ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!

Ιδού. Ιδού κύριοι και κυρίες της “ΕΝΩΜΕΝΗΣ” Ευρώπης. Τώρα μπορείτε αβίαστα και ελεύθερα να “ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ” τα επιτεύγματα σας. Δικά σας είναι,εμπρός! Αφοσιωθείτε στην εικόνα και χειροκροτήστε τους εαυτούς σας. Αυτό δεν ήταν που διακαώς επιθυμούσατε; Αυτό δεν ήταν που απελπισμένα και με κάθε δυνατό ή αδύνατο τρόπο, με κάθε “θεμυτό ή αθέμιτο” μέσον προσπαθούσατε ; Όλα για αυτήν τη ΦΡΙΚΗ που γεμίζει τις θλιβερές και σύγχρονες εικόνες των ακριβών τηλεοράσεων και των υπολογιστών σας ,λοιπόν; Όλα αυτά για να μην καταφέρουν αυτοί οι άνθωποι να διαβούν τα “ ΕΡΗΦΑΝΑ” σύνορά σας. Όλα αυτά για να αποφύγετε την ανάληψη των ευθυνών σας που τόσο καιρό αγνοούσατε με μάτια και αυτιά ερμητικά κλειστά!

Πριν λίγες μέρες συγκλήθηκε έκτακτη συνδιάσκεψη Μέρκελ-Ολάντ και από κοινού διαβεβαίωσαν πως θα πράξουν ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπιστεί η “ εταμένη” αυτή κατάσταση. Την ίδια ώρα, οι πρώτοι πρόσφυγες που κατέφθαναν στη Γερμανία, πανηγύριζαν για τη σώα και αβλαβή άφιξή τους ενώ, σχεδόν ταυτόχρονα, κάπου στη Μεσόγειο ΑΝΘΡΩΠΟΙ-συμπατριώτες τους παρέδιδαν σώμα και ψυχή. Ο ορισμός της αρχαίας Τραγικής ειρωνίας σήμερα σ’ όλο της το μεγαλείο!
Τα περί ευθυνών που αναφέρθηκαν προηγουμένως:

Τώρα αρχίζει να γίνεται κάπως κατανοητό το σχέδιο Γερμανίας-Γαλλίας που μπορεί να περιοριστεί σε μόλις δύο φράσεις: ” Όσοι έφτασαν δεν μπορούν να εκδιωχθούν, οι υπόλοιποι δεν πρέπει να φτάσουν!”. Αυτό είναι άραγε το σχέδιο σας γι’αυτούς τους ανθρώπους; Ένα σίγουρο θάνατο στ’ ανοιχτά της Μεσογείου με τη ΦΘΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ του ατυχήματος; Αλλά αρκετά με τις γενικολογίες, ας προχωρήσουμε στα ενδότερα.

Η Γαλλία έχει κάποιος “ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ”, κοινώς χρωστά πολλά προς την Ευρώπη της Γερμανίας (2,04 τρισεκατομμύρια ευρώ-πηγη: Eurostat) και έτσι “ AΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ” να συμπράξει στα ψυχικώς διαταραγμένα σχέδια της πατρίδας του Α .Χίτλερ. Η Γερμανία από την άλλη ,όπως μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έτσι και μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ,κατάφερε σε πολύ μικρό, για τα δεδομένα της Παγκόσμιας Ιστορίας, διάστημα να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να επικρατήσει σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, έχοντας δημιουργήσει μία πανίσχυρη Οικονομία-εξουσία (η δεύτερη έννοια προϋποθέτει απαριτήτως την πρώτη)

Έτσι κανένα κράτος δεν έχει τη δύναμη να αντιταχθεί της Γερμανίας (και την ακολουθούν πιστά, έτσι γίνεται με τον πιο αδύνατο) στην, κατά τ’ άλλα Ευρώπη της “ΙΣΟΤΗΤΑΣ”… Θέλει από ότι φαίνεται και πάλι η Γερμανία να επιδοθεί σε παλαιότερες τακτικές για να “προστατεύσει” το “μονάκριβο” είδος της! Μόνο που αυτή τη φορά η πάντα “ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΗ” Γερμανία μία παλιά συνταγή,αρχαία, αλλά πάντα επιτυχημένη: “Διαίρει και Βασίλευε”.

Αναλυτικότερα, η Γερμανία αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί από τον πόλεμο στη Συρία (αδιανόητο για τη μεγαλύτερη δύναμη της Ευρώπης και κράτος-μέλος του Ο.Η.Ε) και να κηρύξει μια άτυπη πανευρωπαϊική αποστασιοποίηση! (καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν τολμά να αναφερθεί επισήμως στο ζήτημα). Αλλά αυτό που ενδεχομένως δεν ανέμενε η Γερμανία ήταν η μαζική εγκατάλειψη της πατρίδας τους από τις χιλάδες ανθρώπων και η μετάβασή τους στην Ευρωπαϊική ήπειρο. Αλλά ουδεμία ανησυχία!

Η “ΠΑΝΣΟΦΗ” Γερμανία έχει και πάλ τη λύση: γνωρίζει πως η πιο άμεση πρόσβαση των προσφύγων είναι μέσω της Ελλάδας (η τελευταία δήλωσε πως αδυνατεί να φιλοξενήσει ένα τόσο μεγάλο κύμα προσφύγων). Αλλά για να φτάσουν στην Ελλάδα,τι τους χωρίζει από αυτήν; Μία Μεσόγειος! Και αφού δεν μπορούν να παραμείνουν στην Ελλάδα, μία λύση υπάρχει: Αφού διασχίσουν τα βάθη της Μέσης Ανατολής και φτάσουν στην Τουρκία (η οποία σημειωτέον εξυπηρετεί πιστά τα συμφέροντα της Αμερικής και όποτε προλαβαίνει και της Ευρώπης-πάντα με το αζημίωτο), επιβιβάζονται σε θαλάσσιες λέμβους-ΤΑΦΟΥΣ και προσπαθούν να πλεύσουν στην πάντα επικίνδυνη Μεσόγειο. Έτσι το ποσοστό των επιβιωσάντων μειώνεται στο ελάχιστο.Μεγαλοφυές το σχέδιο…μα δε μένουμε έκπληκτοι!

Αυτή η φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δεν είναι τίποτε άλλο από την απεικόνιση ενός από τις δεκάδες παιδιών, όντων αθώων και αναμάρτητων, που ακολούθησαν τους γονείς τους για μία “καλύτερη ζωή” ,όπως συνηθίζεται να ειπωνεται από τα χείλη τους και αντί γι’ αυτό κατέληξαν στο χείλος της Αβύσσιυ. Πόσες ψυχές έχουν έτσι χαθεί, παιδιά που δεν πρόκαμαν τον ήλιο να αντικρίσουν, θύματα των ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ονείρων των “δυνατών” αυτού του κόσμου; Πολλά!

Μα η περίπτωσή τους δε θα γίνει ποτέ γνωστή και αν γίνει, θα ξεχαστεί όπως και με την περίπτωση αυτού του παιδιού. Η ανθρωπότητα έχει ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΝΗΜΗ ακόμη και στις πιο ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ και ΦΡΙΚΑΛΕΕΣ εικόνες! Μέχρι να έρθει η σειρά του καθενός ξεχωριστά. Τότε όμως θα είναι πολύ αργά. Τίποτε δε θα μπορέσει να αναστέψει μία προδιαγεγραμμένη πορεία με τερματικό σταθμό την επιβίωση των ολίγων,με οποιδήποτε κόστος, αρκεί να έχει επιτυχία.

Αλλά το “κλειδί” της επιτυχίας αυτού του σχεδίου ανοίγει και την πόρτα της καταστροφής του! Κάθε ανάλογο σχέδιο βασίζεται στην συμπεριφορά των ανθρωπίνων μαζών. Αν αυτή είναι απαθής, τότε το σχέδιο βαίνει περίφημα. Αν πάλι όχι, τότε αρχίζει να μετρά τη μία αποτυχία μετά την άλλη ώσπου στο τέλος αποτυγχάνει παταγωδώς (ευτυχώς για την ανθρωπότητα).

Έτσι το κλειδί βρίσκεται στα χέρια της ανθρωπότητας, εκείνης με τη “ΛΕΙΨΗ” ΜΝΗΜΗ, στο χέρι του καθενός να βάλει τέλος σ’ αυτήν την πανανθρώπινη ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ. Η Παγκόσμια Ειρήνη και η Λευτεριά των λαών ήταν, είναι κα θα είναι ο μεγαλύτερος τρόμος των αδηφάγων εξουσιομανών αυτού του πλανήτη!

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password