Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ … ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ #1

 15 Ιουλίου 2015
Και ενώ βρισκόμαστε σε μία από τις χειρότερες ιστορικές στιγμές της χώρας, η οικονομία της Ελλάδας έχει κυριολεκτικά καταρρεύσει, οι πολίτες κοιτούν αποσβολωμένοι και καλούνται να αποδεχθούν νέα, σοκαριστικά μέτρα που θα οδηγήσουν πλέον στη διάλυση της μεσαίας τάξης, οι πολιτικοί μας δεν λένε ούτε μία λέξη για την μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης τους και για την κατάργηση των προνομίων τους. Αντιθέτως συμβουλεύουν το λαό, ως νέες Μαρίες Αντουανέτες, να δεχθεί τα νέα μέτρα και να συνεχίσει να κάνει υπομονή. Αλέξη Τσίπρα, αν θέλεις να αρχίσεις από κάπου, άρχισε από την κατάργηση αυτών των επαίσχυντων προνομίων των βουλευτών
 
15 Ιουλίου 2015
Η WSJ γράφει σήμερα ότι μερικά από αυτά τα μέτρα που μας επέβαλε η Γερμανία δεν εφαρμόζονται ούτε στην ίδια την Γερμανία!! Ψάξτε να βρείτε ποιοι από τους Έλληνες πολιτικούς είναι φανατικά υπέρμαχοι εδώ και καιρό μερικών από αυτά τα μέτρα π.χ. άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, πώληση των φαρμάκων όχι μόνο από φαρμακεία κλπ. Έτσι θα πρέπει να κρίνουμε τους πολιτικούς από εδώ και στο εξής. Κρίνοντας και συγκρίνοντας. Να εξετάζουμε λεπτομερώς αν αυτά που υποστηρίζουν είναι πράγματι προς το συμφέρον της χώρας.
 
15 Ιουλίου 2015
Ώρες εργασίας των εργαζομένων των χωρών του ΟΑΣΑ. 
Δείτε στο γράφημα τις ώρες που εργάζονται οι Έλληνες και τις ώρες που εργάζονται οι Γερμανοί.
 
17 Ιουλίου 2015
Δείτε αυτό το video με την Μέρκελ που εξηγεί στη μικρή παλαιστίνια τους λόγους για τους οποίους πρέπει να απελαθεί. Μάλιστα, δεν αλλάζει γνώμη ακόμη και όταν η μικρή κλαίει μπροστά της. Σκεφτείτε τώρα τι θα είχε συμβεί αν αυτό το περιστατικό είχε συμβεί στην Ελλάδα. Ο πολιτικός θα είχε θεωρηθεί απύθμενα ρατσιστής και αντιρατσιστικές πορείες θα είχαν αρχίσει στο κέντρο της Αθήνας. Εν τω μεταξύ αναρίθμητοι πρόσφυγες καταφθάνουν καθημερινά παρανόμως στην Ελλάδα αλλά εμείς πρέπει να τους δεχθούμε γιατί είμαστε μεγαλόψυχη χώρα, ασχέτως του αν δεν μπορούμε πια να διαχειστούμε όλο αυτόν τον κόσμο αλλά ούτε και να τους προσφέρουμε τα στοιχειώδη για μία αξιοπρεπή διαβίωση. Συγχρόνως κανείς πολιτικός δεν κάνει λόγο για την κατάπτυστη υπογραφή και αποδοχή από τους πολιτικούς μας της Συμφωνίας του Δουβλίνο 2 (και για να μην ξεχνάμε, η Συμφωνία Δουβλίνο 2 υπεγράφη το 2003 από τον Γιώργο Παπανδρέου, Υπουργ. Εξωτερικών επί Πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη).
 
17 Ιουλίου 2015
Το ξοφλημένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, με τον Χαϊκάλη υφυπουργό Εργασίας. Ντροπή… Όλα από την αρχή, Τώρα, χρειαζόμαστε μόνο καινούρια πρόσωπα, άφθαρτα, να γυρίσουμε την πλάτη στους ξεφτισμένους, τους γόνους, τους καλοπληρωμένους “υπαλλήλους”, κάθε λογής τυχάρπαστους. Πιάσαμε πολύ πάτο, καιρός να βγούμε στην επιφάνεια, να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα
 
18 Ιουλίου 2015
Επειδή υπάρχουν κάποιοι κύριοι μέσα στη Βουλή που ευαγγελίζονται την ανάπτυξη μέσω συνεχούς μείωσης μισθών. Δείτε λοιπόν αγαπητοί ότι το κόστος εργασίας είναι συνδεδεμένο με την ανάπτυξη.
 
19 Ιουλίου 2015
Ακούσαμε ότι η ΙΖΟΛΑ επιστρέφει και σπεύσαμε να πανηγυρίσουμε! Φευ! Το εργοστάσιο θα βρίσκεται στην Πολωνία!! Απίστευτο!! Και βέβαια πως να έρθει ένας επιχειρηματίας στην Ελλάδα όταν οι εργοπατέρες θα καιροφυλακτούν να τον κλείσουν σε κάθε ευκαιρία. Και από την άλλη, ένα αφιλόξενο κράτος με βαριές γραφειοκρατικές δομές που θα τον στύψει μέχρι να πάρει άδεια λειτουργίας του εργοστασίου του. Η ευθύνη αναλογεί σε όλους τους κυβερνώντες. Στους νυν αναλογεί ευθύνη μόνο αν δεν σπάσουν αυτό το απόστημα. Στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αναλογούν βαριές ευθύνες που άφησαν να χαθούν τόσες επιχειρηματικές ευκαιρίες, που μιλούσαν για ανάπτυξη σαν να έλεγαν ανέκδοτο, που πέταξαν στα σκουπίδια τις ευκαιρίες της Ελλάδας για πραγματική ανάκαμψη. 

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password