ΤΑ «ΓΚΡΙΖΑ ΣΗΜΕΙΑ» ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η κυβέρνηση του Α. Τσίπρα δέχθηκε να πλημμυρίσει η Ελλάδα από μετανάστες ανοίγοντας τις πύλες «κολάσεως» σε μια χώρα που «βουλιάζει» οκονομικά, κοινωνικά και εθνικά.

Η Ελλάδα δεσμεύθηκε να δημιουργήσει συνολικά 50.000 θέσεις υποδοχής προσφύγων, με την οικονομική συνδρομή της ΕΕ, εκ των οποίων οι 30.000 θα δημιουργηθούν ως το τέλος του 2015. Σχετικά με τις 20.000 επιπλέον θέσεις, στη δήλωση της Συνόδου επισημαίνεται ότι η ΕΕ δεσμεύεται να υποστηρίξει την Ελλάδα και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες με την παροχή επιδοτήσεων ενοικίου καθώς και με προγράμματα υποδοχής σε οικογένειες.http://www.lifo.gr/now/politics/78957

Από το Μέγαρο Μαξίμου διαρρέουν ότι αποφεύχθηκε η δημιουργία ενός «γκέτο»-στρατοπέδου για 50.000 πρόσφυγες στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας, στις δηλώσεις του μετά τη Σύνοδο, υπογράμμισε ότι απορρίφθηκαν τρεις «παράλογες» προτάσεις.

Όπως είπε ο Τσίπρας, η πρώτη παράλογη πρόταση ήταν αυτή που επί της ουσίας αφορούσε στη δημιουργία «μιας πόλης» 50.000 προσφύγων στο εσωτερικό της Ελλάδας. «Η πρόταση αυτή θα ερχόταν συμπληρωματικά στις ήδη ανειλημμένες δεσμεύσεις της ελληνικής πλευράς, να δημιουργήσει κέντρα υποδοχής 7.000 ατόμων στα νησιά και άλλες 20.000 θέσεις στην Αττική και τη Βόρεια Ελλάδα» διευκρίνισε ο πρωθυπουργός.

Αν λάβει κανείς υπόψη όμως ότι περίπου 50.000 μετανάστες έφτασαν στα ελληνικά νησιά μέσα σε πέντε ημέρες, σύμφωνα με στοιχεία της 21ης Οκτωβρίου, εύλογα εγείρονται ερωτήματα για το περιεχόμενο της συμφωνίας, με βάση τα πραγματικά δεδομένα των προσφυγικών ροών προς τη χώρα μας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ), μέσα σε πέντε μόνο μέρες, από τις 17 έως τις 21 Οκτωβρίου… προτίμησαν την Ελλάδα 47.987 λαθρομετανάστες!

Πιο συγκεκριμένα, 9.113 στις 17 Οκτωβρίου, 9.237 στις 18, 8.617 στις 19, 10.994 στις 20 και 10.024 στις 21, ήτοι ημερήσιος μέσος όρος 9.600!!! Εξ’ αυτών, 27.276… προτίμησαν την Λέσβο και 9.750 την Χίο!

Επειδή όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο, μόλις πριν λίγες ημέρες το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel αποκαλύπτει πως υφίσταται απαίτηση των Μέρκελ και Γιούνκερ ώστε να δημιουργηθεί στην Αθήνα κέντρο φιλοξενίας 50.000 μεταναστών!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει ήδη ζητηθεί από τον Τσίπρα η μετεγκατάσταση των λαθρομεταναστών από Κω και Λέσβο στην Αθήνα, όπου και θα δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενίας 50.000 ατόμων. Οι εγκαταστάσεις των ολυμπιακών αγώνων του 2004 θα χρησιμοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ επιπρόσθετα επισημαίνεται πως το κέντρο θα διοικείται από υπαλλήλους της Frontex και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

«Λάδι στη φωτιά», δε, θέτει και η απόκαλυψη ότι, μιλώντας υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, Ευρωπαίος αξιωματούχος ανέλυσε το περιεχόμενο και το σκεπτικό της συμφωνίας ως εξής: «Στόχος μας είναι να πείσουμε έναν πατέρα από τη Συρία πως είναι καλύτερα να εγκατασταθεί με την οικογένειά του στην Ελλάδα, παρά να επιχειρήσει να διασχίσει την Ευρώπη».

Αμφιβάλλει πλέον κανείς ότι ο στόχος της ΕΕ μετά την οικονομική μας υποταγή στα δεσμά του μνημονίου είναι και αφελληνισμός του Έθνους μας;

Επίσης ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης δήλωσε πως η ελληνική κυβέρνηση εξέφρασε την ετοιμότητά της να δημιουργήσει τώρα επιπρόσθετα 30.000 θέσεις σε τέτοια «hot spots» και, σε ένα δεύτερο βήμα, άλλους 20.000.

Το μέλλον της χώρας μας προβλέπεται δυσοίωνο, μισθοί πείνας, κατεστραμμένη, χωρίς κοινωνικές και πολιτικές δομές και με χιλιάδες λαθρομετανάστες να την κατακλύζουν, δημιουργώντας ένα αβέβαιο μέλλον για την πατρίδα μας, καθώς η εσωτερική ασφάλεια πλέον τίθεται σε αβεβαιότητα.

Οι ασσύμετρες απειλές που πρόκειται να δημιουργηθούν, όπως α) επεισόδια στα κέντρα κράτησης, β) υποστήριξη των μεταναστών από ακραίες ομάδες και ταυτοχρόνως επεισόδια σε αστικό περιβάλλον με υποκίνηση από ξένες υπηρεσίες θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό μείγμα.

Την ίδια στιγμή όμως που ο Αλέξης και συν αυτώ «προοδευτικοί» στην Ελλάδα ανοίγουν τις αγκαλιές τους στους λαθρομετανάστες, ο ηγέτης της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν εξέφρασε την άποψη ότι η πολιτική της λεγόμενης «πολυπολιτισμικότητας» θέτει σε κίνδυνο τις ευρωπαϊκές αξίες, δημιουργώντας “παράλληλες κοινωνίες” οι οποίες απειλούν τις αξίες της ελευθερίας του λόγου, της θρησκείας, του εθνικού φρονήματος, των ίσων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων, ενώ συνέχισε λέγοντας πως ”δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, ποια είναι τα σχέδιά τους, με ποιο τρόπο προτίθενται να διατηρήσουν τα ιδανικά τους, και δεν ξέρουμε καν εάν θα δεσμεύονταν να σέβονται τον πολιτισμό και τους νόμους μας. Υπό τις παρούσες συνθήκες, εφαρμόζεται μια άναρχη, ανεξέλεγκτη διαδικασία, ο ορισμός της οποίας, κατά την άποψή μου, ισοδυναμεί με εισβολή”.

Κύριοι ξυπνήστε, αν δεν λάβουμε σοβαρά μέτρα, τότε με μαθηματική ακρίβεια σε λίγα μόλις χρόνια, θα αποτελούμε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα.

Αν δεν συμβεί κάποιο «δημογραφικό θαύμα», την ίδια στιγμή που ο αριθμός των λαθρομεταναστών θα αυξάνεται, η δραματική μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας θα είναι αναπόφευκτη.

Ο εθνικός ιστός θα διαρραγεί μια και καλή, η αλλοίωση της γλώσσας μας θα είναι δεδομένη και οι γάμοι με άτομα διαφορετικής εθνικής προέλευσης θα μετρέψει την Ελλάδα μια πολυπολυτισμική κοινωνία.

Ο Σύριζα αφού κατέστησε την Ελλάδα μια αποικία χρέους μετατρέπει πλέον την χώρα μας και σε αποικία λαθρομεταναστών.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password