ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ; «ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ» ΤΟ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ & ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

Δεν έχει τελειωμό η εθνική κατρακύλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς για άλλη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες προκλήσεων που μένουν αναπάντητες από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Μετά τις συνεχείς παραβιάσεις του FIR Αθηνών από τουρκικά μαχητικά, τα τελευταία 24ωρα, με επίσημη ανακοίνωση, το ΓΕΕΘΑ παραδέχεται δύο υπερπτήσεις από στρατιωτικά ελικόπτερα των Σκοπίων τα οποία πέταξαν άνωθεν ελληνικού εδάφους στην περιοχή της Αριδαίας.

Το τραγικό και άκρως ανησυχητικό στην όλη υπόθεση είναι πως από τις επιθετικές πτήσεις των σκοπιανών ελικοπτέρων αρχικώς (λίγο πριν τις 15:00) ανακοίνωσαν πως οι υπερπτήσεις έγιναν στους Εύζωνες και περίπου μιάμιση ώρα αργότερα με διορθωτική ανακοίνωση από το ΓΕΕΘΑ είπαν ότι οι υπερπτήσεις έγιναν στην Αριδαία!

Διαβάστε την πρώτη επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για τις υπερπτήσεις των Σκοπιανών:

Υπερπτήσεις Ελικοπτέρων ΠΓΔΜ

Δύο ελικόπτερα της ΠΓΔΜ, εισήλθαν στο FIR Αθηνών και πραγματοποίησαν τις ακόλουθες υπερπτήσεις:
• την 09:33, άνωθεν περιοχής Ευζώνων στα 7.000 πόδια, με έξοδο από το FIR Αθηνών την 09:34
• την 09:49, άνωθεν περιοχής Ευζώνων στα 8.300 πόδια, με έξοδο από το FIR Αθηνών την 09:50
Τα ανωτέρω Ε/Π αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.

Οι Σκοπιανοί, όπως και οι συμμαχοί τους Τούρκοι, δεν παραβίασαν από λάθος το FIR. Πρώτον έχουν από πίσω τους ισχυρές πλάτες, κυρίως τις χώρες του Βορρά και με αυτό τον τρόπο θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές της χώρας μας και δεύτερον γνωρίζουν πως η αντίδραση της Ελλάδας θα είναι, ως συνήθως, χλιαρή. Μία ανακοίνωση, ένα δελτίο τύπου από το ΓΕΕΘΑ και τίποτα περισσότερο, ο εξευτελισμός και η ταπείνωση σε όλο του το μεγαλείο.

Η Ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος θα πρέπει να επισημάνουν στους Σκοπιανούς, πως την επόμενη φορά που θα παραβιάσουν το FIR, θα υπάρχουν και οι αντίστοιχες συνέπειες. Απλά και κατηγορηματικά, δεν μπορούν μέχρι και οι Σκοπιανοί να παίζουν με την Ελλάδα.

Οι ευθύνες για το σημερινό συμβάν έχουν και ονοματεπώνυμα. Ο ΥΠΑΜ κύριος Καμμένος πρέπει να πάρει άμεσα θέση, όπως και ο κύριος Αποστολάκης. Μπορείτε να αναλογιστείτε αυτή την στιγμή ποια μπορεί να είναι και η ψυχολογία των ηρωικών πιλότων μας; Από την μία κερδίζουν κάθε εικονική μάχη σε ασκήσεις και από την άλλη βλέπουν τους ”γείτονές” μας να παίζουν με τα νεύρα τους και να αμφισβητούν την εθνική μας κυριαρχία.

Και κάτι άλλο πολύ σοβαρό. Για άλλη μια φορά σε όλα τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, θα “παίξει” το όνομα των Σκοπίων ως ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, καθώς μόνο και μόνο η παραβίαση ένος τέτοιου κρατιδίου θα προκαλέσει ενδιαφέρον και θα επαναφέρει στο προσκήνιο, για άλλη μια φορά το ζήτημα της ονομασίας.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password