειρότερα σχόλια στους πατριώτες γονείς.

Στην “Εφημερίδα των Συντακτών” διαβάζουμε, κάτω από τον χαρακτηριστικό τίτλο, “Ακούστε βρομερά σκουλήκια…”, τα εξής: “Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το τμήμα τζούντο του Ηρακλή -με ανακοίνωσή του- προς τους γονείς του Ωραιοκάστρου που δεν θέλουν να συνυπάρξουν τα παιδιά τους με τα προσφυγόπουλα. Τους χαρακτηρίζει “βρομερά σκουλήκια που το παίζουν χριστιανοί ορθόδοξοι” και προσθέτει: “Εμείς που είμαστε απόγονοι προσφύγων σας στέλνουμε να πάτε στον διάολο. Ως τμήμα τζούντο του ιστορικού συλλόγου δεχόμαστε να διδάξουμε στα προσφυγόπουλα το άθλημα μας, τιμώντας έτσι την μνήμη των προγόνων μας, την μνήμη του Παύλου Φύσσα που τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια”.

Θαυμάστε λεξιλόγιο…κανείς δεν θα μιλήσει γι’ αυτήν την μικροπρεπή και χυδαία επίθεση ;

ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΝΔ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Φυσικά πρώτος απ’όλους υπερασπίστηκε τους λαθρομετανάστες και καταφέρθηκε κατά των Ελλήνων ο Ν. Φίλης.

”Έχει το δημοκρατικό δικαίωμα μια γειτονιά ή ένα σχολείο να πει δεν θέλω να έρθουν εδώ ξένοι; Όχι δεν το έχει”!

Φυσικά και το έχει ”κύριε” Υπουργέ. Όταν αυτός ο πολίτης σε πλήρώνει, σε συντηρεί παίρνοντας εσύ τον παχυλό σου μισθό έχει κάθε δικαίωμα. Όταν τον ξεζουμίζεις με τον ληστρικό ΕΝΦΙΑ έχει το δικαίωμα, όταν του παίρνεις τη πατρίδα, του διαλύεις την ιστορική συνέχεια και την παράδοση, ναι, έχει το δικαίωμα να αρνηθεί.

Ο Ν. Φίλης συνέχισε λέγοντας τα εξής:

”Η συλλογική απόφαση των γονέων των μαθητών στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης να μην δεχθούν στο δημοτικό σχολείο της περιοχής κανένα “προσφυγόπουλο” δημιούργησε τις γνωστές (όσο και αναμενόμενες) αντιδράσεις των “προοδευτικών”, με τον ίδιο τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, να προβαίνει σε λεκτική επίθεση εναντίον των γονέων λέγοντας τα εξής: «Είναι ακατανόητη αυτή η συμπεριφορά. Είναι σε αντίθεση με τη συμπεριφορά αγάπης, αλληλεγγύης, κατανόησης από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων -γονέων, μαθητών, εκπαιδευτικών- στη χώρα μας. Τέτοια φαινόμενα πράγματι δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Εμείς έχουμε πάρει όλα τα μέτρα· τα παιδάκια, τα προσφυγόπουλα θα πάνε το απόγευμα σε τάξεις υποδοχής, θα είναι εμβολιασμένα, θα έχουν τους δασκάλους τους. Θέλουμε να παίξουν με τα παιδιά, τα Ελληνοπούλα σιγά σιγά και αργότερα θα ενταχθούν στις σχολικές αίθουσες. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αρνούνται οι γονείς τα παιδιά αυτά στον χώρο -όχι στις τάξεις μαζί με τα παιδιά τους- του σχολείου».”

ΚΑΙ Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ο Πάνος Καμμένος έλαβε θέση για το ζήτημα, λέγοντας:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει γονιός ο οποίος μπορεί να πει ότι αυτά τα παιδάκια είναι μολυσμένα και δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τα δικά μας. Είναι απαράδεκτο, είναι καταδικαστέο από όλους μας. Εάν έγιναν τέτοιες δηλώσεις είναι θλιβερές και πραγματικά δεν θέλω να το πιστέψω ότι μπορεί να υπάρχει γονιός ο οποίος έκανε τέτοιες δηλώσεις. Με εξαίρεση τη Χρυσή Αυγή, οι πολίτες, οι Έλληνες, στο σύνολό τους, ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων, δείξαμε ένα πολύ ανθρώπινο πρόσωπο κι αυτό το εισπράττουμε. Σε μια δύσκολη στιγμή αυτός ο λαός τους αγκάλιασε τους πρόσφυγες»

Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο Κ. Μητσοτάκης αν και τοποθετήθηκε λέγοντας ελάχιστα για το θέμα, είναι σαφές πως πήρε θέση υπέρ των λαθρομεταναστών, συγκεκριμένα δήλωσε:

Κατηγορηματικός ότι «δεν επιτρέπει φωνές ρατσισμού και ξενοφοβίας στη ΝΔ», ήταν ο Κυρ. Μητσοτάκης όταν ρωτήθηκε κατά τη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, για τις αντιδράσεις τοπικών κοινωνιών με αφορμή το Ωραιόκαστρο.

Ρατσισμός και ξενοφοβία λοιπόν για τον κ. Μητσοτάκη οι ανησυχίες των γονέων.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Όπως όλα δείχνουν το τσουνάμι της αντίστασης εξαπλώνεται, με τους γονείς του 2ου Δημοτικού Φιλιππιάδας, να εναντιώνονται στην συστέγαση ελληνόπουλων με ”προσφυγόπουλα”.

To Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά, ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί σε καμιά περίπτωση και χωρίς κανένα συμβιβασμό τη συστέγαση των παιδιών των λεγόμενων παράτυπων μεταναστών, που επιβλήθηκε στην τοπική κοινωνία του Δήμου μας και που επιχειρείται να επιβληθεί και στο σχολείο μας.

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ, Η ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ”ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”

Τις τελευταίες ημέρες επίσης λαμβάνει χώρα μία απίστευτη προπαγάνδα από διάφορες αριστερίστικες εφημερίδες αλλά και από διάφορα ”φιλελέ” περιθωριακά σαιτ και εφημερίδες με το εξής καινοφανές σόφισμα: “οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι γονείς μας μετανάστες, εμείς ρατσιστές;”

Τι σχέση έχουν κύριοι οι Ελληνες της Μ. Ασίας με τη σημερινή κατάσταση. Ναι ήταν πρόσφυγες, αλλά είχαν κοινές ρίζες, αξίες, πολιτιστικά και θρησκευτικά ήθη με τους ντόπιους Ελλαδίτες. Εκδιώχθηκαν από τον τουρκικό όχλο και ζήτησαν μια καλύτερη ζωή στην μητέρα πατρίδα, ο συγκρίσεις είναι ατυχείς και έχουν ως στόχο και σκοπό να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και ναι προκαλέσουν σύγχυση και ενοχές στους Ελληνες.

Επίσης είναι ατυχής η σύγκριση με τους Ελληνες μετανάστες που έφυγαν στο εξωτερικό και που φεύγουν ακόμα, διότι πολύ απλά εκεί που πήγαν αποδέχθηκαν τους νόμους και σεβάστηκαν τα έθιμα των άλλων λαών και το σημαντικότερο, εισήλθαν στις ξένες χώρες νόμιμα!

Οι ταλιμπάν της πολιτικής ορθότητας και του νεοραγιαδισμού θέλουν να αποδομήσουν πλήρως τον εθνικό ιστό, όμως υπάρχει ένας προμαχώνας που αντστέκεται και δίνει το παράδειγμα, ας είναι η αρχή λοιπόν για να αφυπνισθεί ο Ελληνας που έχει περιπέσει στο βαθύ σκοτάδι.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password