ΚΙΝΗΣΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΚΑΣ: ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!

Και όμως. Στην Ελλάδα της κρίσης και της σκληρής λιτότητας υπάρχουν ακόμη εταιρείες που επιβραβεύουν τους εργαζομένους τους. Ανάμεσά τους και η αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών Καυκάς, η οποία κάθε χρόνο στις 2 Νοεμβρίου θα διανείμει όλα τα έσοδα των πωλήσεων λιανικής της συγκεκριμένης ημερομηνίας στο προσωπικό της.

Παράλληλα, θα κληρώσει δώρα στους πελάτες της, μέσω του δικτύου των 56 καταστημάτων της και θα στηρίξει μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, που επιτελούν κοινωνικό έργο στις γεωγραφικές περιφέρειες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Η παραπάνω πρωτοβουλία γίνεται στο πλαίσιο του θεσμού «Ημέρα Μνήμης & Εργαζομένων» που έχει καθιερώσει για να τιμήσει τη μνήμη του ιδρυτή της εταιρείας Βασίλη Καυκά, ο οποίος έθεσε τις βάσεις για την επιτυχημένη πορεία της.

«Μέσω της ενέργειας αυτής τιμά και ευχαριστεί τους ανθρώπους της, αναγνωρίζοντας την κοινή διαδρομή, την εμπιστοσύνη αλλά και τη στήριξή τους», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση.

Σχολιάζοντας την παραπάνω κίνηση, η κα. Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της εταιρείας, δήλωσε τα εξής: «Η Ημέρα Μνήμης και Εργαζομένων είναι ένα δυνατό δείγμα γραφής, ανάμεσα σε πολλά άλλα, τα οποία απολαμβάνουμε καθημερινά, όντας μέλη της μοναδικής αυτής οικογένειας. Είναι μια παρακαταθήκη, μια αξία που αποδεικνύει τη διαφορετικότητά μας. O θεσμός αυτός είναι ένας τρόπος να δείξει η εταιρεία την ευγνωμοσύνη της σε όλους αυτούς που τη στήριξαν και τη στηρίζουν, σε αυτούς που μοχθούν καθημερινά για το κοινό καλό, για την πρόοδο, για την ευημερία όλων μας».

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password