Ο «ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ» ΦΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ

Παρακαλώ όσοι δεν το γνωρίζουν ας το ερευνήσουν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τοποθετήθηκαν ακαριαία με δήλωση της κ.Χρισοβελώνη κάθετα αντίθετοι στις δηλώσεις Φίλη.

«Θεωρούμε ότι δεν έχουμε δικαίωμα να εκμηδενίσουμε τον σχεδιασμένο τραγικό ξεριζωμό χιλιάδων ανθρώπων οι οποίοι θυσιάστηκαν με βίαιο τρόπο, η ιστορία του Πόντου ήταν και θα παραμείνει αδιαμφισβήτητα αληθινή». Άλλωστε οι θέσεις μας για την Γενοκτονία των Ποντίων είναι γνωστές και αν και οι δηλώσεις του κ.Φίλη δεν αποτελούν επίσημη θέση του κυβερνητικού εταίρου μας δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ είναι λίαν απαράδεκτες και καλά θα κάνει να ζητήσει συγνώμη αποδεχόμενος το σφάλμα του.
Γεωργόπουλος N. Κων/νος
Καθηγητής Φυσικός MSc PhD
Πολιτευτής Περ.Αττικής
Αν.Γραμματέας Παιδείας
Ανεξάρτητοι Έλληνες
______________________________

Αξιότιμε κ. Γεωργόπουλε,
την ζημιά ο κ. Νίκος Φίλης την έχει κάνει ήδη, γιατί οι Τούρκοι θα το εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά για να διαδώσουν ανά την υφήλιο ότι ακόμη και υπουργοί της κυβέρνησης και μάλιστα σε ένα τόσο κρίσιμο πόστο, όπως είναι το υπουργείο Παιδείας, αρνούνται την ποντιακή γενοκτονία. Ακυρώνει κ. Φίλης τους αγώνες ημών των Ποντίων για την διεκδίκηση από την διεθνή κοινότητα της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων στην πράξη, πόσο μάλλον από την Τουρκία. Ο πατέρας μου ήταν πέντε φορές πρόσφυγας και στην οικογένειά μας έχουμε θύματα της γενοκτονίας. Οι μνήμες είναι νωπές και βιωματικές. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν ιστορικό να μας τις επιβεβαιώσει εκ των υστέρων. Τα ζήσαμε οι ίδιοι.

Το ολιγότερο που πρέπει να γίνει είναι η απομάκρυνσή του από το υπουργείο. Το ολιγότερο. Ως απλός πολίτης μπορεί και δικαιούται να εκφράζει ό, τι θέλει. Φοβούμαι ότι όλα είναι σχεδιασμένα και καλά μελετημένα και όχι τυχαία. Δεν είναι δυνατόν να μην το αντιλαμβάνεται ο κ. Φίλης. Θα μπορούσε απλώς να δηλώσει στην συνέντευξη με τον κ. Χατζηνικολάου, όταν ρωτήθηκε: Κανένα σχόλιο και θα τελείωνε εκεί το θέμα. Δεν το έπραξε συνειδητά και όχι λόγω βλακείας. Ο άνθρωπος, όπως και πολλοί εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι εθνομηδενιστές. Είναι για να το κάνουμε απλό ενάντια σε ότι συνιστά εθνος και εθνική μνήμη και εθνική συνείδηση. Νομίζουν λανθασμένα ότι έτσι πρέπε να συμπεριφέρονται ως “γνήσιοι διεθνιστές” και υπέρ της “ταξικής πάλης”, καταστρέφοντας την πατρίδα μας.
Το άλλο θέμα είναι αυτό που εχει σχέση με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία. Αν δηλαδή ο Έλληνας πρωθυπουργός, όπως έκανε ο νεώτερος Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Γιώργος Παπανδρέου, πάνε και καταθέσουν στεφάνι στο μεγαλοπρεπές μνημείο του σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Πασά.
Τότε μιλάμε για σχέδιο υποταγής στον αυτοκράτορα του Νέου Οθωμανισμού Ερντογάν. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί.

Δαμιανός Βασιλειάδης

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password