ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΟΥΛΙΑΣ: «ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΩ !»

Στην εκπομπή Take the money & run στις 20/3/2016 προσκεκλημένος της Φωτεινής Μαστρογιάννη ήταν ο κος Ανδρέας Μουντζουρούλιας – πολιτικός επιστήμονας και δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον κο Μουντζουρούλια τα κακώς κείμενα στην πατρίδα μας είναι το πολιτικό σύστημα, η λαθρομετανάστευση και η έλλειψη παιδείας.

Όλες οι πατριωτικές ιστοσελίδες δίνουν μεγάλη μάχη και όλοι βάζουν ένα λιθαράκι σε μία χώρα που έχει χάσει τις αισθήσεις της.

Το πρόβλημα της παιδείας ξεκινά από το σχολείο όπου δεν διδάσκεται η εθνική παιδεία και η αγάπη προς την πατρίδα. Στο Πανεπιστήμιο, οι φοιτητικές παρατάξεις αλωνίζουν, δεν αναπτύσσουν πολιτική συνείδηση παρά μόνο προσφέρουν ταξίδια και ωραίες κοπέλες. Οι καθηγητές στο Πανεπιστήμιο δεν έχουν εθνική συνείδηση, προάγουν «προοδευτικές ιδέες». Το αποτέλεσμα είναι ότι πολλοί πτυχιούχοι δεν είναι σε θέση να γράψουν ούτε ένα άρθρο.

Ο κος Μουντζουρούλιας αναφέρθηκε στο Μακεδονικό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Αυτοί που βρίσκονται στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τη λέξη Μακεδονία, ως χαρακτηρισμό για τα Σκόπια, δεν την αναφέρουν μόνο στις δημόσιες συζητήσεις τους αλλά γιατί το πιστεύουν. Το όνομα της Μακεδονίας πρέπει να είναι για όλους τους Έλληνες κόκκινη γραμμή, η οποία όμως δεν είναι για τον κο Καμμένο γι’αυτό και δεν παραιτείται. Όλα θυσιάζονται για την υπουργική θέση. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του πάντα αποκαλούσαν τα Σκόπια ως Μακεδονία. Για ποιο λόγο; Δεν γνωρίζουν ότι με τα εθνικά θέματα δεν παίζουμε και ότι πρώτα είναι το έθνος και μετά η ιδεολογία; Ευθύνη για το θέμα όμως φέρουν και οι υπόλοιπες κυβερνήσεις αλλά κανείς πριν δεν θα τολμούσε δημόσια να πει τα Σκόπια Μακεδονία, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά προς άγρα ψήφων. Είναι υποκριτικό οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να υβρίζουν τον κο Μουζάλα, που ορθώς το κάνουν, όταν οι ίδιοι έκαναν τα ίδια ακριβώς. Στα διεθνή φόρα οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν είχαν συγκεκριμένη θέση και έτσι όλες οι χώρες, πλην Κύπρου, αποκαλούν τα Σκόπια ως Μακεδονία.

Η διαγραφή Κρανιδιώτη από τον Μητσοτάκη είναι ανεξήγητη ειδικά όταν είχε ως δεξί του χέρι τον βουλευτή Κερκύρας Γεωργιάδη που είχε πει ότι το θέμα με τα Σκόπια είναι μπουρδολογίες και ότι δεν τον ενδιέφερε εάν τα Σκόπια τα λένε Μακεδονία ή κάτι άλλο.

Αναφερόμενος στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, ο κος Μουντζουρούλιας ανέφερε ότι αποτελεί για την Ελλάδα μία βραδυφλεγή βόμβα. Είναι λαθρομετανάστευση όταν κάποιοι περνάνε παράνομα τα σύνορά μας. Επειδή πολλοί ταυτίζουν το πρόβλημα αυτό με την περίοδο που μετανάστευαν οι Έλληνες, θα πρέπει να τονισθεί ότι οι Έλληνες παντού όπου πήγαιναν είχαν τα αντίστοιχα νόμιμα έγγραφα.

Βέβαια αυτή τη στιγμή υπάρχουν συνθήκες πολέμου αλλά πώς μπορεί κάποιος να εξηγήσει ότι οι επονομαζόμενοι πρόσφυγες κυκλοφορούν με ακριβά ρούχα και κινητά; Για ποιο λόγο ήρθαν στην Ελλάδα; Φυσικά ο ISIS κάνει εγκλήματα πολέμου αλλά πρέπει κάποιος να καθίσει πίσω και να υπερασπιστεί τη χώρα του. Τα γυναικόπαιδα βεβαίως να έρθουν και να τα βοηθήσουμε αλλά πολλοί από αυτούς που έρχονται στην πατρίδα μας μπορεί να είναι και ισλαμιστές. Στο χτύπημα που έγινε στο Παρίσι είχαν περάσει από τη χώρα μας και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Δεν γνωρίζουμε, επίσης, κατά πόσο στο μέλλον τα άτομα αυτά θα ενεργήσουν εις βάρος της Ελλάδας και των κατοίκων της.

Το μεταναστευτικό είναι ασύμμετρη απειλή για την πατρίδα μας. Η Τουρκία σκόπιμα τους στέλνει σε εμάς. Μην ξεχνάμε τη ρήση του Οζάλ «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα αρκεί να τους γεμίσουμε μετανάστες».

Στο θέμα αυτό ιδιαίτερα ανησυχητικός είναι ο ρόλος των ΜΚΟ. Η One Nation υποδέχονταν τους λαθρομετανάστες με βάρκες στα εθνικά μας ύδατα. Πώς επιτρέπουμε, εάν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαρό κράτος, μια ΜΚΟ να υποδέχεται λαθρομετανάστες με βάρκες στα χωρικά μας ύδατα; Στο σημείο αυτό, ο κος Μουντζουρούλιας ανέφερε ένα γεγονός που σχετίζεται άμεσα με τη συγκεκριμένη ΜΚΟ. Πριν δύο μήνες, ρώσικα βομβαρδιστικά είχαν χτυπήσει ένα κομβόι στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας το οποίο ήταν της One Nation δηλαδή υπό το μανδύα της ανθρωπιστικής βοήθειας μετέφεραν οπλισμό στους τζιχαντιστές. Είναι επιτακτική ανάγκη να ελεγχθούν οι ΜΚΟ αλλά και όλοι όσοι κρύβονται πίσω τους.

Στην Ελλάδα είχαμε ήδη 500.000 μουσουλμάνους στην Ελλάδα και στα επόμενα χρόνια η χώρα ισλαμοποιηθεί πλήρως. Οι μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται στις δυτικές κοινωνίες. Στη Γερμανία, τα Χριστούγεννα, πάρα πολλοί ισλαμιστές είχαν σεξουαλικά παρενοχλήσει γυναίκες. Τα ΜΜΕ στη Γερμανία αλλά και παγκοσμίως προσπάθησαν να κρύψουν το ζήτημα.
Βλέπουμε κηρύγματα μίσους. Ένας ιμάμης που βρίσκεται στη Δανία, έδινε οδηγίες στους μουσουλμάνου να μην ενσωματωθούν στη Δανέζικη κοινωνία, να «μπασταρδέψουν» την κοινωνία και έτσι να χαθεί η εθνική συνείδηση των Δανών. Στη Γαλλία υπάρχουν χιλιάδες τζαμιά χωρίς κανείς να γνωρίζει εάν σε αυτά υπάρχουν κηρύγματα μίσους από ισλαμιστές. Εμείς είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο;

Η Ευρώπη έχει νάνους ηγέτες, όπως αποδείχτηκε στην οικονομική κρίση και αποδεχτήκαμε Τούρκους παρατηρητές στα ελληνικά νησιά. Τι θα είναι αυτοί, αστυνομικοί, πράκτορες της ΜΙΤ; Δεν το ξέρει κανένας. Το παραδέχτηκε ο κος Τόσκας σε πρόσφατη συνέντευξή του. Είναι εθνική υπαναχώρηση του κου Τσίπρα που δεν έπρεπε να είχε υπογράψει κάτι τέτοιο.Ο κος Καμμένος ούτε σε αυτό το ζήτημα πήρε θέση. Άλλη μία κόκκινη γραμμή του έγινε ροζ.

Γενικότερα, αυτός ο «προοδευτισμός» της κυβέρνησης οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή. Σε παλαιότερα βίντεο, ο κος Τσίπρας μάλιστα καλούσε τους μετανάστες να έρθουν στη χώρα μας χωρίς φυσικά να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός.

Οι Έλληνες είμαστε ανθρωπιστές αλλά η έννοια του ανθρωπισμού έχει αλλοιωθεί. Όταν εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε τροφή, πώς θα ενισχύσουμε οικονομικά τους άλλους; Το καλοκαίρι που η θάλασσα θα είναι ήρεμη πόσες χιλιάδες θα έρθουν; Οι Σκοπιανοί έχουν κλείσει τα σύνορα. Τα Σκόπια μπορεί να κάνουν αλλοίωση της ιστορίας αλλά δυστυχώς μπορούν να κάνουν εξωτερική πολιτική. Σέβονται τους πολίτες τους και σέβονται την εθνική τους ανεξαρτησία, κάτι που εμείς δεν κάνουμε. Κάποιοι τα βάζουν με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, μπορεί να είναι ακραίος αλλά φροντίζει τη χώρα του. Κάποιοι έχουν ηγέτες, εμείς είμαστε «προοδευτικοί». Το μεταναστευτικό μπορεί να κρύβει σχέδιο αποδόμησης της χώρας μας.

Στην Ευρώπη συνδιαλέγονται με τον «νταβατζή» της περιοχής που είναι η Τουρκία. Η Τουρκία εξοπλίζει τους τζιχαντιστές, ο Ερντογάν φιμώνει τους πάντες και τα πάντα, ένας ημίτρελος που παραλίγο να κηρύξει πόλεμο με την Τουρκία. Μία αραβική ιστοσελίδα ανέφερε ότι ο Ερντογάν πιστεύει ότι είναι ο απεσταλμένος του Θεού στη γη. Ένα κράτος που κάνει εμπόριο με τους λαθρομετανάστες ενώ μπορεί στα παράλια να ελέγξει την προσφυγική ροή. Είναι μεγάλη μπίζνα που όλοι βγάζουν χρήματα, Τούρκοι και Έλληνες.

Εάν είχαμε σωστή εξωτερική πολιτική, θα έπρεπε να σταλούν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι στα παράλια της Μικράς Ασίας και μαζί με τους Τούρκους αξιωματούχους να ελέγχουν τα παράλια και να συλλαμβάνονται οι διακινητές. Γιατί δεν το έχουν κάνει; Κάτι κρύβεται από πίσω γιατί τα λεφτά που θα πάρει τώρα η Τουρκία, δεν γνωρίζουμε ένα θα πάνε στη διαχείριση των προσφυγικών ροών ή εάν θα πάνε για την ενίσχυση της τουρκικής οικονομίας.

Η Ελλάδα θα πρέπει να πάψει να είναι ο παρίας της Ευρώπης, μιας Ευρώπης που όμως είναι πλέον γερμανική. Η Ευρώπη πρέπει να είναι η Ευρώπη των εθνών και όχι μία Ευρώπη δύο ταχυτήτων. Δεν είναι τυχαίο το κίνημα του ευρωσκεπτικισμού που υπάρχει και υποστηρίζει ότι πρέπει να μπει τέλος σε αυτή την Ευρώπη που οδηγεί σε ένα τέταρτο Ράιχ. Ο κος Τσίπρας που έλεγε στην κα Μέρκελ Όχι τώρα λέει σε όλα Ναι.

Η Ευρώπη όμως θα αλλάξει γιατί υπάρχουν πολλά ευρωσκεπτικιστικά κινήματα. Οι αρχές της Ευρώπης δεν είναι ούτε η οικονομική κυριαρχία της Γερμανίας ούτε η ισλαμοποίησή της που κάποιοι επιδιώκουν για δικούς τους λόγους. Στη χώρα μας δεν γίνεται συζήτηση για τα θέματα αυτά ούτε και για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων γιατί οι άνθρωποι φοβούνται ότι θα τους πούνε συνωμοσιολόγους.

Στην Ελλάδα πρέπει να γίνει πνευματική επανάσταση αλλά πρέπει από μόνοι μας να καταλάβουμε τι γίνεται και στη συνέχεια να δράσουμε. Έχουν αφυπνισθεί συνειδήσεις αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Δυστυχώς δεν υπάρχει μεγάλη αντίσταση γιατί δεν υπάρχουν αξίες.

Ο κος Μουτζουρούλιας πιστεύει ότι ακόμα και ένας Έλληνας να συνεχίσει να αντιστέκεται υπάρχει ελπίδα γιατί μπορεί να βοηθήσει την κοινωνία να πραγματοποιήσει την πνευματική επανάσταση.

Πηγή: mastroyanni.blogspot.gr

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password