ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΓΚΕΤΟ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ

Τώρα έχουμε και τo πιστοποιητικό του εργοδότη: Ο χερ Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε εμπιστεύεται τον κ. Αλέξη Τσίπρα!
Σίγουρα θα αισθανθούν ελαφρωμένοι στον αιώνιο ύπνο τους, οι Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλος και Ράλλης, πρωθυπουργοί επί γερμανικής κατοχής, οι οποίοι ποτέ δεν απέσπασαν παρόμοιο εύσημο εθελοδουλίας.

Εκείνοι διαχειρίσθηκαν πολεμική ήττα και στρατιωτική κατοχή, με τον Γερμανό κατακτητή να κρατάει ο ίδιος δεσμώτες τους δουλωμένους ΄Ελληνες -με την Κομμαντατούρ, την Γκεστάπο, τα Ες Ες και την Βέρμαχτ. Ο σημερινός διεκπεραιώνει τις επιθυμίες του νέου κατακτητή εθελοντικά, με την κυβέρνηση του, της «ριζοσπαστικής αριστεράς» και των «ανεξαρτήτων Ελλήνων» !!! Πρόκειται για τον τελικό θρίαμβο της δημοκρατίας στη χώρα, (με βέβαια ευνουχισμένες τις λέξεις-τραβεστί «αριστερά», «ανεξάρτητοι», «΄Ελληνες» και «δημοκρατία») -στην Ελλάδα του 4ου Ράιχ…!
Τη Δευτέρα, η ιστοσελίδα tvxs@gr μας αποκάλυψε πού να αποδώσουμε αυτή την αιφνίδια διακήρυξη της εμπιστοσύνης του Σόϊμπλε (και του Γάλλου Μοσκοβισί) στον πρωθυπουργό «της ριζοσπαστικής αριστεράς». Επιβεβαίωσε όσα έγραψε αυτή η στήλη προ δεκαημέρου: Πως ο Α. Τσίπρας εκχώρησε την Ελλάδα και για ευρωπαϊκή χωματερή μεταναστών, έναντι υποσχέσεων ελαφρότερης ποινής από την Τρόικα.

Το ιστολόγιο tvxs προτιμά τη διπλωματική διατύπωση «άτυπη ρήτρα του προσφυγικού στη διαχείριση της ελληνικής οικονομικής κρίσης», (η οποία καρποφόρησε μ’ αυτή την δημόσια) «ψήφο εμπιστοσύνης» και «το δεδομένο ότι η ΄Ανγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ στηρίζουν ανοικτά και μετ’ επιτάσεως» (sic) την κυβέρνηση Τσίπρα»!

Καλά, γιατί έτσι, ξετσίπωτα; Μα επειδή «Βερολίνο και Βρυξέλλες θεωρούν ότι μια αριστερή κυβέρνηση έχει περισσότερες πιθανότητες να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις κοινωνικές προκλήσεις που συνεπάγεται η προσφυγική κρίση»! Τώρα το εμπεδώσαμε… Με άλλα λόγια, παστρικά, βλέπουν πολύ καθαρά τι είδους φωτιές μας ανάβουν και σε ποια κόλαση οδηγούν αυτές οι καλές υπηρεσίες του Τσίπρα στους «εταίρους», στο μεταναστευτικό.

Μια υποκριτική «συμφωνία» κακοποιών

Η ιστοσελίδα που γράφει τα παραπάνω ανήκει στον ευρωβουλευτή του Σύριζα κ. Κούλογλου και οι πληροφορίες της είναι «από το στόμα του αλόγου» -όπως λένε οι Αγγλοσάξωνες θαμώνες του ιπποδρόμου.

Σημειώστε ωστόσο ότι: Από τις 10 Μαρτίου το γερμανικό «Σπίγκελ», σε διεξοδική έρευνά του, παρουσίαζε παραστατικά την κατάσταση πανικού στη γερμανική καγκελαρία, λόγω της μεταστροφής εναντίον της Μέρκελ στη Γερμανία και της παγερής απομόνωσής της στην Ε Ε, για το μεταναστευτικό και για τον αυταρχικό ετσιθελισμό της. Το άρθρο περιέγραφε την αγωνιώδη αναζήτηση υποκριτικού προκαλύμματος πολιτικής στροφής της και την επινόηση ενός «Σχεδίου Νταβούτογλου», που διατυπώθηκε σε μυστική συνάντηση της Καγκελαρίου με τον Τούρκο πρωθυπουργό και τον δορυφόρο της, πρωθυπουργό της Ολλανδίας.

Επομένως, από τις 10 Μαρτίου η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμένου εγνώριζε, χάρις στο Σπίγκελ, ότι στη σχεδιαζόμενη συμπαιγνία για το μεταναστευτικό, διέθετε -με το δικαίωμα βέτο- όπλο ικανό όχι μόνο να προστατεύσει τη χώρα από τον ισλαμικό κατακλυσμό, αλλά και να χαλιναγωγήσει την μνημονιακή αρπακτικότητα των «εταίρων». Επέλεξε όμως την θαλπωρή της «εμπιστοσύνης» του Σόϊμπλε.

Η τελική συμφωνία, που επανηγύρισε προ δεκαημέρου ο πρωθυπουργός των καθημερινών επιτυχιών, αποτελούσε μια θνησιγενή κομπίνα παραπλάνησης της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης, κομπίνα που ανατίναξαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις των Βρυξελλών -ταυτόχρονα σφραγίζοντας την καταδίκη της Ελλάδος να μείνει στρατόπεδο συγκέντρωσης ίσως εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων φυγάδων από βομβαρδισμένες πατρίδες , ανεπιθύμητων στην Ε.Ε. ως υπόπτων φορέων τρομοκρατίας.
Επρόκειτο για Συμφωνία Θεάτρου, που μηχανεύθηκε η Μέρκελ και συνυπέγραψαν τελικά οι 27, με την ελπίδα να «παγώσουν» αποτρεπτικά τη μεταναστευτική εισβολή και το διογκούμενο ευρωπαϊκό κύμα εξέγερσης που προκαλούσε, αλλά και με την σιωπηρή συναντίληψη πως δεν θα την εφαρμόσουν στις ανεπιθύμητες για τους ίδιους διατάξεις της (υποδοχή νέων προσφύγων, κατάργηση της βίζας με τρελές εκταμιεύσεις στους Τούρκους και απαλλαγή της Ελλάδος από το εκβρασμένο φορτίο πρόσθετου εφιάλτη) .

Ο διεθνής Τύπος και εκπρόσωποι οργανισμών την κατήγγειλαν από την επομένη της υπογραφής της, ως «συμφωνία όνειδος» (Λιμπερασιόν), «προβληματική», « μη εφαρμόσιμη», « στάχτη στα μάτια», «αντίθετη στο Διεθνές Δίκαιο και στις ιδρυτικές αρχές της Ε.Ε.», «εκτεθειμένη σε δικαστικές ακυρώσεις» και «υποταγή της Ε.Ε. στη Τουρκία».

Τα ελλαδικά ΜΜΕ απέκρυψαν ότι η συμφωνία δεν εκάλυπτε τους 50.000 πρόσφυγες/μετανάστες, που βρίσκονταν στην Ελλάδα πριν την περασμένη Κυριακή. Και ότι οι νέες φουρνιές (που δεν έπαψαν, όπως συμφωνήθηκε, να καταφθάνουν), θα επισωρεύονται στους ήδη εγκλωβισμένους μέχρι την υποθετική διαλογή τους από τα διεθνή συνεργεία, για την υποθετική επιστροφή τους στη Τουρκία. Η οποία συμφώνησε να δέχεται από την Ελλάδα ένα Σύρο για κάθε ένα Σύρο που θα παραλάβαινε η Ευρώπη από την Τουρκία. (Ενώ Αφγανοί, Πακιστανοί, Σομαλοί και λοιποί, που δεν αναφέρονται, προφανώς προορίζονται να μας μείνουν για δημογραφική τόνωση -κατά τις χαρούμενες δηλώσεις των υπουργών Ξυδάκη και Μουζάλα.) Μετά τις εκρήξεις των Βρυξελλών οι Πολωνοί δήλωσαν πως δεν θα δεχθούν κανένα πρόσφυγα, ενώ οι λοιποί, με την ίδια απόφαση, είναι απλώς διακριτικώτεροι.

Οι καρποί συμφωνίας «χρήσιμου ηλιθίου»

Με τα ως άνω συμφωνημένα, στο άλλο άκρο της ζυγαριάς με την εμπιστοσύνη του Σόϊμπλε, στο βαρυφορτωμένο τάσι της κοινωνικό/οικονομικής καταστροφής μας, προστίθεται τώρα το ασήκωτο, εύφλεκτο φορτίο μυριάδων ανέστιων, άνεργων και πεινασμένων μουσουλμάνων. Καρυκευμένο από χιλιάδες ξένους και ντόπιους «επόπτες/προστάτες» τους, (κάθε καρυδιάς καρύδια) και επίλεκτους Τούρκους στρατοχωροφύλακες (της πολυμήχανης ΜΙΤ ή της υποκόσμιας Jitem;), ως βοηθητικούς πυροκροτητές της εκρηκτικής μάζας. Δεν προκαλεί έκπληξη ότι αυτό το σημείο της συμφωνίας, με τον -κατά Λένιν- «χρήσιμο ηλίθιο», οι Τούρκοι έσπευσαν αμέσως να το εφαρμόσουν …

Στην ήδη ζοφερή προοπτική, που δημιούργησαν σωρευτικά την τελευταία εξαετία τα εναλλασσόμενα κυβερνητικά συνεργεία πολιτικών νάνων, ο έμπιστος του χερ Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε προσέθεσε τώρα την κρισιμώτερη υπογραφή της οριστικής καταδίκης αυτού του έθνους. Υπουργοί του, με περισπούδαστο ή χαζοχαρούμενο ύφος, ανακοινώνουν, σε δημοσιογράφους χωρίς απορίες και κρίσιμα ερωτήματα, τη δημιουργία – σε στρατηγικά, περιέργως, σημεία της χώρας- κέντρων «φιλοξενίας» ή «εγκατάστασης προσφύγων». ..

Οι «πρόσφυγες», στους οποίους αναφέρονται οι ανεγκέφαλοι Μάγοι του Τσίπρα, είναι κατά πλειονότητα μετανάστες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα αλλά χωρίς άλλα κοινά εθνικά ή πολιτιστικά χαρακτηριστικά, που συμπλέκονται μεταξύ τους στην Ειδομένη και στον Πειραιά, συχνά με μαχαίρια.

Τα «κέντρα φιλοξενίας» στην τρέχουσα new speak, τη ψευδόμενη γλώσσα του φασισμού, θα είναι ισάριθμα γκέτο, εκρηκτικώτερα από το Μόλενμπεκ των Βρυξελλών, λόγω ανομοιογένειας του πληθυσμού τους. Το μόνο που οι κάτοικοί τους θα έχουν κοινό θα είναι η δυστυχία, η δυσανεξία και η συνεχώς επιτεινόμενη προστριβή, αντιπάθεια και εχθρότητα με τον γηγενή πληθυσμό. Που αναπόφευκτα θα τους το ανταποδίδει.

Τα παιδιά τους, εκρηκτικοί μηχανισμοί της Σαρίας, κουρδισμένοι από φανατικούς Σαλαφιστές ιεροκήρυκες , θα είναι βόμβες μίσους έτοιμες να εκραγούν. Συνέβη σε μεγάλες και πλούσιες χώρες, όπου και η «ρατσιστική» φράση επισύρει φυλάκιση, σε εποχή παχέων αγελάδων, πριν τους εκριζωτικούς βομβαρδισμούς της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής και προτού ξεσπάσει το τσουνάμι του φονικού Ισλάμ. Είναι στην πραγματικότητα μια κοινωνική πυρηνική νάρκη μεγατόνων αυτή που –«σύμμαχοι και εταίροι»- συμφώνησαν να φυτέψουν στη μικρή και μαντρωμένη πλέον πατρίδα μας -που αυτή δεν βαρύνεται με εγκλήματα αποικιοκρατίας…
Επιμύθιο:

Χάρις στη τελευταία επιτυχία του πρωθυπουργού «της αριστεράς και της προόδου», εμπίστου του Σόϊμπλε, σ’ αυτή τη χώρα, από αυτή την ώρα, είναι ορατή –πλην κυβερνώντων- ως όχι μακρινή προοπτική, η αναπαραγωγή των πολύνεκρων σκηνών τρόμου των Βρυξελλών, από ισλαμικά γκέτο εδώ στην Ελλάδα και η μετατροπή του διαφημιζόμενου τουριστικού παραδείσου σε Δαντικό εφιάλτη Κολάσεως.

Μιχαήλ Στυλιανού284 Posts

Δημοσιογράφος από τό 1953, με τριεθνή επαγγελματική διαδρομή και σε επιτελικές θέσεις. Μεταξύ των οποίων Δ/ντής της ελληνικής εκπομπής της γαλλικής κρατικής ραδιοφωνίας κατά τη διάρκεια της χούντας, Σύμβουλος Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι και Γεν. Δ/ντής του ΑΠΕ.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password