Φοιτητικές Νεολαίες της Ντροπής (video)

Δεν θα το πιστέψετε!!
Οι απαράδεκτοι φοιτητές-εκπρόσωποι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ φωνάζουν πανηγυρίζοντας “Γερά Γερούν και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ”, και όπου Γερούν ο Νταϊσελμπλουμ.
Δηλαδή ενισχύουν τον Νταισελμπλουμ σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Ποιος άραγε τους έδωσε αυτή τη γραμμή ;
Δείτε το επαίσχυντο video:

Αυτά τα ανθρωπάκια θα θελήσουν αύριο να γίνουν….πολιτικοί άνδρες και να κυβερνήσουν τη χώρα.
Χωρίς να έχουν κοπιάσει, διαβάσει, δουλέψει ποτέ στη ζωή τους.
Από αυτό το φυτώριο προέρχονται και τα περισσότερα φυντάνια της ΝΔ, οι περισσότεροι εκ των οποίων έγιναν Υπουργοί και κυβέρνησαν τη χώρα σε κρίσιμα πόστα.
Αυτή η ΝΤΡΟΠΗ για τα Πανεπιστήμια πρέπει να εκλείψει παντελώς.
Στο χέρι μας είναι να μην ψηφίσουμε ποτέ τέτοιου είδους ανδρείκελα που τολμούν να στρέφονται εναντίον της χώρας τους.
Κάποτε πρέπει να ξυπνήσουμε!!

1 Comment

  • Μανώλης Reply

    17 Μαΐου, 2015 at 8:03 μμ

    Τα πραγματικά μας συμφέροντα είναι εκείνα που σχετίζονται με την αξία της εργασίας και του ταλέντου, (αυτό που κάνει την διαφορά μεταξύ 1 Αρχιτέκτονα και του J.Nouvel). Δηλαδή : ορθολογία, σύστημα, δομές, οργάνωση, νόμος κ τάξη, κ.α. Η φοροδιαφυγή από το 1981, η εισφοροδιαφυγή (1981), ο νεποτισμός (όχι μόνο για τις οικογένειες αλλά και τα κομματικά μέλη του πασοκ, σύριζα, κ.α.), η διάλυση των συνεταιρισμών λόγω λεηλασίας των κοινοτικών κονδυλίων από τα πακέτα Delors, η κατασπατάληση των κονδυλίων της έρευνας από τότε, η αναρχία στα νοσοκομεία, από το 1981, η αποβιομηχανοποιήση από τότε, η κομματική αρπαγή της παιδείας, ο αριθμητικός διπλασιασμός των αναγκαίων δημόσιων υπαλλήλων, κλπ, κλπ. δεν μαρτυρούν ικανότητα της ψευτο-ελίτ, κατώτατης μεταπρατικής περιόδου (η ανώτερη = εποχή Βενετίας κ Φλωρεντίας) να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις μιας νέας ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ (όχι οριεντάλ) hi-tech εποχής. Πάμε στα μεταπτυχιακά των Harvard, MIT, Oxford, Pari1 & 9, klp, για να μάθουμε καινότομες γνώσεις και εγκεφαλικά εργαλεία. Τα φροντιστήρια των πολιτικών μας (δυστυχώς για τους πχ. 11.000 Έλληνες γιατρούς και μηχανικούς, Γερμανίας, από 2011) , έχουν καθηγητές Merkel, Νταισελμπλουμ, Lagarde, Sapin, Moscovicci, etc.. Το συμφέρον μας? Η πάταξη της αναξιοκρατίας, δηλαδή να φτάσουμε την Αγγλία του 1961! Meritocracy from now on , law & order too! (Harold Macmillan)

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password