Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΙΜΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ

Μετά την οικονομική αφαίμαξη που ένιωσε και… θα νιώσει πιο γερά στο πετσί του ο ελληνικός λαός από την εθνοκτόνα καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα τραγικό λάθος της κυβέρνησης, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σε συνεννόηση πάντα φυσικά με τον Α. Τσίπρα, ανακοίνωσε την κατάργηση της επίλεκτης αστυνομικής Ομάδας Δέλτα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για μια κίνηση – δώρο του Ν. Τόσκα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού εδώ και χρόνια η Κουμουνδούρου με επίσημες ανακοινώσεις αλλά και παρεμβάσεις βουλευτών με ερωτήσεις στη Βουλή ζητούσαν την κατάργηση τη συγκεκριμένης Ομάδας.

Έτσι ο πολίτης και κυρίως οι γυναίκες έχουν να αντιμετωπίσουν πέρα από τον οικονομικό φόβο και αυτόν της εγκληματικότητας, καθώς η διάλυση της Ομάδας Δέλτα θα αφήσει αρκετά κενά στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών στο κέντρο των Αθηνών. Πλέον, οι νομοταγείς πολίτες κινδυνεύουν σοβαρά.

Ο κ. Τόσκας δήλωσε ότι στο πλαίσιο της «αναδιοργάνωσης» και «αναδιάταξης» της αστυνομίας η Ομάδα Δέλτα θα διαλυθεί σε τρία μέρη.

Εδώ όμως προκύπτει ένα ερώτημα, η συνέντευξη τύπου του υπουργού έλαβε χώρα στις13/10/2015, όμως μία μέρα πριν το «Δικτύο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα» diktio.org , (για τα διακαιώματα μόνο των συντρόφων τους; αναρωτιόμαστε), ζήτησε την κατάργηση της ομάδας Δέλτα. Τυχαίες οι ανακοινώσεις του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ, ή ήθελε να κάνει το χατήρι των ακροαριστερών οργανώσεων;

Ο Πάνος Λάμπρου στη συνέντευξη Τύπου του «Δικτύου» από το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε θερμά τον αφοπλισμό της αστυνομίας και την κατάργηση της ομάδας Δέλτα τονίζοντας πώς «δεν είναι τυχαία η στοχοποίηση του Δικτύου από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς».

Από την πλευρά του «Δικτύου» ο Νίκος Γιαννόπουλος σημείωσε: «Είναι γνωστή η αντιπάθεια μεταξύ μας, είμαστε συνειδητά αντίπαλοι της ομάδας ΔΕΛΤΑ και είναι πολλές οι επιθέσεις που έχουμε δεχτεί ως Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, γιατί στεκόμαστε σταθερά απέναντι στην αστυνομική βία και αυθαιρεσία. Δεν κάνουμε αυτή τη συνέντευξη Τύπου μόνο για τη δίκη της Πέμπτης. Ζητάμε να διαλυθεί τώρα η ομάδα ΔΕΛΤΑ και να αναχαιτιστεί η κρατική τρομοκρατία, γιατί τα περιστατικά ασυδοσίας έχουν αρχίσει και πάλι να αυξάνονται, τον τελευταίο καιρό».

Ποιος θέλει να φέρει το χάος; Πώς είναι δυνατόν σε εποχές μεγάλων και ασύμμετρων απειλών, να διαλύονται μάχιμες ομάδες;

Για την ιστορία, η ΔΕΛΤΑ συγκροτήθηκε τον Μάρτιο του 2009 με σκοπό να περιορίσει ακραίες έκνομες ενέργειες στο κέντρο των Αθηνών. Εκείνη την εποχή ήταν σε έξαρση μια σειρά καταδρομικών επιθέσεων από αγνώστους σε τράπεζες, αστυνομικά τμήματα και καταστήματα. Έχοντας χαθεί ο έλεγχος της δημόσιας τάξης, την περίοδο που ακολούθησε, το Δεκέμβριο του ’08, αποφασίστηκε η δημιουργία μιας μονάδας που θα ενεργούσε αποκλειστικά και μόνο σε καταστάσεις όπου οι υπόλοιπες αστυνομικές δυνάμεις αδυνατούσαν να ανταποκριθούν.

Οπως όλα δείνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, έχουν ως σκοπό να διαλύσουν τα πάντα στην πατρίδα μας, όπως και οι προγούμενες κυβερνήσεις φυσικά. Η Εθνική Κυριαρχία κινδυνεύει σοβαρά, το Αιγαίο έχει γίνει έρμαιο των Τούρκων, των δουλεμπόρων και των λαθρομεταναστών, οι ΕΔ λειτουργούν υπό καθεστώς ασφυξίας και οι ιδεολογικές αγκυλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να αποδομήσουν και την δημόσια τάξη.

Το μέλλον για την χώρα μας προβλέπεται ζοφερό και είναι επιτακτική η επαγρύπνηση των υγιών πατριωτικών δυνάμεων της χώρας.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password