ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Tο δικό της ανοιχτό Mall θα αποκτήσει σύντομα η Πάτρα και μάλιστα στο κέντρο της πόλης, όπου 129 τοπικές εμπορκές επιχειρήσεις θα συνενωθούν με σκοπό να προσφέρουν ανάσα στους καταναλωτές και να ενισχύσουν την τοπική αγορά.

Το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πάτρας θα περικλείεται από τις οδούς Ζαΐμη, Αλεξ. Υψηλάντου, Τσαμαδού και Αγίου Ανδρέου. Στις βασικές εισόδους αυτής της περιοχής θα υπάρχει ειδική σήμανση, όπως και στις βιτρίνες των 129 καταστημάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Θα δημιουργηθεί επίσης ένα κεντρικό site, όπου θα προβάλλονται όλα τα καταστήματα του προγράμματος, με πληροφορίες για τους καταναλωτές και οι προσφορές των καταστημάτων.

Ειδικά για την Πάτρα και τους καταναλωτές της, θα δημιουργηθεί ένα access point εντός της περιοχής του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, έτσι ώστε κάθε χρήστης που θα εισέρχεται σε αυτό, να λαμβάνει στην «έξυπνη» συσκευή του (smartophone, tablet), ενημέρωση με μήνυμα.

Οι καταναλωτές, εισερχόμενοι στην ιστοσελίδα θα εγγράφονται ως μέλη, προκειμένου να απολαμβάνουν τις προσφορές των καταστημάτων. Θα μπορούν όμως να κάνουν το ίδιο και στα 129 καταστήματα του Open Mall, στα οποία θα διατεθεί για τον σκοπό αυτό από ένα tablet με την σχετική εφαρμογή καθώς και κάρτες μελών.
Το πρόγραμμα προβλέπει ειδικές προσφορές από τα καταστήματα που συμμετέχουν και δώρα επιβράβευσης για τους καταναλωτές που θα συγκεντρώνουν πόντους από τις αγορές τους, στο κάθε κατάστημα του Open Mall. http://www.pelop.gr/?page=article&docid=253343&srv=5

Η ιδέα των πατρινών επιχειρηματιών είναι εξαιρετική!
Θα μπορούσαν μοιρολατρικά να βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να φυτοζωούν, να απολύουν τους υπαλλήλους τους τον έναν μετά τον άλλον και στο τέλος να κατεβάσουν ρολά…
Αντ’ αυτού επέλεξαν την δημιουργική αντίδραση.

Για να σταθούν όρθιοι προχώρησαν σε συνεργατικές δράσεις.
Και ενώ αυτές τις δράσεις θα έπρεπε να τις είχε προτείνει το κράτος και το αρμόδιο υπουργείο, η εφευρετικότητα του Έλληνα βρήκε τη λύση.

Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στα απρόσωπα malls-ξένες αλυσίδες που ξεφυτρώνουν παντού στις μεγάλες πόλεις και προμοτάρουν αφειδώς ξένα προϊόντα, σε βάρος φυσικά των ελληνικών.

Σας προτρέπουμε να στείλετε αυτό το μήνυμα της συνεργατικής δράσης σε όσους περισσότερους μπορείτε.
Είναι ανάγκη οι Έλληνες επιχειρηματίες, έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες να συνενώσουν άμεσα τις δυνάμεις τους σε συνεργατικά οχήματα για να σταθούν όρθιοι στο πέρασμα της παγκοσμιοποίησης που σαρώνει ισοπεδωτικά τα πάντα.
Από την άλλη, οι Έλληνες καταναλωτές έχουν εθνική υποχρέωση να επιλέγουν ΜΟΝΟ ελληνικά προϊόντα.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password