ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ: ΕΝΑΣ… ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

«Η μοίρα των Ούγγρων έχει γίνει συνυφασμένη με εκείνη των εθνών της Ευρώπης και έχει εξελιχθεί να είναι τόσο πολύ μέρος της Ένωσης ώστε σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένας λαός – συμπεριλαμβανομένου του ουγγρικού λαού – που να μπορεί να είναι ελεύθερος, αν η Ευρώπη δεν είναι ελεύθερη. Και σήμερα η Ευρώπη είναι τόσο εύθραυστη, αδύναμη και ασθενική σαν «ένα λουλούδι που κατατρώγεται από ένα κρυφό σκουλήκι».

Αυτά τα λόγια ανήκουν σε έναν ίσως από τους ελάχιστους ευρωπαίους ηγέτες που υπερασπίζονται τα ήθη, έθιμα και αρχές της Γηραιάς Ηπείρου. Η ομιλία έλαβε χώρα στις 15 Μαρτίου 2016, επ’ ευκαιρία του εορτασμού για τα 168 χρόνια από τον αγώνα για την Ανεξαρτησία εναντίον των Αψβούργων (1848–49).

Τέτοιες ομιλίες χρειαζόμαστε να ακούμε από τους ηγέτες της Δύσης, καθώς η ήπειρός μας αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της δημογραφικής παρακμής και αντικατάστασης του πληθυσμού της από λαθρομετανάστες. Προς τιμήν της, η κυβέρνηση της Ουγγαρίας έχει αντισταθεί στις υποχρεωτικές ποσοστώσεις λαθρομεταναστών που επιβάλλει η ΕΕ. Η Ουγγαρία έχει σηκώσει ένα συνοριακό φράκτη για να ανακόψει τη ροή των εισβολέων, σε αντίθεση με την δική μας πολιτική ελίτ η οποία θεωρεί, αν είναι δυνατόν το φράκτη του Εβρου «ρατσιστικό” και «φασιστικό” !

Ο Όρμπαν είχε δηλώσει τον Σεπτέμβριο του 2015 πως η «ροή προσφύγων και μεταναστών είναι «ατελείωτη” και, αν η Ευρώπη δεν προστατεύσει τα σύνορά της, μπορεί να έρθουν δεκάδες εκατομμύρια ακόμη».

«Η πραγματικότητα είναι ότι η Ευρώπη απειλείται από μαζική εισροή ανθρώπων, πολλές δεκάδες εκατομμύρια μπορεί να έρθουν στην Ευρώπη. Τώρα μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες, αλλά τον επόμενο χρόνο θα μιλάμε για εκατομμύρια και δεν υπάρχει τέλος σε αυτό».

Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας δέχεται τεράστια επίθεση από την νεοφιλελεύθερη ελίτ, αλλά και από αριστερούς «προοδευτικούς”.

«Η Ευρωπαϊκή Αριστερά έχει μια ξεκάθαρη ατζέντα. Υποστηρίζουν την μετανάστευση. Στην πραγματικότητα εισάγουν μελλοντικούς αριστερούς ψηφοφόρους στην Ευρώπη, κρυπτόμενοι πίσω από τον ανθρωπισμό. Είναι παλιό κόλπο αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το δεχτούμε. Επιτίθενται στις κύριες αξίες της Ευρωπαϊκής Ταυτότητας: Οικογένεια, έθνος, υπευθυνότητα»

Ο Ορμπάν και σε αυτή την ομιλία λέει τα αυτονόητα στο καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης αποδίδοντας στην Ευρωπαϊκή Ελίτ (νεοφιλελεύθερη και αριστερή) τις ευθύνες που τους αναλογούν και τους κατηγορεί ευθέως για επιχειρούμενη αλλοίωση του πληθυσμού της Ευρώπης.

Ενώ «ηγέτες» των άλλων ευρωπαϊκών εθνών έχουν «κολλήσει” στη λεγόμενη «πολιτική ορθότητα”, ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας χωρίς φόβο λέει σε όλους μας ποιο είναι το πραγματικό σχέδιο. Η αθρόα ρόη μεταναστευτικών κυμάτων δεν έχει άλλο στόχο από τα να διαλύσει την Ευρώπη.

Ο Orban επανειλημμένα έχει πει σκληρές αλήθειες, σε αντίθεση με άλλους Ευρωπαίους που κάνουν ότι μπορούν για να κατευνάσουν τους λαούς τους, προσπαθώντας να τους πείσουν ότι οι ραγδαίες δημογραφικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα είναι κάτι το φυσιολογικό και ότι αυτή η «Νέα Ευρώπη», αυτό το «διαφορετικό» τερατούργημα, θα πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους.

Αναφέροντας συνέχεια πως η Ευρώπη ανήκει μόνο στους Ευρωπαίους, ο Όρμπαν έχει «σπάσει τον τσαμπουκά” της Ευρωπαικής πολιτικής Ελίτ, η οποία προσπαθεί να μετατρέψει την Ευρώπη σε μια πολυεθνική, πολυπολιτισμική μάζα, με υπάκουους καταναλωτές, χωρίς μια ενιαία εθνική ταυτότητα, χωρίς πολιτισμικό σύστημα αξιών.

Αν αυτό επιτευχθεί, θα δημιουργήσει ένα δυσλειτουργικό και χαοτικό περιβάλλον, το οποίο θα επιτρέψει στις ελίτ να ελέγχουν εύκολα τις διαιρούμενες μάζες. Αυτή η μακιαβελική στρατηγική είναι η γνωστή λογική του «διαίρει και βασίλευε».

Όλοι γνωρίζουμε πως οι νεοφιλελεύθεροι, οι «προοδευτικοί” και τα διάφορα «αριστερίστικα” σχήματα έχουν ένα στόχο για μας: μεγαλύτερη ποικιλομορφία, περισσότερη πολυπολιτισμικότητα, περισσότερο Ισλάμ και η διάβρωση της πολιτισμικής μας ταυτότητας.

Ο Viktor Orban, έχει βάλει ως στόχο να υπερασπιστεί την Ευρώπη, την ιερή πατρίδα μας, από τις φαύλες δυνάμεις που επιδιώκουν να την εξαφανίσουν. Ας γίνει παράδειγμα και σε άλλους Ευρωπαίους ηγέτες αλλά και στην εγχώρια πολιτική ελίτ που ακολουθεί πιστά την σαπισμένη και επικίνδυνη «πολιτική ορθότητα”.

Δείτε λοιπόν την συγκλοντιστική ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού με ελληνικούς υπότιτλους και αναρωτηθείτε, πόσο διαφορετική θα ήταν η Ευρώπη αν διέθετε ηγέτες σαν τον Viktor Orban.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password