Να τα λέμε όλα!

Διάβασα με ενδιαφέρον ότι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα Μπαλτά για την Παιδεία.

Οι κλασικοί επαγγελματίες πολιτικοί μας παρευρέθησαν προσπαθώντας να κάνουν την παρουσία της εκκωφαντική.
Αναμφίβολα, ο Μπαλτάς είναι ένας Υπουργός Παιδείας που δεν έχει όραμα, θέλει να μας γυρίσει χρόνια πίσω…
Καταργεί την έννοια της αξιοκρατίας και της αριστείας στα πανεπιστήμια και επιδιώκει να επανέλθουμε σε ζοφερές περιόδους.
Η άλλη πλευρά όμως είναι ειλικρινής ;
Θα ήταν ειλικρινής και θα μπορούσε να πείσει, αν αποφάσιζε να κόψει κάθε δεσμό με τις κομματικές νεολαίες των πανεπιστημίων.
Κάτι τέτοιο όμως επ’ ουδενί δεν συμβαίνει.
Νέοι που δήθεν σπούδασαν και πήραν το πτυχίο τους με ραβασάκι της κομματικής νεολαίας, που εξεβίασαν καθηγητές και απαξίωσαν την αριστεία στα πανεπιστήμια,
αυτοί οι νέοι είναι συνεργάτες των πολιτικών, αναλαμβάνουν να τους φέρουν ψηφαλάκια με το αζημίωτο βέβαια και αποτελούν -δυστυχώς για την χώρα μας- τους μελλοντικούς πολιτικούς.
Αν πραγματικά θέλουν να γίνουν πειστικοί όλοι αυτοί οι πολιτικοί που παρευρέθησαν στην εκδήλωση εναντίον του Μπαλτά, θα πρέπει να ζητήσουν μετ’ επιτάσεως την κατάργηση των κομματικών νεολαιών στα πανπιστήμια. Και να μην τους δούμε σε λίγες μέρες να φωτογραφίζονται με τους νικητές κάποιας φοιτητικής παράταξης που κέρδισε τις φοιτητικές εκλογές. Αιδώς Αργείοι…
Στην ίδια εκδήλωση διαβάζω ότι ήταν συντονιστής ο Θάνος Βερέμης. Ποιος είναι αυτός; Μα αυτός που υποστηρίζει ότι η Αγία Λαύρα ήταν μύθευμα ο Καλοκοτρώνης έκανε… γενοκτονία στην Πελοπόννησο και το ελληνικό γένος γεννήθηκε το 1821, άρα καμία σχέση δεν έχουμε με τους αρχαίους Έλληνες!!
(ενδιαφέρον να ακούσετε τι έχει πει γι’ αυτόν τον κύριο ο Καργάκος https://www.youtube.com/watch?v=RyADf_3ajNw )
Να τα λέμε όλα λοιπόν!! Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τιμητές… οι επιβραβεύοντες και ακολουθούντες τον ….νενεκισμό!!

2 Comments

  • ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ! | Έλληνες Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί Reply

    13 Μαΐου, 2015 at 8:39 μμ

    […] και ακολουθούντες τον ….νενεκισμό!! πηγή https://www.ithesis.gr/politikh/na-ta-leme-ola/ http://taxalia.blogspot.gr/2015/05/blog-post_839.html 2015-05-13 Κοινοποίηση […]

  • Σπύρος Κορώσης Reply

    16 Μαΐου, 2015 at 7:10 μμ

    Η Παιδεία θα έπρεπε να είναι ο βασικός πυλώνας της αναγέννησης της Ελλάδος. Και βέβαια σωστός σχεδιασμός για την Παιδεία δεν μπορεί να γίνει ούτε από ανθρώπους ανιστόρητους και δήθεν προοδευτικούς διεθνιστές, που η αξιοκρατία και η αριστεία τους ενοχλεί διότι σε τέτοιο περιβάλλον θα φαίνονταν πνευματικά μικροσκοπικοί νάνοι, ούτε βέβαια με την ανάμειξη μικροκομματικών συμφερόντων. Χρειαζόμαστε μόνο τους πνευματικά και ηθικά άριστους μακριά από κάθε προσωπικό ή κομματικό συμφέρον.

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password