ΟΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ”ΟΧΙ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

5 Ioυλίου 2015. Μία ημερομηνία που θα χαραχθεί για παντά στην μνήμη όλων μας. Μια ημερομηνία στην οποία ο Α. Τσίπρας και η ”ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ”, έριξαν στον καιάδα την σημαντικότερη ίσως απόφαση του ελληνικού λαού τις τελευταίες δεκαετίες. Ένα υπερήφανο ”ΟΧΙ” που έγινε ”ΝΑΙ”, ένα ”ΟΧΙ” απέναντι στην αντιδημοκρατική και γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, εξελίχθηκε σε ένα ”ΝΑΙ” από τον πρωθυπουργό της υποταγής και των κυβιστήσεων.

Ο Α. Τσίπρας μέσα σε λίγα 24ωρα διαστρέβλωσε την κρίση και την βούληση του ελληνικού λαού, το περήφανο ”ΟΧΙ”, το οποίο έλαβε ποσοστό 61,3%!

Ως ερώτημα είχε αν πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας των τριών Θεσμών Ε.Ε., Ε.Κ.Τ. και Δ.Ν.Τ., η οποία προτάθηκε στις 25 Ιουνίου 2015 και ως αποτέλεσμα είχε την απόρριψη της πρότασης του σχεδίου συμφωνίας από τους Έλληνες, που ας μην γελιόμαστε, το ”ΟΧΙ” ήταν απέναντι στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών, οι Έλληνες ήθελαν να στείλουν μήνυμα και το έστειλαν, πως η λιτότητα και η ταπείνωση δεν μπορεί πλέον να γίνει αποδεκτή.

Ο Α. Τσίπρας όμως είχε αντίθετη άποψη και έτσι συμφώνησε με τους Δανειστές τους όρους για ένα τρίτο μνημόνιο, σκληρότερο από τα δύο προηγούμενα, το οποίο όμως είχε απορριφθεί από την πλειοψηφία του λαού. Η υποταγή του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να περιμένει το ευρωπαϊκό κατεστημένο.

Παρά την προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ και την τρομολαγνεία από τα κόμματα που υποστήριζαν το ”ΝΑΙ”, οι πολίτες εξέφρασαν ξεκάθαρα τη βουλησή τους να τελειώσουν τα μνημόνια και να γυρίσει σελίδα η πατρίδα.

Με το ”ΟΧΙ” ταρακουνήσαμε όλη την Ευρώπη. Κινήματα και κόμματα, που βρίσκονται κυρίως στο ευρωσκεπτιστικό χώρο, παρά την κυβίστηση του Αλέξη, βγήκαν μπροστά και μίλησαν για μια Ευρώπη που πρέπει να αλλάξει. Το Brexit αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα, μένει βέβαια να αποδειχθεί αν οι πολιτικοί ταγοί του βρετανικού καταστημένου σεβαστούν την απόφαση του λαού τους.

Οι Έλληνες δεν μισούν την Ευρώπη, αλλά την γερμανοκρατούμενη Ευρώπη. Αυτό το μήνυμα ήθελαν να περάσουν. Οι κανονισμοί του ενιαίου νομίσματος, όπως λειτούργησαν όλα αυτά τα χρόνια, απέδειξαν περίτρανα ότι δεν είναι αποτελεσματικοί. Όχι μόνον κατέστρεψαν τον κοινωνικό ιστό των περισσότερο χρεωμένων κρατών, και ιδίως της Ελλάδας, η οποία χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο κατά τη διάρκεια της κρίσης, αλλά αυτά τα μέτρα κατέστρεψαν ακόμη και την ίδια την ιδέα μίας αλληλέγγυου Ένωσης.

Όμως ο Αλέξης ήταν στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή. Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε πίσω την πιο κρίσιμη στιγμή, ξεχνώντας προεκλογικές, αλλά και μετεκλογικές δεσμεύσεις, ξεχνώντας το μεγάλο ΟΧΙ του ελληνικού λαού. Δυστυχώς πέταξε στα σκουπίδια την ετυμηγορία του λαού για εθνική αυτοδιάθεση, λύγισε, βάζοντας και αυτός τη σφραγίδα του σε ένα ακόμη μνημόνιο υποταγής, το οποίο ξεπουλά τα πάντα.

Ο Πρωθυπουργός όπως φαίνεται μάλιστα τρολάρει τον εαυτό του αλλά και τον ελληνικό λαό. Σε χθεσινό του tweet έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής: 

τουιτ

Tα σχόλια δικά σας…

Οι Έλληνες εξαπατήθηκαν. Ο Α. Τσίπρας οδήγησε την εκστρατεία του “ΟΧΙ”, ενώ είχε ήδη αποφασίσει ότι μετά το δημοψήφισμα, θα έλεγε ΝΑΙ στους πιστωτές και στις απαιτήσεις τους. Άλλωστε όπως ισχυρίζονται πρώην σύντροφοι του Αλέξη δεν περίμενε το ”ΟΧΙ” καθώς θεωρούσε πως το ”ΝΑΙ” θα έκανε περίπατο.

Αυτή η στάση και η απαξίωση της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού ισοδυναμεί με πράξη προδοσίας. Ο Α. Τσίπρας, δυστυχώς για την χώρα μας, πέτυχε την αποστολή του…

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password